Fijn contact met de beste product informatie

Laagdrempelig en je kan altijd terecht voor advies!

Prima. Goede communicatie en snelle levering

Score: 9

Via de telefoon worden we altijd vriendelijk geholpen En goed voorgelicht.

Very good and fast delivery shame they don't make the hide with a waterproof ground sheet in the first place as it is a hide that you lie down in

• Would you recommend us? No

goede service

Ik had een verkeerd product besteld. Is netjes gecorrigeerd inclusief een credit nota.

Good

Score: 10

Helaas kan ik mijn aankoop niet beoordelen omdat hij nog steeds niet binnen is.

Very great !!!

Score: 10

Achat d une tente affut, pas d explication ni de vid�o pour le montage

Score: 6

Hi My name is Lukas. This is my first product from your company. He was recommended to me by other photographers. I am very pleased with the purchase. The tent is very good. Regards

Score: 9

goed product en snelle levering

Score: 9

I am unable to complete this review as the goods have not been received yet.

• Would you recommend us? No

good products for the value and great customer service

Score: 10

Advies en levering, beiden perfect

N.v.t.

Netjes afgeleverd goede info

Netjes geadviseerd over fotoachtergronden

Snelle sturingsafhandeling

Door een verkeerde diagnose mijnerzijds heb ik een artikel teruggestuurd voor reparatie. De technische dienst kwam zeer snel met een bevredigende oplossing en rekende mij alleen de verzendkosten. Chapeau!!!

Ik had Benel een mailtje gestuurd aangezien het even duurde voordat de rollen op voorraad kwamen. Het team van Benel antwoordde heel snel en gaf me gelijk een duidelijk antwoord. Toen de rollen op voorraad waren kreeg ik een mail en werden de rollen zelfs bij mij thuis geleverd. Ik moest even geduld hebben maar die had ik en daardoor verliep alles soepel.

Ich hatte Probleme bei der Bestellung und Buteo Photo Gear fragten von sich aus nach, wie sie helfen k�nnten. Das war toll.

Prettig bedrijf!

Heerlijk en prettig bedrijf. Zeer behulpzaam en. niets is hun teveel. Zijn oplossings gericht! Denken met je mee. Ga zo door Benel! Een echte aanrader!

Snelle service!!

Altijd goed bereikbaar, vriendelijk & correct

Gewoon goed

Bestelling gedaan van een artikel dat bestelling gedaan wordt. Snel en goede communicatie over de levering.

Als je een vraag hebt, wordt je altijd goed te woord gestaan.

top service

Profecioneel bedrijf !!

goede communicatie

Scheint gut aufgestellt. GutesvAngebot

Over Benel

Benel is jouw Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten. MERKEN van Benel: FOTO & VIDEO: Aparo • Clayre & Eef • Deltec • DNP • Explorer Cases • Falcon Eyes • Foto360XL • Frameo • Ilford • Kenro • Linkstar • Marumi • Matin • Miops • Nest • Nielsen • Orangemonkie • Photorobot • Pixel • Pixel-Tech • Rolux • Sevenoak • Sirui • StudioKing • Superior • Tronix • Zep OUTDOOR, JACHT & AIRSOFT: AGM • Braun • Buteo Photo Gear • Byomic • Carson • Flir • Konus • Kowa • Luna Optics • Noblex • Outdoor Club • Sionyx • Stealth Gear • Vortex Optics