Goedemiddag Obbe, Bedankt voor je review! Dat zijn goede berichten op de vrijdag middag. We doen altijd ons best om de klant tevreden te stellen. Zonnig weekend toegewenst, Team Benel
Jammer dat je eerst naar de fotozaak moet gaan / contact opnemen om je bestelling definitief te maken. Dit zou prettiger zijn als dit direct via de website van Benel zou zijn. Scheelt toch weer een werkdag.
Goedemorgen Jeffery, Bedankt voor je feedback. Omdat Benel een groothandel is, kunnen en mogen wij niet leveren aan particulieren. We zijn blij dat je toch nog een 8 geeft als algemeen cijfer. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Ondanks late bestelling producten toch op tijd geleverd.
Goedemiddag Piet, Goed om te weten dat ondanks je late bestelling het toch op tijd binnen is gekomen. Bedankt voor je positieve reactie! Zonnig weekend toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Het was even wennen de manier van bezorging door bij de dealer te conformeren dat je een bestelling laat afleveren, maar de snelheid is super.
Goedemorgen Dennis, Met zulke cijfers zijn we altijd heel erg blij! Goed om te horen dat je bestelling snel is verlopen. Bedankt voor je cijfer! En hopelijk tot ziens in onze webshop. Zonnige groet, Team Benel
Alles prima
Pluspunten
Handig om het via de bekende lokale dealer te laten lopen
Positive
Ausführliche Produktbeschreibung. Übersichtlicher Bestellvorgang. Sendungsverfolgung. Schneller Versand in ordentlicher Verpackung.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pluspunten
Correct
Goedemiddag Ton, bedankt voor je beoordeling! Wij zien natuurlijk graag zulke cijfers. Mocht je nog vragen hebben, onze klanten service staat op werkdagen van 8 tot 5 voor je klaar! Fijne dag, Team Benel
Goedemorgen Guido, Bedankt voor je cijfer aan Benel. We zijn erg blij om te zien dat je alles een 10 hebt gegeven, wij streven er dan ook altijd naar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijne dag, Team Benel
Pluspunten
Zeer prettig en kundig contact via telefoon, en email.
Goedemorgen Berry, Dat zijn mooie berichten om in de ochtend te lezen! Wij zijn blij dat jij de communicatie als zeer prettig en kundig hebt ervaren. Dit horen wij natuurlijk altijd graag. Bedankt voor de 10 die jij ons als cijfer geeft! Zonnige dag toegewenst, Team Benel
Goedemorgen Rob, Fijn dat je tevreden bent met onze service! Wij zien de positieve reacties altijd graag tegemoet. Zonnige groeten, Team Benel
Pluspunten
Wordt direct te woord gestaan
Positive
Super schneller Versand, Top Produkt zu fairem Preis! Da kaufe ich gern wieder ein!
Benel is jouw Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten. MERKEN van Benel: FOTO & VIDEO: Aparo • Clayre & Eef • Deltec • DNP • Explorer Cases • Falcon Eyes • Foto360XL • Frameo • Ilford • Kenro • Linkstar • Marumi • Matin • Miops • Nest • Nielsen • Orangemonkie • Photorobot • Pixel • Pixel-Tech • Rolux • Sevenoak • Sirui • StudioKing • Superior • Tronix • Zep OUTDOOR, JACHT & AIRSOFT: AGM • Braun • Buteo Photo Gear • Byomic • Carson • Flir • Konus • Kowa • Luna Optics • Noblex • Outdoor Club • Sionyx • Stealth Gear • Vortex Optics