Top service van merk, kwaliteit & prijs

Heb Oscar de la Renta besteld en alles is perfect verlopen van bestelling tot levering!

Snel dingen bij de hand bij deze drogist!

Fijne en snelle levering en keurig verpakt. Meestal wordt er geleverd in de avonduren en dat is ook heel gemakkelijk. En...lekker voordelig!

Uitstekende service

Geweldig snelle service

Inde morgen mijn bestelling gedaan en de andere dag al bezorgd Fantastisch geregeld Prima Ga zo door Toppie

Goed en snel ontvangen

Ook deze keer werd de bestelling weer snel bezorgd en was weer alles in orde. Ik kan alleen maar zeggen dat het "uitstekend" was.

Snelle levering.

Snelle levering!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding van vitamines die ik bij de online drogist en ook nog eens een supersnelle levering, vaak de volgende dag al in huis. Chapeau! Hier schrijft een heel tevreden klant.

Uitstekend en snelle service!

Ik heb alleen maar uitstekende ervaringen!! Geniet van een snelle service en alles wat ik nodig heb is aanwezig in de webshop! Het !

Prima leverancieer

alles keurig op tijd en volledig geleverd en dat geldt voor elke bestelling die ik tot nu toe gedaan heb

Prijs oke, altijd correcte levering!

Vind altijd de producten die ik gebruik. Snelle levering en uitstekend verpakt.

Alles prima

Snelheid, aflevering, inhoud, alles goed!

Vlotte levering

Vlotte levering en een goed product met een prima prijs

Prima,steeds correcte levering

Alles prima ok. Alleen bij mijn laatste bestelling stond het post.nl afhaalpunt niet meer vermeld waar ik al jaren mijn bestellingen laat aankomen. Dat was het afhaalpunt bij Jumbo Sint-Annaplein 15 , 5111 CA Baarle-Nassau Nederland . Ik weet niet of jullie dit via post.nl kunnen herstellen. Indien wel, graag want dat afhaalpunt is voor mij een stuk handiger.

Goede ervaring!

De online drogist.nl heeft goede service. Snel en correct.

Bedrijf prima, vervoerder minder betrouwbaar

Al verschillende keren bij online drogist besteld. Goederen worden altijd geleverd, alleen niet op de aangegeven tijd. Dit ligt vooral aan de vervoerder.

uitstekend

snelle levering, nooit problemen

Kun je op vertrouwen

Al diverse keren artikelen besteld bij De Online Drogist en ben zeer tevreden. Niet alleen wat betreft de prijzen maar ook vanwege de perfecte verpakking en de vlotte bezorging.

heel goed

mijn bestelling werd keurig en op tijd geleverd

Betrouwbaarheid

Altijd kan ik er op rekenen dat het er komt,altijd voordelig

Top winkel

Snelle en duidelijke levering van hun producten

Heel snel geleverd en enorm goed verpakt. Stevige doos. Klasse.

Bestelling niet geleverd, klantenservice geeft geen service

PostNL levert het pakket op mijn verzoek af in een pakketautomaat, maar helaas: in plaats van mijn dure bestelling, met artikelen die ik echt nodig heb, trof ik een gapend gat aan. Het kluisje bleek leeg. Foutje van PostNL natuurlijk, kan gebeuren. Natuurlijk wil PostNL mij als ontvanger niet helpen, dus melding gemaakt bij De Online Drogist (DOD). Een nette webshop zou het dan samen met PostNL uitzoeken (als in: claimen en klaar) en de klant meteen zijn bestelling opnieuw toesturen, maar helaas: DOD doet dat niet. DOD wil serieus dat je wacht tot het PostNL behaagt uit het 'onderzoek' te concluderen dat het pakket zoek is, hetgeen zomaar 1 tot 2 weken kan duren Op mijn verzoek mijn bestelling meteen opnieuw te sturen omdat ik de artikelen nodig heb reageerde DOD niet eens! Dat is toch wel heel erg slechte service! Drogisterij-artikelen zijn immers nogal eens nodig en ik gaf duidelijk aan dat dit in mijn geval ook zo is. Dus: zo'n 100 euro vooruitbetaald, geen bestelling ontvangen, de artikelen die ik nodig heb voor mijn gezondheid heb ik niet, maar ik ben wel mijn geld kwijt. En nu wachten maar. Jammer dat een klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak ontbreekt. Uitkijken naar een andere drogisterij dus. Jammer, want de brede sortering van DOD is fijn.

Op tijd, goed verzorgd en netjes afgeleverd

Ik heb mijn laatste bestelling nooit ontvangen...

Kunnen jullie contact opnemen over mijn laatste bestelling? Deze heb ik nooit ontvangen...

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam