geweldige service!!

Zeer ruim assoritiment en door de goede beschrijvingen en de uitgebreide ingredientenlijsten kun je altijd een op een verantwoorde manier het juiste product aanschaffen. En een hele snelle levering !!

Prima op tijd geleverd

De hele bestelling van prima producten werden inderdaad de volgende dag bezorgd!!

Erg veel producten, die ik regelmatig gebruik, bij elkaar op deze website. Zeer snelle levering. Vriendelijk contact waar nodig. Dik tevreden dus!!

Snel en heel tevreden!

Snel bezorgd en waar voor je geld

Een keer meegemaakt dat het product bezorgd zou zijn, maar niets ontvangen, dit is keurig opgelost na contact te hebben gehad.

Tijdige levering en bestelling is altijd compleet.

Prettig dat wat ik bestel de volgende dag in huis is. Assortiment is groot en de kwaliteit prima.

Breed assortiment en supersnelle levering

Altijd snel bezorgd. Prima producten. Grote voorraad. Steeds goedkoper dan bij een drogist. Keurig

Super tevreden.

Heb zondagmiddag mijn bestelling gedaan en maandagmorgent had ik het al ontvangen. Zeer content!!

Van de overzichtelijke en heldere website tot de bestelling en levering alle verwachtingen overtroffen.

En leuke verrassing nl. mini nachtcrème! Geweldig bedankt.

Snelle geleverd.

Goede en snelle levering

Mijn favoriete online drogist

Overzichtelijke website met een goede omschrijving van de produkten, vervolgens een snelle en verzorgde levering.

Prima levering!

Prima levering!

Correct en snel geleverd, producten goed ingepakt, TOP

Het allerbelangrijkste de producten zijn goed .

Zeer gezond

Snelle levering. Goede track en track. Prima prijsverhouding.

Snel en kwaliteit

Snel en correct

Vooral de herinnerings service is heel prettig

Altijd correct en snelle levering.

Al jaren klant, en nog nooit problemen met leveringen gehad.

Top!!

Goede service en snelle levering !

Uitstekend en niet duur

Snelle levering en niet duur.

Super goed

Gewoon heel goed