Beste E. heel erg bedankt voor uw review. Wij hebben even nagekeken wat er exact is gebeurd en zien dat u inderdaad een retouraanvraag heeft gedaan bij ons. Helaas heeft u niet, zoals wij hadden aanbevolen, uw bestelling met de pakketpost retour gedaan maar met via de briefpost. Daardoor kon uw retourzending dan ook niet gevolgd worden. Uw retourzending is erg lang onderweg geweest. Wij hebben uw acceptgiro bij Afterpay tijdelijk on hold gezet, in afwachting van uw retourzending, zodat de vervaltermijn van uw betaling met 14 dagen is uitgesteld. Wij zien dat uw retourzending vandaag is verwerkt en dat dit inmiddels ook bij Afterpay is gemeld. Dus al met al is het uiteindelijk goed gekomen. Voor een volgende keer is het verstandig dat u de aan u verstuurde retourinstructies opvolgt, zodat een retourzending ook gevolgd kan worden mocht er iets mis gaan. Met vriendelijke groet DeOnlineDrogist