Redelijk goedkoop

Goede selectie, goede service

Het is makkelijk on line shoppen met de uitgebreide selectie van de Online Drogist De bezorging en service is ook prima.

Altijd netjes en ook snel bezorgt.

Snel en goed

Ruime keuze goede prijs

Prima service.

Snelle levering en vaak kortingen op producten.

Correct

Snelle levering veel keus betrouwbaar!

Goede voorlichting, snelle levering En snelle antwoord op vragen

Handig en betaalbaar.

De Online Drogist heeft een ruim assortiment, snelle service, is betrouwbaar en gunstig geprijst.

Vertrouwd

Overzichtelijke webshop en goed aanbod van diverse producten. Service is prettig en indien nodig wordt er adequaat gehandeld. Pluspunt levering gratis bij €20 is jammergenoeg nu een minpunt. Dit betekent toch minder snel bestellen.

Super en snel bezorgd

groot assortiment, snelle bezorging

Bekend adres, stond nog op mijn lijstje.

Snelle levering en alles zit keurig ingepakt!

ALTIJD super snel!

De Online Drogist levert echt altijd super snel en op tijd. Als er een keertje iets niet klopt, wordt het ook zeer snel opgelost. De service is perfect, de tarieven zijn ontzettend netjes en de service is fantastische!

Netjes verpakt en een hele snelle service. En ook veel aanbiedingen ben ik blij mee.

Excellent service

Excellent service, fast delivery, and high-quality products – thank you.

Producten goed, bezorging slecht.

Jammer, uiteindelijk moest ik 18 km fietsen om mijn pakket zelf op te halen, omdat de pakketdienst het op een verzamelpunt had gedropt.

Is goed

Is goed. Dozen voor verzending vind ik vaak wat aan de grote kant

Prima sevice

Snel en correct

snelle levering en goede service

snelle levering en goede service

Supersnel en altijd alles in orde.

Supersnel en altijd alles in orde.

Snelle levering en ruime keuze in artikelen

Al meerdere keren besteld bij de online drogist. Ik heb er een goede ervaring mee. De levering is snel en er is een ruime keuze aan artikelen. Er zijn zelfs veterinaire supplementen verkrijgbaar. Superhandig als je een huisdier hebt. Scheelt weer een extra bestelling en een busje die moet rijden :-)

Ik kan op de website altijd goed vinden wat ik zoek en de levering gaat ook supersnel.

Breed aanbod en snelle service mijn complimenten

Breed aanbod snelle verwerking dus; houden zo.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam