Fijne producten. Snelle levering

Goede producten snelle levering

mooie aanbiedingen

Nu al 2x capsules besteld die mijn therapeut aanraadt, maar die via haar toch duurder zijn. Ook een snelle levering.

Ga hier vaker bestellen

Snelle duidelijke service en goede producten, ga hier vaker bestellen. Prima bevallen en snel in huis

Goede service. Betaalbaar. Altijd aanbiedingen Vlugge levering.

Snelle levering en goede prijs.

Tot mijn schrik kon ik de druivensuiker (Dextropur) in de oude verpakking nergens meer krijgen. Maar De Online Drogist bood uitkomst: een kiloverpakking, die ook nog voordeliger was. Ik heb er - na het lange zoeken was het bijna middernacht - gelijk vier besteld. En prompt de volgende dag werd het pakket al vroeg bezorgd! De Online Drogist doet wat hij/zij belooft!

Goed advies en snelle toezending.

Goed advies en snelle toezending.

Snel geleverd, fijne producten en een redelijke prijs

Ik kreeg precies datgene wat ik besteld had.

Het gevraagde werd netjes op tijd bezorgd. Volgende keer weer.

Snelle levering en goede prijs

Om terug te komen!

Ruim assortiment, voordelig en snel geleverd door betrouwbare vervoerder.

Altijd aanbiedingen, snelle levering en mooi dat je af kunt halen.

Voor herhaling vatbaar

Gisteren besteld, vandaag in huis.

Zeer snelle levering!

super snelle levering en service

snel vanaf je laptop bestellen en binnen 2 dagen geleverd. Top!

Nice discount and great availability.

I would recommend De Online Drogist.

tevreden

Snelle levering en goed

Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Snelle bezorging, goed product

Snelle levering en een goede prijs .

Snelle levering en een goede prijs .

Correct

Het product dat ik bestel is bij de online drogist het meest gunstig aangeboden geprijsd. De bezorging is altijd netjes verpakt en goed bezorgd. Netjes

Door mijn fout ging er een bestelling mis en kwam ik het een en ander te kort te waarde van zo,n 25 euro maar ik had iets fout gedaan ja leeftijd he,maar dat was geen probleem en kreeg het geld wat ik dacht dat het teveel betaald was binnen 2 dagen teruggestort, complimenten voor jullie en ik let beter op de volgende keer .

Gevraagde product binnen paar dagen geleverd, prima winkel. Jammer dat ze geen klarna hebben.

prima, geen verbeter punten.

Prima leveringen

nvt

Diversiteit van producten

Heel fijn dat ik bijna alles in 1 keer kon bestellen wat ik nodig had. Heel fijn!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam