Goede prijzen en snelle leveringen

Ik heb inmiddels een paar keer een bestelling gedaan bij De Online Drogist en ben zeer tevreden over de snelle levering en het assortiment met de daarbij behorende prijzen. De website is overzichtelijk en ik krijg regelmatig uitnodigingen voor interessante webinars, waar ik nog geen gebruik van heb gemaakt overigens.

Top !!

Altijd zeer tevreden. Ruime keuze , goed verpakt en 'n super snelle verzending!!

Tip van de week

Goede aankoop

Betrouwbaar is zekerheid

Ik ben vaste klant, koop regelmatig producten voor mijn gezicht. Onlangs nog. Nooit problemen met levering gehad. Afhankelijk van het tijdstip van bestellen heb ik mijn aankopen nooit later dan twee werkdagen bezorgd. Betrouwbaar en zeker.

Klantvriendelijk en servicegericht

Snelle levering en een ruim, betaalbaar assortiment. Goede service!

Uitstekende service

Snel gevonden wat ik nodig had. Snelle verzending. En goedkoper als kruidvat. Goed verpakt en door postnl netjes geleverd.

perfect

Goede verpakking , snelle verzending .

Goede producten, snel en zorgvuldig geleverd.

doet wat ie belooft

Snelle levering en goede prijs

Kwaliteitsproducten tegen een goede prijs bij onlinedrogist. Al mijn drogisterijproducten bestel ik voortaan bij hen!

Snel en goed geleverd

Makkelijke website en heel snel geleverd

mooi geprijsd, keurig en veilig verpakt en snel geleverd

al geschreven

geweldig

Mijn bestelling op tijd gekregen!! Heel tevreden!!

Alles in huis

Zij verkopen nooit nee!

Goede keus, snelle levering.

Ik weet dat als ik producten snel nodig heb, dat ik ze ook binnen 24 uur ontvang. Sneller dan dat ik fysieke winkels afloop en te horen krijg dat het besteld moet worden. De keuze is groot, de zoekmachine vindt niet altijd direct wat ik als zoekterm opgeef, maar dat vind ik van ondergeschikt belang. Doordat het makkelijk is een product te vinden en de bijsluiter te lezen, ga ik voor het gemak en bestel online.

Snelle bezorging

Ik bestel mijn supplementen bij de online drogist vaak mooie kortingen en snelle/nette bezorging erg fijn!

Een snel en uitstekend bedrijf

Tevreden

Goed product. Snelle levering.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Zie boven.

Snelle levering en goede prijzen

Zeker een aanrader. Snelle levering en prijzen vaak gunstiger dan in de winkel

Snelle verzending

Lekker snel verzonden en ontvangen.

Prima en snelle levering

Tevreden. Wordt snel geleverd

Snelle levering.

Snelle levering.

snel geleverd

tevreden dus

Snelle levering en goed in prijs

Overzichtelijke site

Radarweg 503