Goede prijs en super snelle verzending

Ik vind er altijd wat ik zoek. Goed geprijst en ook altijd de volgende dag al in huis.

Positief

Alles vlot verlopen

Prima gelopen

Ene dag bestelt andere dag in huis

ik had een kou'tje of griepje te pakken. gelukkig was het product de volgende dag al bij me thuis bezorgd . top service en levering.

Een zeer betrouwbaar adres, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Erg tevreden over prijs/kwaliteit. Het artikel komt altijd een dag na de bestelling. Geen vertraging, geen gedoe, erg betrouwbaar.

Snel en netjes geleverd

Mooie aanbieding , snel geleverd

Nooit problemen gehad met de online drogist

Snel, duidelijke communicatie en goeie prijs

De online drogist heeft duidelijke en goede communicatie over de levering, welke snel is.

makkelijk, snel en prima prijs kwaliteit!

vandaag besteld, morgen geleverd

Besteld en de volgende dag al in huis, too

Nadat ik mijn bestelling had gedaan , werd mijn produkt de andere dag netjes afgeleverd.

tevreden

Goede service producten snel in huis

Dit bedrijf heeft zeer lekkere biologische producten. Zeer correcte prijzen en bij een fout wordt dit onmiddellijk opgelost, top!! Dank je wel xxx

Uitstekend bedrijf

Alles goed geregeld

Goede sevice

Verlopen volgen afspraak

zeer goede ervaring

Ik bestel reeds jaren bij De Online Drogist en de artikelen zijn altijd zeer goed en ook de leverservice is perfect. De bestelde artikelen zijn ook zeer goed verpakt, ik heb in al die jaren nog nooit een artikel ontvangen met vervoerschade. Dus niets om over te klagen en als ik weer iets nodig heb dat ik bij De Online Drogist kan bestellen zal ik dat zeker doen.

Makkelijke site en snelle levering

zeer goed

bestelling gedaan volgende dag als belooft gelieferd

Altijd alles snel in huis

Tot nu toe zijn alle produkten prima en snel gearriveerd. Ben tevreden

Snelleservice

Vlotte service. Top

Zeer goede ervaring met de aankoop.

Ruim assortiment

Besteld en de volgende dag gebracht

Uitstekend.

Snelle levering, netjes ingepakt.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam