Op tijd goed verpakt

Vlugge en perfecte levering!

Op de website is een product gemakkelijk te vinden. De bestelling gaat vlot zonder ingewikkelde procedures. En de aflevering.....de volgende dag! Geweldig.

Gewoon goed

Alles correct geleverd.

Heel makkelijk en altijd goed

Overzichtelijke webshop. Je krijgt een melding als producten die je regelmatig besteld in de aanbieding zijn. Hele snelle levering.

Snel en goed geregeld, voor een nette prijs.

Het bestellen was simpel, de prijs was goed en alles is prima afgeleverd. Het item voldoet prima.

Prima niks mis mee

Heel goed en voor prima prijzen. Heel bij met deze drogisterij. Toppiejoppie ga zo door

snelle levering volgens afspraak

altijd oke

supersnel en goed verzorgd

Perfekt

Mooie ervaring. Supersnelle levering. Grote keuze van produkten aan een zeer aantrekkelijke prijs. Dank u !

geweldig bedrijf, snell bezorging scherpe prijzen

Ik kom nu al een paar jaar bij DOD, altijd scherpe prijzen, altijd geweldige communicatie, en altijd snelle bezorging. En wat ook fijn is geen bezorgkosten boven 20 euro. Pefect ga zo nog lang door

Zeer goed bevallen zowel webshop als product.

Het juiste product was veilig verpakt en heel snel geleverd. Fijn dat Blue m producten bij de Online Drogist te koop zijn.

netjes geholpen

Alles was mooi op tijd en netjes bezorgt.

Bestelling snel verwerkt

Ben zeer tevreden met de bestelde producten bedankt voor de snelle levering super.

De artikelen worden snel geleverd Boven verwachting

Snel geleverd en voordelig

Andrelon heeft de verpakking voor een bepaalde crèmespoeling gewijzigd. Er zit 50ml minder in en het is duurder dan de oude flesjes. Online drogist heeft die flesjes nog en veel goedkoper. Nu heb ik voor een jaar genoeg. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Perfect webshop

Goede producten en altijd keurig op tijd geleverd.

probleemloze website.

Betrouwbaar. Snelle verzending van producten. Altijd op tijd.

Goede ervaring

Dit was mijn eerste bestelling en alles werd snel en correct verstuurd.

Snel,netjes,betrouwbaar

Snel,netjes,betrouwbaar

Snel en goed

Snek en goed

Vlote levering

Product besteld andere dag in heeft netjes verpakt.

Snelle en correcte levering

Mijn ervaring met De Online Drogist is dat ze snel en correct leveren. Ze hebben vaak ook leuke aanbiedingen. Tot op heden ben ik zeer tevreden.

Geweldig!

Altijd goed bereikbaar,prima verpakt en bij telefonisch contact een vriendelijke stem die met je mee denkt. Kortom,top!!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam