Snel en keurig

Toppers

Levering Spanje echt geweldig.

De bestelling was supersnel op mijn adres in Spanje. De bestelde producten waren prima verpakt. Alles klopte.

Niet meer oke

Ben jaren klant geweest, altijd naar tevredenheid, maar nu ineens moet je voor 50 euro bestellen, en thuis bezorgen kan niet meer, je moet zelf ergens bij een afhaalpunt halen en daar nog bijna zeven euro voor neertellen!! Nee, ik ben klant af.

Prima drogist

Supersnel verzonden en netjes verpakt. Vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit is goed.

het product is prima

Lekkere en gezonde abrikozen, erg smakelijk en redelijk prijs

Nette prijzen

Super snelle levering

Primadeluxe!

Very happy with the service .

Always correct and speedy delivery. Have purchased often from them and are very satisfied.

Snel

Snel in leveren. En goeie producten

Doet wat het belooft!

Top merken

Goed geregeld

Duidelijke info en snelle levering

Super bedrijf en top medewerker Eric

Enige tijd geleden was er iets mis met een pakketje, ik heb contact opgenomen en had Eric aan de telefoon, het is super goed opgelost door hem. Kunnen nog veel bedrijven een puntje aan zuigen!

Altijd snelle levering

Bestelling altijd keurig verpakt en snel geleverd.

Heel positief

Nog nooit een fout gehad in m’n bestelling en altijd de volgende dag geleverd

“Mijn ervaring: mijn bestelling kwam op tijd aan en ik ben tevreden.”

heel goed süper

Mijn ervaring met de Onlinedrogist is goed.

Heeft heel veel producten en de bezorging loopt op rolletjes. Bestellingen vanaf € 25,00 gratis bezorgd.

Perfekt

Altijd snelle levering

Al vele jaren klant

Goede producten, snelle verzending, goede verpakking

Vór herhaling vatbaar.

Kwam op afgesproken plaats en tijd aan.

Bestellingen zijn áltijd correct behandeld en snelle levering.

Snelle levering aantrekkelijke prijzen.

Tot nu toe is elke keer mijn bestelling de volgende dag afgeleverd. De prijzen van de bestelde producten zijn in vergelijking met andere aanbieders ook goed.

Ben heel tevreden over de snelle reactie van & schadeloosstelling door de klantendienst!

Ben heel tevreden over de snelle reactie van & schadeloosstelling door de klantendienst na mijn melding van schade aan de geleverde bestelling!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam