het gemak van oneindige keuze

bij de lokale drogist is er meestal net niet het voeding supplement dat je zoekt. in het verleden vaak voor niets naar toe gelopen. nu al weer een paar jaar klant bij de onlinedrogist. binnen 1 'a 2 dagen in huis wat ik nodig heb!

Duidelijke site en snelle bezorging.

Als je wat zoekt is het duidelijke te vinden op de site. Er zijn leuke aanbiedingen en kortingen en de bestelling wordt snel verwerkt en bezorgd.

Vlotte verwerking

Goede site , vlotte verwerking, vlotte betaling en snel geleverd.

Grandioos

Gewoon goed

Zeer correcte, snelle levering.

Groot assortiment, snelle levering. Voordelig geprijsd.

Dit bedrijf is gestroomlijnd . Groot assortiment, goede prijzen. Hoge kortingen. Snelle levering.!

Alles goed geregeld.

Alles in orde, geen enkele aanpassing nodig.

uitstekend

snel en volledig verzonden

Supersnelle bezorging zonder extra kosten.

Snelle, goede service.

snel vetzonden

Netjes verpakt en super snel in huis

Ik kan het aan iedereen aanbevelen

Het is lekker, breed assortiment. Of je wel of niet met suikers wilt, hier kan je zelf een keuze in maken. Goed verzorgd, ja de ogen willen ook wat.

Altijd goed

Mijn bestellingen worden altijd goed uitgevoerd en verstuurd. Met pakketpuntadressen, dus erg handig en reden om daar te blijven bestellen.

Snelle bediening goeie prijs

Product besteld, volgende dag al geleverd. Verassend snel en netjes verpakt. Geloof dat de prijs ook lager lag dan waar ik het voordien bestelde dus voor mij een prima ervaring.

Goed ervaring

Gewoon een goede drogist en snel geleverd

perfect snel en correkt

dit is mijn drogist voor neusdrupprls shampoo en bodycrene, dank en groet Maja Hiemstra

Snelle levering van de producten

Snel en netjes verpakt geleverd

Na bestelling de volgende dag geleverd en netjes verpakt. Super !!

Snel

Probleemloos

Uitstekende service

Komen beloftes na!

Heel erg goed

Top alles

Alles netjes geleverd

heel goed

Goede producten, lage prijs, snel geleverd

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam