aAlles is goed, De verpakking is zondedr geweld niet te openen.

De deksel is aan de 4 klanten bovenaan met olifantenlijm vastgeplakt. Het trekken aan het kartonnen lusje lost het probleem niet op. De 4 kanten zitten onwrikbaar vast. Met veel trekwerk is het toch gelukt. Daarna is het niet mogelijk om van die doos een kleinere verpakking te maken, zodat die met minder ruimte afgevoerd kan worden. Dit is de vierde keer dat ik over de verpakking klaag. Doe wat aan!!!!!! Vriendelijke groet B. Vroom 30/12/2026

JUIST

Het geen we bestelde werd keurig optijd volgens afspraak geleverd

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit-verhouding

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, de volgende dag en dat zelfs net voor Kerst. Ook deze keer weer een goede prijs-kwaliteit-verhouding bij mijn producten. Prima service.

Snelle bezorging en goede kwaliteit spullen

Altijd goede ervaring gehad met deze website. Snelle bezorging en goede producten!

Bestellen.....dag later bestelling al binnen en ik betaal ook nog eens geen cent teveel

Snelle bezorging

De producten die ik nodig heb, worden altijd snel bezorgd, vaak de volgende dag al! Het is natuurlijk altijd even vergelijken, maar regelmatig zijn ze goedkoper dan ergens anders!

vlotte levering

wordt snel geleverd en geen verzendkosten

Betrouwbaar, snel en vriendelijk!!!

Betrouwbaar, snel, vriendelijk en behulpzaam!

Goed!

Ruim assortiment, prijs goed en supersnel geleverd, elke keer weer!

Goede en betrouwbare organsiatie en snelle verzendjing.

Goede en betrouwbare organsiatie en snelle verzendjing. Goede concurrerende prijzen.

Helemaal goed!

Altijd snelle service, goede prijzen en prima klantenservice mocht er onverhoopt iets niet goed zijn.

groot assortiment en snelle levering

groot assortiment en snelle levering

komt afspraak na.

Kort en goed

product is snel en netjes verpakt geleverd.

Shampoo lijkt goed te werken. Hoe het op de lange duur uitpakt weet ik nog niet.

Toppers

Snelle levering en goed verpakte pakketten met mooie concurrende prijzen.

Snel en goed

Snel

Snelle levering en goede kwaliteit

Altijd goed en prettige ervaring

Duidelijke website en goede communicatie

Altijd snel met leveringen

De levering is zeer snel, s'avonds bestelt en de volgende dag in huis. Altijd alles op voorraad!

Prima zalf

Ben erg tevreden

Bestelling vlot en correct ontvangen

Bestelling vlot en correct ontvangen

Ene dag doorgeven en andere dag thuis

Ene dag doorgeven en andere dag thuis Geweldig

Goede snelle website.

Radarweg 503