Filtre

Zoals altijd perfect geregeld en op tijd. Supersnelle verzending,ben meer dan tevreden.

Grote varieteit aan producten die snel en efficient geleverd worden

Alle producten zijn redelijk geprijsd en het assortiment bevat producten die je bij de standaard drogist niet kunt krijgen. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen en binnen enkele uren komt de melding dat het pakket is klaargemaakt voor verzending. Echt goede service, voor redelijk geprijsde producten!

super fijn,

Goede prijs , snel geleverd en alles naar wens.

Uitstekende, snelle service

Heel fijne webshop. Al jaren klant en altijd tevreden. Snelle service en altijd fijne producten razendsnel in huis.

Supersnel

Ik heb op tweede kerstdag besteld en was de volgende dag al binnen! Dat vind ik nou service!

Prima ervaring!!

Snel bezorgd

Juiste keuze kunnen maken in de shop en zelfs met de feestdagen de volgende dag bezorgd.

Vertrouwd bedrijf

Prima service, snelle levering

Redelijk

Eerst altijd goede service, daarna was het een tijdje minder. Ik werd toen niet goed geholpen ook online niet. Toen een tijdje ergens anders online boodschappen gedaan. Nu weer terug. Ik hoop wel dat de service in de toekomst verbeterd. Als je ergens een klacht over hebt, en het wordt niet opgelost, dan blijf je achter met een vervelend gevoel. Dit ging over een specifiek product waarover ik ook een mailwisseling heb gehad Uiteindelijk is het mijn idee een beetje half- half opgelost dus niet helemaal. Dat betreffende product was toen niet goed maar de rest van de product die ik bestel altijd wel goed in orde

Snelle bezorging!!

Snelle levering en ze kunnen bijna alles leveren

Snelle levering en kunnen bijna alles leveren en redelijk geprijsd

Optijd en geweldige kwaliteit

Betrouwbare firma

Goede site

Alles werkt daar. Goed overzicht en makkelijk betalen. Tenslotte een snelle levering zoals beloofd. Toppertjes daar

Veel keuze, goede prijsjes en super snelle verzending. Bestel er vaak.

Bestellen gaat snel en is de volgende dag in huis...top!

Supersnelle levering

Snel geleverd en netjes verpakt

Enorm assortiment, vlot geleverd

Enorme keuze, redelijke prijzen, intuïtief bestelproces en alles de volgende dag geleverd.

Accuraat snsl goedkoopste

Goedkoopste producten snel geleverd

Ik heb vitaminen besteld en kreeg dat snel en netjes geleverd, ik ben zeer tevreden!

Goede service, levering volgende dag!! Aanbod" korting op product" uitstekend.

Een veelzijdige en betrouwbare leverancier

Ik koop regelmatig en graag bij de Online Drogist. Het assortiment is groot, ik kan alle producten die ik gebruik bestellen. Ze worden zeer snel en accuraat bezorgd, heel fijn. Als er een enkele keer iets misgaat (bv. verpakking was kapot gegaan), wordt dat snel en efficiënt opgelost. Kortom, ik kom steeds weer terug als klant.

Fijne online bestelling

Ik vind hier mijn gezichtsverzorging die ik voor mijn huid nodig heb. Duidelijke beschrijving en snelle levering.

Prima winkel

Snel,netjes,volgens afspraak

Snel en correct

1 dag na bestellen het in huis gekregen.

Uitstekend!!!

Goede producten, snelle bezorging, nooit problemen!!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ