Filtre

De bestelling de volgende dag in huis geweldig bedankt.

Handige site

Makkelijk e.e.a. te vinden te bestellen en een snelle levering.

Snelle

Ik ben tevreden met het product dat ik heb besteld.

slechte koop

de informatie over dit product is niet toereikend je komt er pas achter na enkele keren gebruik. En dan zit met een product wat in de kast verdwijnt!

Prima bezorging

Ik heb groenlipmossel vloeibaar voor mijn hond gekocht. Prima product en een snelle bezorging.

Snel en goed

Snelle en adequate levering

De levering is prima, goed verpakt en was uitvoerig traceerbaar.

Klantvriendelijk

Bestelling geplaats en betaald. Zag toen dat er van 1 product teveel besteld was. Ik heb meteen gebeld, was snel aan te beurt, ben netjes geholpen door een medewerkster. Geld was ook de zelfde dag terug gestort op mijn rekening. De website is makkelijk en overzichtelijk de bestelling is vaak de volgende dag al binnen.

Scherpe prijzen vlotte levering

Regelmatig goede aanbiedingen en bestelling wordt snel geleverd.

Mijn drogist

Krijg altijd de bestelling op tijd bezorgd en ook de kwaliteit wat ik bij de Online Drogist bestel is zeer goed, voordelig en nog nooit een klacht gehad.

Snelle en nette levering

Snel en netjes

Snel en netjes verpakt. Niet te hoog Franco bedrag, prima

perfeckt

vriendelijk snelle levering

Altijd goed

Ruim assortiment. Snel geleverd. Goed verpakt. Fijne klantenservice, 1 keer gebruik van moeten maken.

Prima goede online drogist

Meestal alles goed voorradig, lage limiet voor bezorgkosten en vlotte levering. Niks op aan te merken, gewoon goed.

Snel, duidelijk. Prima levering.

zeer goed

De leveringen zijn steeds op tijd bezorgd.

Heel snel en goed geleverd

Heel goed en betrouwbaar

Jullie zijn altijd prima op tijd en het spul is altijd goed verpakt.

Snel en goedkoop

De bestelling is supersnel bezorgd en goed verpakt.

Snelle levering maar moeilijke site

Ik heb op de site bij de zoekfunctie gezocht naar producten en dan wordt er gezegd dat jullie het niet hebben. Als ik vervolgens op google het product zoek dan blijken jullie het wel te hebben. Ik heb nu op 1 dag 3 dingen apart besteld bij jullie en krijg dus 3 aparte pakketjes. Beetje zonde van de verpakkingen en van de bezorgkosten.

.Mijn eerste keus.

Koop er al vele jaren. Breed en diep assortiment, kwaliteit, duidelijke website, kundige helpdesk, keurig verpakt, snelle levering. Vanaf 20 euro geen leveringskosten. Concurrerende prijzen.

Snelle levering en goed product

Mariandl. Ik gebruik het nu 2 weken en ervaar de werking in mijn lichaam van dit product. Mijn handen doen minder zeer.

Gemakkelijk en snel

Makkelijk bestellen en snel ontvangen zonder allerlei gezeur van ww etc

Ruime keuze, snelle levering

Goede keuze in producten, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Stevig verpakt.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ