Filtre

Altijd snelle bezorging

Vind het zeer prettig bij Online Drogist te bestellen zijn meestal de goedkoopste en leveren snel.

Zeer tevreden!

Mijn gebruikelijke parfum is bijna nergens meer verkrijgbaar en bij jullie wel én zelfs voor een mooi prijsje! Ik ontdek regelmatig andere aantrekkelijke dingen bij jullie en meestal met een kleiner prijskaartje dan elders. Dankjewel!

supergoed!

Alle bestellingen zijn altijd prima in orde ,de artikelen, de verpakking en bezorging!

Fijn bedrijf

Fijne site, veel keuze in productgroepen, goed contact gehad met de klantenservice.

Snelle levering ,prima

Zie boven.....niets aan toe te voegen

Alles komt op tijd

Altijd goed verzorgd

Goede prijs kwaliteit Veel producten met korting Goed ingepakt Verzonden

Snel en goed

Zeer tevreden, bij € 20,,-geen bezorgkosten! alleen de verpakking zou wat kleiner en duurzamer kunnen.

Bestelling eenvoudig te doen en bezorging afgelopen periode accuraat.

Hoewel ik het altijd ingewikkeld vind om online artikelen te bestellen (i.h.a. niet mijn voorkeur ;-)) blijk ik voor bepaalde essentiële artikelen aangewezen op de OnlineDrogist. Beide keren is de bestelling vlot verlopen en vond de bezorging snel en correct plaats; het hele verloop wordt ook steeds prompt en plezierig bevestigd en je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de bezorging.

Fantastische site.

Top service en uiterst voordelige prijzen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Vlotte levering

Goede en snelle service prima producten aan scherpe prijzen!zeker aan te raden!

Zeer tevreden...vlugge en correcte levering.

Ik ben zeer tevreden...goede prijs en vele verschillende produkten. Leveringskosten vallen goed mee.. Top!

Je kunt altijd op ze rekenen!

Verzending: correct, snel en vlot!

Gevonden wat ik zocht. Snelle levering. Heel tevreden

Vlotte levering.

Dik tevreden

wordt op tijd geleverd

super

altijd snel goede prijs

Ik bestel hier regelmatig wat dingetjes, en heb nog nooit klachten gehad. Alles wordt snel en goed verpakt verzonden.

Supersnelle levering

Zondag besteld, maandag geleverd. Altijd de volgende dag in huis, perfect!

Goede prijs en snelle levering!

Snelle levering en goede prijs.

Heel positief.

Snelle levering, ruime keuze.

altijd vlot en volledig

Ik kan er (bijna) alles vinden en het wordt vlot bezorgd.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ