Filtre

Prima en snel.

Alles duidelijk en afspraken nagekomen

Ik werd herinnerd dat m’n vitamine C bijna op was!!

Ik werd eraan herinnerd dat m’n vitamine C bijna op was, daarbij kreeg ik meteen mijn soort vit C op het scherm! Ik kon zo, zonder te zoeken, een nieuwe pot bestellen En meeteen daags na het bestellen, werd de bestelling aan m’n deur afgeleverd

Snel geleverd, grote keus met goede prijzen

Een goede service ze komen na wat ze zeggen gewoon een aanrader

Snelle levering en zorgzaam verpakt .

Top bedrijf.

Snelle levering, gunstige prijzen.

Pakketje niet ontvangen

Mijn bestelling staat als bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Klantenservice wil niet helpen en verwijst alleen naar de bezorgdienst. Erg slechte service. Bestel hier niet weer.

Blauwe plekken in paar dagen weg

Met traumeel zijn mijn blauwe plekken in een paar dagen weg. Normaal gesproken zitten ze er weken.

Snelle afhandeling

Toppie!

Goed verpakt en de volgende werkdag al in huis. En dat tegen een zacht prijssie. Kortom, helemaal tevree!

Snel,goed en correct

Snel,goed en correct

goedkoop

producten zijn goedkoper dan in belgie ,en ook vlug geleverd

Groot assortiment - correcte prijzen - gratis levering vanaf € 20 - snelle levering

Snelle levering met concurrende prijzen

Enorme keuze en snel in huis.

Fijnste webwinkel.

Ik bestel hier nu al jaren allerlei producten. Van huishoud tot cadeautjes, en alles wat er tussen zit. De prijzen zijn goed, het aanbod is groot, de verzending is snel en simpel, de bestelling gaat simpel en ik ontdek steeds weer nieuwe producten om uit te proberen.

Geweldig,

Snelle levering, netjes verpakt

Toppiejoppie super winkel

Alles is prima niks mis mee,, snelle levering en ze denken met je mee

Snelle levering.

Goed ingepakt en snelle levering

Subliem assortiment

Altijd alles op voorraad. Altijd vlotte bezorging Altijd goed verpakt Online duidelijke aanbiedingen

Goede producten, snelle levering en laag in prijs!

Vandaag besteld en morgen in huis ! Top !

Groot assortiment, snel en nauwkeurig.

Er zijn weinig websites die zo constant en nauwkeurig leveren. Daarnaast is de keuze reuze en komst het zelden voor dat ik iets mis op hun gebied. Eén minpuntje. Hun dozen, die zeer degelijk zijn, zijn slecht her te gebruiken omdat je ze niet kunt samenvouwen.

Makkelijk te bestellen snel afgeleverd

Communicatie duidelijk. Makkelijk te bestellen en de volgende dag al afgeleverd. Prijzen zijn in het algemeen iets lager dan bij andere websites.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ