Filtre

Prima en betrouwbaar

Kan rekenen op juiste bezorging

Heel tevreden

Makkelijk bestellen en snelle levering.

goede en snelle service

Geweldige snelle en goede service .

Accurate snelle levering

Altijd vlotte levering . Prima

Goeie service

Altijd keurig en op tijd geleverd...

Goede en snelle service

Goede en snelle service en leuke aanbiedingen

Altijd goed, snelle levering, regelmatig aanbiedingen van goede merken , duurzaam verpakt.

Zeer snelle levering

Fijne website, snelle levering

Fijne producten voor een mooie prijs. Snelle levering en goed verpakt!

Fijne producten,ruime keuzes. Goede service,Vandaag besteld dan wordt het tot nu toe de dag daarna bezordg. Veel succes en dank voor de service

Geen problemen met de bestellingen. Snel en goede levering.

Ik kan artikelen bestellen die ik hier niet in de winkels vind. Het is prima en eenvoudig .

Vreemde verpakking van Rexona citrus deodorant

De gebruikelijke sprayknop van de deo is niet aanwezig, de spray is zeer sterk en daardoor is de bus zeer snel leeg en verder kan de spray niet op slot

Zeer tevreden!

Gewoon goed

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Zeer tevreden. Overzichtelijke website, gemakkelijk om het gezochte product vlot te kunnen vinden. De verdere afhandeling vlot en correct. Aanbevolen!

Alles ok

Alles Uitstekend

Super snel

Ik ben heel tevreden want mijn bestelling heb ik al een dag later.

Een goede webwinkel. Overzichtelijke website, groot assortiment, snelle levering, goede dienstverlening.

Bij jullie gaat het goed.

Ik heb als neer bij jullie besteld ging prima,maar nu heb ik mijn pakket niet ontvangen en ze zeggen van wel dat kan niet want ik ben thuis vanwegen mijn ziekte. Groet Anne Tap Lemmens Hanenburg 2 4847BE Teteringen.

Snel en correct

Houden hun woord. Snelle levering

snelle levering, netjes altijd geregeld, 1 keer zat er iets niet bij werd de dag erna nageleverd.

alles geweldig

heb reeds nwe klanten geworven!

Eenvoudig bestellen,snelle levering

Eenvoudig je bestelling plaatsen en de volgende dag wordt je pakketje thuis afgeleverd snel en zonder gedoe

Geleverd conform de bestelling

Is

Online drogist is fijn.

Jullie verkopen veel producten en de levering de volgende dag gebeurt ook echt.

Didn’t receive it

Package was send but have been rescheduled twice to have it eventually dropped off to pickup point…while I’ve spend time waiting for delivery. I didn’t pick it up from the point as it was a heavy package and my health doesn’t allow to carry that much.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ