Filtre

Eerste bestelling

Dit was mijn eerste bestelling. Ik was wat sceptisch, ik kende de site niet dus ik zocht wat meer info op. Goede beoordelingen. Iedereen tevreden. Dus ik deed mijn bestelling. Wat was ik blij verrast! Snelle en correcte levering. Ik werd op de hoogte gehouden via mail wanneer mijn bestelling was ingepakt en verzonden. Natuurlijk was dit niet mijn laatste bestelling wat de prijzen waren ook zeer goed dus ik ben alvast een nieuwe tevreden klant.

Top kwaliteit koffiepads

We zijn trouwe klant van De Drogisterij Online waar wij altijd onze bio decafe koffiepads te bestellen. Heerlijke koffie (zonder al die pesticides die vaak in veel koffie soorten zitten). Zeer snelle levering!

Prima afhandeling, behalve PostNL

Weer problemen met PostNL, afleveren in de buurt terwijl we gewoon thuis zijn. Wat is die pakketbezorging in korte tijd veel slechter geworden, terwijl DHL en zelfs DPD beter zijn geworden!

super makkelijk

de bestelling is netjes geleverd.

Altijd goed o

Altijd goed en correct

Ben al jaren klant en vind dit een prima drogist. Veel artikelen van verschillende merken. Meestal heel veel op voorraad. Vind het gewoon een goede drogist omdat er geen fouten worden gemaakt. De leveringen verlopen soepel. Dat is mijn mening.

Ruime sortering, vaak goede aanbiedingen en snel geleverd.

Groot assortiment en scherpe prijzen

Ik moest een hulpmiddel hebben. De thuiszorgwinkel had dit niet op voorraad. Op internet gekeken en ik kon dit wel kopen bij De Online Drogist. En het was bij jullie ook nog goedkoper. Super blij.

Snelle service en altijd goed en netjes verpakt.

De snelle levering daar ben ik heel erg blij mee en ook met de korting die gegeven wordt.

Ben heel tevreden.

Vaak aanbiedingen,fijn dat je kunt afhalen en snelle levering.

correct en vlot geleverd.

zie bovenstaande !

tevreden

netjes ingepakt

heel goed

leveren het bestelde product op de afgesproken dag af

uitstekend

product als omschreven en snel bezorgd.

Uitmuntend bedrijf

Goed assortiment, 100% accuraat, en snel.

Snelle levering en doen at ze zeggen.

Een prima kwaliteit product , voordelig en snel geleverd

benver gewoon blij mee

mijn bestellingen zijn altijd goed. en makkelijk om het online te doen.

prima service

goede aanbiedingen

Doen wat men beloofd

Altijd top service!

Ik heb de zending niet ontvangen..

Kunt u achterhalen wat er mis is gegaan? Met dank Anneke Brandsen

Alles is in orde bij deze shop

Altijd goed

Op tijd geleverd goede communicatie En van de prijzen woed ik blij

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ