Filtre

Altijd met 24 uur in huis.

Soms heb je iets snel nodig en ben je niet in staat om zelf naar een drogist gaan, hiervoor is online stellen bij de online drogist perfect.

Pruducten slecht verpakt, kwam verbrokkeld aan

Producten slecht verpakt,

fijne site

bestelling altijd prima in orde bestel al jaren bij jullie

Ruime sortering en snelle levering.

Overzichtelijke site. Ruime sortering, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Perfecte kwaliteit met snelle levering.

ik bestel online... wordt meteen in behandeling genomen... ik ontvang e-mails hierover... de volgende dag wordt het geleverd... kwaliteit is perfect... verpakkingdoos sluit naadloos aan... daarom een 10 van mij.

probleemloos.

eenvoudige bestelling en perfect uitgevoerd.

Goede aanbiedingen en snel in huis

Erg blij met de aanbiedingen, scheelt veel geld zeker in deze dure tijd en het bestelde is snel in huis.

Alles op voorraad. Snelle levering.

Uitstekend en snel

Website duidelijk, snel geregeld, heel snel in huis, goede communicatie.

gewe6

Ruime keus snelle levering

Snelle levering, uitstekende prijs

Echt maar echt hoor.

Supersnel en correct geleverd, Ik koop wel eens bij andere drogist omdat online drogist het product niet hebben. Maar het is wel mijn lievelings drogist en ik vindt altijd jammer dat online drogist het dan niet heeft, maar ja men kan niet alles hebben!

goede prijs en snel geleverd

snel geleverd

Duidelijke info, fijne kortingen, snelle levering en geen verzendkosten

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met De Online Drogist. De website is overzichtelijk en geeft duidelijke productinformatie, wat het kiezen makkelijk maakt. De kortingen zijn aantrekkelijk en het is fijn dat er regelmatig acties zijn. Wat het extra prettig maakt: snelle levering en geen verzendkosten boven een laag bestelbedrag. Zeker een aanrader voor wie gemak en voordeel zoekt!

Geweldig in alles!

Een breed assortiment. Alles is bij jullie te vinden en de levering is supersnel. Kortom keurig in alles. Zeer tevreden!

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering.

Het was heel makkelijk om de lak te bestellen en het was heel snel verzonden. Heel fijn

Netjes en snel geleverd

Ja snel en goed verwekt

Keurig , heel goed gedaan.

Uitstekend!

Al jarenlang een tevreden klant, steeds snelle en correcte verzending, vriendelijke en zeer efficiënte klantenservice. Absolute aanrader!

De website voor online bestellen !!

Groot assortiment, snelle levering, 100% tevreden!!

Betrouwbaar

Snelle levering, groot assortiment