Prijs en snelheid

Super snel bezorgd

Ze zijn goed

IK BEN Te vrede

Gemakkelijk bestellen, ruime keuze en snelle bezorging. Goede informatie over de producten.

Zeer snelle levering. Top producten

nette prijs prestatie

De bestelling altijd de volgende dag binnen. Ze zijn ook altijd bereikbaar voor een goed advies

snel

Snel en goed

Vandaag bestellen en morgen ontvangen wordt volledig waargemaakt door de Online Drogist. De artikelen zijn van goede kwaliteit en worden goed verpakt, ook glazen potten en flessen!

Uitstekende en snelle service

Duidelijke website met goede priduktbeschrijvingen

Super, iedere keer weer!

Bevalt mij steeds weer, doen ook wat ze beloven qua verzending en kwalitatief geleverde producten! Tevens mooie prijsjes!

Fijne ervaring

Prima bezorgt en snel

Zalige natuurproducten

Fijne prijzen voor de juiste natuurproducten.

Erg tevreden over de te leveren artikelen, veel keuze en snelle service Alleen al enige tijd bepaalde artikelen niet leverbaar en tot op heden nog niet, dat vind ik wel een lange tijd om aanvulling te krigen

Netjes en zeer snel geleverd

Snel, goed en uitstekende prijs

Goed en betrouwbaar.

Duidelijk en snelle levering.

Prima ervaring

Gezocht, gevonden, besteld en de andere dag in huis. En dat zonder bezorgingskosten.

Duidelijk en snel

Vandaag besteld en 2 dagen later al in huis. Geweldig!

Makkelijk snel en simpel

Wat de titel al zegt het ging makkelijk snel ook zonder account

Service zoals het hoort.

Ben tevreden omdat alles werkt naar behoren, snelle en nette levering

Goed en efficiënt

Goed, efficiënt.

Snel leveren

Mooie producten snel levering makkelijk gesprijd betalen

Goede producten, snel thuis...

Je besteld de producten en de volgende dag thuis. Dat alles voor een redelijke prijs!

Prijs/kwaliteit

Prima prijzen. Prompte levering

Adequaat

Met het zoeken naar producten , of hun alternatieven, heb ik soms wat moeite. Verder prima en snel geleverd zonder overbodige niet te slopen verpakkingen.

Snelle levering en solide ingepakt.

Ik bestel altijd homeopathische middelen, die gelukkig altijd op voorraad zijn. De zending met breekbare flesjes zijn zo ingepakt dat ze niet kunnen breken.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ