Ik heb ervaren dat er erg snel gewerkt werd, mijn bestelling was er de volgende dag al. Heel fijn.

Gunstige geprijsd, snel geleverd

De spullen die ik nodig had waren hier gunstig geprijsd en, zoals vermeld op de website, snelle levering. Kortom, een uitstekende webshop.

Blij zoals het gaat

Blij zoals het gaat, maar is mis enkele artikelen die jullie vroeger wel verkochten en die nu niet meer in jullie Gamma zitten. VB: Yardley's geparfumeerde talk met Muguet geur (meiklokjes) * En ik hou ook NIET van jullie vragen tussendoor; of mijn product al op is? Of ik nog niet opnieuw wil bestellen etc. Ik leef op een beperkt budget en zal zelf wel beslissen, of ik opnieuw geld wil besteden aan een bestelling (bij jullie of elders) en hoe snel of traag ik mijn bestelde producten opgebruik, beslis ik ook zelf. Ik vond dit indringende vragen en voelde me aangevallen in mijn privacy. Als jullie dat achterwege laten, is alles o.k. Groetje

Betrouwbaar en snelle levering

Makkelijk je producten zoeken, redelijke prijzen en snelle levering.

Geweldige service

Ik kreeg zelfs een berichtje dat mijn vitamine bijna op waren. Een druk op de knop en nieuwe besteld. De andere dag in huis. Geweldig toch!

Snel bezorgd

Top bedrijf en zou 5 sterren krijgen als de verpakking van lichter karton is

Prima service en directe levering. Maar het gevecht met de veel te zware verpakking is niet te doen

Keurige en snelle verzending, product zoals omschreven

Snelle levering en product is nog lang houdbaar, dus geen oude voorraad of zo.

Good

Good

uitstekend

Snel en goed geleverd

Snel en correct geleverd

Goede en snelle bezorging.

heel goed

bestel al jaren bij jullie en blijf dat doen

Supergoed

Fijne website, alles goed geregeld en een supersnelle bezorging kortom hoop er nog lang van te genieten.

Goede service.

Makkelijk kiezen en snelle service. Prima bedrijf. Heeft veel artikelen in huis.

in 1 woord TOPPY!!!!!

TOPPY!!!!!!!

goed!

Goede website, goede service en snelle levering

Aanrader

Snel en goed. Keurig verpakt

Goede service en netjes afspraak na gekomen

Ga zo door

Fijn assortiment en snelle verzending

De webwinkel heeft een fijn assortiment, oa veel keuze in Yogi tea. Snelle verzending en goed en netjes verpakt in papier/karton.

Goede website. Makkelijk producten uitzoeken die ik wil bestellen. Snelle levering. Als er iets fout gaat heb je snel en medewerker aan de telefoon. Die je helpt.

Zeer goede service. Niets op aan te merken.

Prima !

Altijd snel, compleet en goed verpakt in een passend doosje.

alles volgens plan

snelle levering en prima follow up

Top en snel geleverd

503 Radarweg