Fijne website

Leuke aanbiedingen en snel geleverd. Heb m'n pakje altijd de volgende dag al binnen.

Betrouwbaar

Groot assortiment, gemakkelijk bestellen, altijd snelle levering, geen verzendkosten boven €20. Zeer betrouwbaar. Bestel hier al jaren mijn voedingssuppl.

Snelle leveraging

Mooie aanbiedingen en snelle levering!

Klantvriendelijke website

Bestelling wordt snel geleverd. Zeer tevreden over het bestelde product

Avonds om 9 uur besteld, Andere morgen om 12 uur in huis.

Keurig !

Altijd goed verpakt .. Altijd bezorgd op de datum beloofd.. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ruim waard ‼️

Snelle levering aan huis, de dag nadien

Eenmaal minder tevreden.! Een week moeten wachten op mijn bestelling!. Als het geleverd word in een postpunt! Beter thuis ! Je vindt hier ook voordelige producten, andere producten dan in België in de natuurwinkel...

Het gaat altijd goed met een bestelling van online drogist. De prijzen zijn goed en een snelle aflevering.

Snel geleverd en goede service!

Oké!

Prima biologisch assortiment.

Snel geleverd en goed verpakt.

snelle en correcte levering

Goede producten en snelle levering

Goede en snelle service

Altijd snelle levering en kwetsbare artikelen altijd zorgvuldig verpakt. Goede klantenservice met snelle responsetijd. Vaste klant.

binnen 1 DAG binnen

Goede prijzen en snelle verzending

perfect vanaf bestelling tot levering

Correcte bevestiging van de bestelling, aangegeven levertijd wordt exact aangehouden en bestelling wordt keurig verpakt afgeleverd. .

Makkelijk en snel in huis.

Supersnel bezorgd

Supersnel bezorgd en discreet verpakt. Ook een grote collectie!

Uitstekende service

Snelle levering en goede communicatie hierover

Betrouwbaar

Goede prijzen, de volgende dag in huis zoals beloofd.

Topservice, supersnelle levering. Alles goed. Ik ben erg tevreden.

correcte levering

alle bestellingen werden steeds tijdig en in perfecte staat geleverd, ook in België

Helemaal top/assortiment/snelle nette levering

Al eerder reviews achtergelaten maar goed misschien krijg je meermalen het verzoek per bestelling reviews te plaatsen. Ik ben vanaf mijn eerste bestelling ooit(jaren geleden) zeer tevreden. Ook de snelle levering zelf ih weekend nog updates over bestellingen. Er wordt misschien gewoon gewerkt weekend want ik zag de ruime openingstijden. Want laatste bestelling was er zelf nog sneller dan normaal. Ik ben blij met het assortiment, de nette verzending (beschermfolie kwetsbare breekbare potjes) en eigenlijk over alles gewoon zeer tevreden en erg blij mee. Dus ook de duidelijke updates m.b.t. verzending - levering enz...Ik heb enkele favoriete webshops en daar zit DOD zeker bij.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ