Kwaliteit

De combinatie van aanbod/prijs en service is zeer gied

Snel en goede prijs

Snelle levering voor een aantrekkelijke prijs

Zeer goed.

Altijd scherpe aanbiedingen, goede producten en op tijd geleverd. Dank jullie wel, wij zijn zeer tevreden.

top!!

Altijd keurig, transparantie communicatie. Eerlijke prijs! Snel bezorgd! in 1 woord Top!!

Gewoon goede service.

Snel ontvangen en netjes ingepakt. Tot nu toe alleen maar goede ervaring met deze online drogist.

Prima website om te bestellen en snelle, goede levering

Goede ervaring

Top winkel goede aanbiedingen

Voor een. Aantal van mijn vaste producten is DOD altijd het voordeligst. Snelle en nette verzending.

Super online dogist

Makkelijk zoeken. Volgende dag in huis

Altijd op tijd

Fijn dat alles altijd op tijd geleverd wordt. Makkelijk te bestellen en alles op voorraad. Een aanrader voor anderen .

Altijd in orde

Niets op aan te merken. Bestel er al jaren!

Goede keuze, vlot geleverd

De artikelen die ik zoek, voor een goede prijs, onder één dak. Gekoppeld aan een vlotte levering. Gewoonweg ideaal voor mij.

Prima verlopen!

Snelle verzending, heldere emails = top!

Steeds weer correct en vlug in huis

gewoon goed

gewoon goed

Geweldige webshop

Ruim aanbod, hele goede prijzen en supersnelle levering. Top winkel.

Vlotte bezorging

Product ontvangen direct na bestelling

Snel en goed

Snelle levering en goed ingepakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering

goede levering en iets minder service

Nog steeds prima en snelle levering. Ook hier wat minder service tav kortingscodes, begrijpelijk maar jammer.

De website geeft aan wat wel en niet op voorraad is. Goede keuze aan ecologische producten, en snelle levering.

Alles liep gesmeerd

perfect

Super gemakkelijk

Snel en gemakkelijk en t scheelt in prijs.

Snelle levering en nette prijzen

De Online Drogist levert snel en is niet duur. Ik bestel er al geruime tijd bijna al mijn drogisterij producten.

Fijne drogist en het voordeel van achteraf betalen.

Heb elke maand wel een bestelling en heb beslist geen klachten. Hoop nog lange tijd gebruik te kunnen maken van dit bedrijf. Hartelijke groeten Th. P

Tip top!

Al diverse keren wat besteld en altijd is het prima in orde: zowel de bevestiging van de bestelling als het tijdstip van levering. Je kunt gerust via iDeal betalen, want ook dat is nog nooit fout gegaan. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ