snel geleverd!

Fijn als het snel geleverd kan worden. Bedankt hoor!

Prima.

Snelle levering en altijd alles in orde

Voordelig en snel

De voordeligste optie en vlot geleverd.

Super snelle levering !!

Correcte en snelle levering

Breed assortiment, goede prijzen. Snelle levering.

Uitstekende producten tegen redelijke prijzen en goede èn tijdige afleveringen

Zoals altijd weer uitstekende producten tegen redelijke prijzen en goede èn tijdige afleveringen als door leverancier “De Online Drogist” beloofd.

Als ik bel wordt ik vriendelijk te woord gestaan.En helpen mij met de juiste medicijnen

Uitstekend!

Bestellen gaat heel makkelijk en de bezorging is supersnel!

Prima prijs en snelle levering

Alles prima in orde

Supersnelle levering

De prijs is gunstig en de leveringstijd is helemaal prima. ga zo door.

Vandaag bestellen morgen thuis

Snel bezorgd, nette prijzen, keurig verpakt

Inmiddels meerdere keren besteld, het pakketje is perfect ingepakt en wordt snel bezorgd. De prijzen zijn concurrerend, zeker bij aanbiedingen.

Geweldig klopt altijd

Redelijk prijzen altijd keurig geleverd

veel aanbod, nette prijzen en snelle levering

veel aanbod, nette prijzen en snelle levering. Ook prima aftersales en tussentijds aanpassen van de bestelling.

Makkelijk, snel en voordelig

Goede en overzichtelijke site, goede prijs en snel geleverd. Aanrader om hier te bestellen

Groot assortiment. Voordelig en snel in huis. Ook een inspiratie als je iets leuks ontdekt. Zoals biologische soep.

Nergens zo snel

Mijn bestelling netjes ingepakt en binnen twee dagen thuis. Bedankt!! knuffel voor Monique.

Mooie prijs voor het product. Geen extra transport kosten

Netjes op tijd en zoals besteld

Altijd komt het pakketje op tijd binnenen volgrns de bestelling. Goed ingepakt en compleet. Dus goed❣️

Punt van kritiek.

Graag zou ik willen adviseren een kleinere verpakking (doos/envelop) te gebruiken ! Deze verpakking was nodeloos groot waardoor je er voor thuis moest blijven: de 2 kleine doosjes hadden net zo goed in een envelop die door de brievenbus past verzonden kunnen worden.

Goede producten,snelle levering

Goede producten, snelle levering en goede informatie over de levering!

Een geweldige webshop.

Zie titel.

Prima bedrijf

Wat moet ik er nog van zeggen als alles perfect geregeld is. Laat de toekomstige klanten het zelf ervaren hoe goed de site is wat betreft prijs/kwaliteit en de snelle levering. Ik zou zeker willen adviseren bezoek eerst de site van DOD voordat je verder kijkt.

snel en adequaat

Het is fijn als een belofte wordt waargemaakt, speciaal als het om de levertijd gaat. Spullen komen goed verpakt en onbeschadigd aan.

gewoon perfect

korrekte levering en snel