Groot assortiment, interessante prijzen en correcte en supersnelle levering.

Fantastische service!

Altijd vriendelijke en snelle oplossingen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!

Goede en snelle service

De bestelling is altijd goed en snel binnen

Handig als je ziek bent en vandaag besteld dan heb je t de volgende dag in huis! Ik kreeg het idd binnen 1 dag super snel

Altijd netjes correct

Gewoon helemaal goed

Prima, altijd precies binnen zoals ik het graag gezien wil hebben.

Perfect verpakt

De artikelen kenden we al, maar nog niet eerder was alles zo goed en tegen mogelijke breuk verpakt.

top

zeer tevreden over verzenden en bestellen. top.

Heel snel bezorgd en voordeliger

Goede online winkel

Fijne Internet winkel

Bestel hier al een aantal jaren en kan me alleen van de allereerste bestelling herinneren dat dit niet helemaal goed ging maar dat dit wel werd opgelost. De jaren daarna nooit geen problemen meer gehad. Website duidelijk, zeer uitgebreid, klantvriendelijk, kortom gewoon goed. Daarnaast is de klantenservice goed bereikbaar, ook via de telefoon (moet je tegenwoordig vaak naar zoeken of het is onmogelijk om te bellen). De website zou nog wel wat aangepast kunnen worden aan het huidige tijdsbeeld (andere websites zijn vaak wat "moderner")

Op tijd en in orde

Levering was in ,e,en dagen conform bestelling

Klantgericht

Snel, groot assortiment, regelmatig kortingen.

Snelle service!

Uitstekende thuiswinkel. Goede prijzen. Geen klachten! Niet alle sterren gegeven, omdat sommige producten die ik zoek niet te verkrijgen zijn bij onlinedrogist. Gelukkig de meesten wel.

Always great service

I've been ordering from deonlinedrogist for a long while now and their service is reliable and problem free.

Op en top goede en bijzonder snelle service

Producten zijn goed en jullie dienstverlening is goed qua op de hoogte houden van e-mails over de verzending. En super snelle service met de volgende dag in huis....

prima geregeld

Ik ben zeer tevreden met de verpakking snelle levering en prijs! Ga vooral zo door !!!

De online drogist geeft wat het belooft

Steeds correct wat producten en levering betreft! Dank je wel!

Altijd snel en goed!

Mijn ervaring met uw bedrijf is uitstekend

Mijn ervaring met uw bedrijf is uitstekend maar met de bezorgdienst zeer slecht . Wij hadden het pakket pas de dag na Pasen pas in ons bezit en toen heb ik het zelf nog moeten halen dit terwijl wij de gehele dag thuis zijn geweest.

Heel snelle levering en producten aan correcte prijs

Goede aanbiedingen Goede communicatie Snel Aanrader

Besteld andere dag in huis

Bestel al jaren bij de online drogist en blijft dat ook nog jaren doen

goed,snel en korrekt

goed,snel en correct

Altijd een goeie prijs en snel leverbaar

perfeckt

vriendelijk correct en snel