snelle levering, goede prijs.

snel betrouwbaar en realistische prijzen

Ik heb nu meerdere keren spullen gekocht bij De Online Drogist en elke keer ben ik verbaasd over hun waanzinnig hoge reactiesnelheid, de service, keurige (stevige) verpakking en dat alles voor een gewone prijs. Ik ben fan!

Prima snel geleverd

Lekker snel geleverd..makkelijk te bestellen en af te rekenen

Goed gedaan, ga zo door

Accurate behandeling van de bestelling en vlotte levering

Goedkoper dan bij vitakruid zelf. En snelle levering.

Snelle en nette bezorging

Fijn product voor een mooie prijs

Uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle levering

Heb hier weinig aan toe te voegen, uitstekend !

Snelle levering/goed verpakt

Mijn bestelling werd snel aangeleverd en was goed verpakt, (vooral de mct olie)

Prima bedrijf.

Uitstekende kwaliteit en bezorgen gaat super snel.

Snelle afhandeling. Veel producten te krijgen

Snelle correcte levering van een artikel met een scherpe prijs

Top bedrijf!!!!

Snelle levering, goedkoper als waar dan ook!

Ik heb fijne ervaringen , goede producten, snelle levering.

Prima online drogist

Goede ervaring met onlinedrogist..snel en netjes ..

Makkelijk bestellen , snelle levering.

De website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Ik was op de hoogte van mij bestselling gehouden en de levering was snel.

Uitstekend netjes verzorgd en op tijd

Keurig

Bestel hier heel vaak, is altijd perfect!

Zeer uitgebreid assortiment, waar nodig persoonlijk advies van de DOD klantenservice, snelle en goed verzorgde verzending. In het zeer sporadische geval dat er iets mis is, wordt dit direct hersteld, vervangen of terugbetaald. Al jaren mijn meest favoriete drogist!

Prima sevice

Gewoon goed

klantenservice via whatsapp onder de maat

Klacht over product. Hoofdingredient Horse chestnut zit er niet in. KS belooft navraag bij leverancier. Die geeft geen antwoord. Dus? De Online Drogist weet het ook niet ... komt niet op het idee om prul product in te nemen en bedrag te restitueren. En dit heeft app process heeft wekenlang stil gelegen.

Betere verpakking om breekbare artikelen

Graag de glazen verpakkingen zorgvuldig versturen alsjeblieft! Alleen een dun papiertje is niet voldoende bij meerdere glazen flesjes die tegen elkaar liggen en bewegen. Verder was ik wel blij met de prijs van een artikel waarvoor dank. Er zou ook een optie mogen komen om een pakketje later te mogen ontvangen ipv meteen de andere dag als er geen spoed is. Het feit dat de mogelijkheid er is voor spoed, is natuurlijk heel fijn. De keuzemogelijkheden zijn heel goed qua producten. Dank.

Helemaal prima

zoals altijd niets op aan te merken . ruim assortiment , goeie acties van tijd tot tijd . Vaak toch wel het goedkoopst. Snelle levering .

Snelle goede afhandeling bestelling

Snel geleverd,netjes verpakt.

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering. Goed assortiment. Prijs - kwaliteit oke. Ik heb verschillende smaken Pukka thee besteld. Goedkoper dan in de winkel.

Ruim assortiment, je krijgt wat je besteld en heel snel, top!

Inmiddels al diverse bestellingen gedaan met prima resultaat, dik tevreden.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ