Was eerder klant altijd goed geweest Betrouwbaar

Altijd in orde

Tot hiertoe zeer tevreden. Bestelling snel geleverd en eventuele klacht, goed afgehandeld

uitstekend zoals altijd

constante kwaliteit

geweldig

breed assortiment ,zondag s middags besteld en maandagmorgen in huis wat wil een mens nog meer aan service , perfect

Niks op aan te merken,alles volgens plan. Prima drogist.

Snelle levering, goede service

prima gegaan TOPPIE

uitstekend

Snel en groot assortiment

Wat ik ook zocht. Ik vind het tot dus ver nog altijd.. na de bestelling volgt de mail bevestiging. Meedtal volgende dag al in huis.

Goede spullen en betaalbaar en snelle levering top.

Ze doen wat ze zeggen.

Goede communicatie, snelle verzending en prima (goedkope) producten. Ik zou ze zonder meer aanbevelen.

UITSTEKEND

SORRY !!!!!!!

deze keer boos op De Online Drogist

Bezorging gepland in NL bij zoon in Eindhoven, bericht ontvangen op welk tijdstip het pakketje er zou zijn, dus was ik daar aanwezig. Geen pakketje. Die avond weer thuis in Mol, België, waar ik bericht zag dat ik het pakketje moest ophalen in een supermarkt in Eindhoven. Volgende dag dus weer terug. De brandstof is duur!!!

Duidelijke web winkel met volop keuze. Makkelijk bestellen en snel in huis. Top!!

Eigenlijk een top webwinkel die je wel eens vergeet

Door de jaren heen zeer betrouwbare webwinkel gebleken. Giga assortiment, lage tot geen verzendkosten (al vanaf kleine bestelling gratis) en razendsnel verzonden.

Altijd goed

Bestellingen gaan altijd goed. Ze doen wat er gezegd wordt. Dus snel geleverd

Assortiment is goed genoeg keuze mogelijk,levering ook snel

Snel

Een plezier om hier te bestellen!

Echt top!!!! Zeer snelle levering en pakket in goede staat ontvangen, SUPER!!!

uitgebreide keuze en vlotte levering

Ruime keuze aan nieuwe producten, die op andere "gespecialiseerde" websites (nog) niet beschikbaar zijn kunnen vlot bekomen worden. correcte en duidelijke communicatie over de leveringsdatum. Vlotte en probleemloze afhandeling en levering naar het buitenland, zonder toeslag vanaf 20 Euro..

??

Niet zeuren aan een 10 valt niets toe te voegen

Altijd snelle levering

Prima winkel. Altijd spullen snel geleverd.

Super snelle levering

Erg fijn de online drogist, betere prijsverhouding en uitstekende snelle levering aan huis.

Altijd op tijd zoals afgesproken.

Koop al jaren bij DOD en nooit een probleem gehad.

Snelle levering. Goede prijs

Makkelijke website en snelle levering

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ