Supergoede service en lage prijzen

Ik koop al enkele jaren bij de onlinedrogist.nl . Een zeer ruime keuze, altijd scherpe prijzen….snelle en goede service.

Mijn ervaring is : uitstekend.

Mijn ervaring is heel goed

mijn eerste ervaring goed verlopen

Snel en Goed

Ze hebben allerlei producten in verschillende groottes en leveren echt heel snel. Fantastisch

Snelle levering.

Jammer dat van een sixpack 1 artikel stuk was.

Uitgebreide sortering van te bestellen artikelen. Zeer snelle levering en zeer voordelig.

De bestelde artikelen kwamen snel en voordelig. Gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Veel keuze, schappelijke prijzen en snelle levering. Het enige minpuntje zijn de verpakkingen, die krijg je alleen met grof geweld open, en daarna zijn ze nooit meer te gebruiken. Evengoed 5 sterren, want ook de klantenservice is op het allerhoogste niveau.

Klantvriendelijk

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Snel en goed.

Snel en goed.

Fijne ervaring!

Zeer ruim assortiment en wordt snel geleverd ook. Meerdere afleveropties. Hele fijne bestel en afleverervaring eigenlijk. Wat mij wel opviel en waardoor ik 3 sterren geef is: bv bij het product Ribes Nigrum tinctuur zie ik 13x 4 en 5 sterren reviews staan maar je ziet direct dat het allemaal door 1 en dezelfde persoon geschreven zijn, volgens hetzelfde ‘protocol’. Dit is duidelijk dat het van het bedrijf zelf is. Daar kan ik me enorm aan storen omdat als het product en de service goed zijn verkoopt het vanzelf. Je hoeft er geen 13 neppe reviews over te schrijven. Ik heb niet gekeken bij andere producten maar waarschijnlijk hebben ze hier mensen op gezet die dagelijks bij meerdere producten neppe reviews schrijven. Doe dit niet meer zou ik zeggen, want het is overduidelijk.

Altijd een goede ervaring.

Altijd leuke aanbiedingen zeer snelle levering en makkelijk achteraf betalen…..in 1 woord prima bedrijf.

Snel, Goedkoop en volledig

Omdat mijn mondverzorgings producten bij andere drogisten weer niet leverbaar waren dit geprobeerd. Op zondag besteld en op maandag in huis!

Ruime sortering

Scherpe prijzen. Ruime sortering en snelle levering. Met besteding van 20 euro al gratis verzending

Snel en zorgvuldig!

Snel en zorgvuldig.

Snelle levering, goed verpakt

Prima ze doen wat ze beloven.

Hopelijk vinden ze weer een leverancier voor het product wat ik wil kopen.

excellent !

Mijn bestelling is de volgende dag geleverd, en onberispelijk ingepakt ! Kan echt niet beter !!

Betrouwbaar

Snel kunnen bestellen, ze maken waar wat ze zeggen.

Zoals vanouds snel en correct

Bestelling op tijd geleverd . Goed verpakt

Vlotte correcte levering.