fijne online drogist

Ik heb al meerdere malen bij de online drogist besteld, en ervaar dat als een betrouwbare webwinkel. De prijzen zijn best redelijk, en hebben ook regelmatig goede aanbiedingen. De levering geschied altijd zoals beloofd.

super

ik ben van België en alles is bij ons zo duur haast niet te betalen , het is wel een beetje zoeken naar het gepaste geneesmiddel/voedingssupplement maar eenmaal gevonden is het super en word vlug geleverd met respect voor de verpakking. Wat ik wel jammer vind is dat er geen "favorieten" is dat zou vlugger gaan om je lievelings producten terug te vinden...mijn lijstje hou ik gewoon thuis met de etiketten die in de bestelling zit en zo is dat probleempje ook opgelost. "favorieten" erbij en het zou een 10/10 zijn

Leveren snel, dat is fijn.

Mijn producten zijn lekker goedkoop, dat zal niet voor iedereen wezen maar een net online bedrijf wat snel levert en dat ook netjes doet.

uitstekend

Alles is, zoals altijd, prima in orde.

uitstekende service

snelle levering van de bestelling.

Goede reclame-prijzen

Vandaag besteld en dan morgen in huis, klopt helemaal. En je hoeft maar voor €20,00 te besteden voor gratis verzending. Top!

Top online shop

Goede prijzen, snelle levering. Goede communicatie met klant, bij vertraging etc.

Alles verliep soepel.

De producten die ik zocht heb ik hier gevonden en alles ging vervolgens soepel en netjes.

Fijne webshop, leuke aanbiedingen. Vooral ook de gratis levering vanaf €20

Snelle levering.

top

keurig op tijd

Goede service en snelle levering Top

Tevreden klant

Ik ben altijd tevreden als ik een bestelling plaats bij Online Drogist. Ik heb nooit meegemaakt dat ik iets wou bestellen en ze het niet hadden. Plus het gemak om vanuit thuis een bestelling te plaatsen bevalt mij ook prima. Ik ben een dik tevreden klant en zal het iedereen aanraden.

Handige site, snel geleverd

Snelle levering, veel producten, fijn dat het boven 20 gratis geleverd wordt.

Heel fijn is mijn ervaring,de volgende dag de producten in huis. Wel jammer dat mijn Rocproduct al een aantal weken niet leverbaar is en hoop dan ook dat ik snel bericht krijg dat het leverbaar is.

Goeie service en kwaliteit

Supersnel correct

Levering de volgende dag, concurrerende prijzen en ze hebben alles.

En veel dingen goedkoop

nog steeds tevreden

Ben al ruim een jaar klant en nog altijd tevreden met de adviezen en verwerking van bestellingen.

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis, top!

Wat ik zocht was op voorraad en kreeg het keurig verpakt binnen twee dagen thuis bezorgd. Per e-mail werd ik goed en vriendelijk op de hoogte gehouden.

Supersnelle service

Snel geleverd, goede prijs en veel keuze.

Tot de laatste bestelling, een prima online drogist

Bij de laatste bestelling zijn 5 doosjes paracetamol vergeten mee te leveren die wel betaald zijn. Het is de eerste keer dat D.O.D. een foutje maakt.

Veel produkt keuze voor een scherpe prijs!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ