netjes

Altijd goed

Altijd zeer goed

Als altijd snel en netjes geleverd. Wel jammer dat er minder zoutarme dieetproducten voorradig zijn, b.v. van het merk Damhert.

Prima service!

Snelle levering!

Tevreden klant

Goede kwaliteit producten. Op tijd bezorgd. Produkten goed verpakt.

algemeen: prima!

Wel even vervelende situatie, doordat ik bij KRUIDENmassageolie ongewild terecht kwam en per ongeluk bestelde. Telefonisch kon ik e.e.a. gelukkig herstellen na "aanmanng"dat ik nog niet betaald had... FF schrikken, maar mea culpa! Eigen fout: leve ons pc-tijdperk....Mijns inziens wat verwarrend, zal aan mij liggen voor groot gedeelte.

Top service aan eerlijke prijzen

Via google op zoek naar insuline naaldjes. In België betaal ik 21€ voor een doosje. Bij jullie koop ik een alternatief aan 10€79. En bij twee doosjes gratis thuis geleverd. (Vanaf 20€). Dat is Top voor deze Belg.

Net ontvangen

Vlot en goede prijs

Makkelijke website, vlot geleverd en goede prijs. Geen klachten.

Heel tevreden

* goede produckten *duidelijk hoe te bestellen * snelle levering

vlot

prijs en kwaliteit is ok en een zeer snelle verzending .

Correcte firma

Geweldige service

Het product werd onmiddellijk geleverd, track and trace zodat je kon zien wanneer rr precies zou geleverd worden.

Fijne website, gemakkelijk bestellen en snelle levering

Inmiddels diverse keren besteld en erg tevreden over deze website. Gemakkelijk bestellen, betalen (achteraf via Klarna) en snelle levering.

zeer snelle levering

Alhoewel dat ik mijn bestelling op zaterdagavond had geplaatst werd mijn zending al op maandagmorgend geleverd

Snel en makkelijk en veel in het assortiment

Fijne website en vlotte levering

Wanneer ik een bepaald product zoek, google ik waar ik deze het goedkoopste kan kopen. De website staat goed aangeschreven en deze ervaring heb ik na levering van de producten ook.

Ruim voldoende

Ruim voldoende

Altijd snel en goede producten.

Goede producten met een hele goede prijs. En snel verzonden. Top!!!

Tevreden klant.

Snelle levering en in de gepaste doos, niet zoals gewoonlijk mega grote dozen voor iets klein.

Alles netjes geregeld

Prima ervaring

Goede aanbieding, snel bezorgd.

snel geleverd

Snel geleverd, neutrale verpakking, netjes

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ