Besteld en de volgende dag al in huis.

Quick delivery

Easy ordering and payment Quick delivery

Makkelijk zoeken, snel besteld

Makkelijk zoeken, snel besteld, snel geleverd.

Voor herhaling vatbaar!

Vlot geleverd, prima and veilig verpakt.

Grote keus in artikelen.

Niet voor niets dat ik al jaren mijn bestellingen bij D.O.D doe. Ik word geweldig geholpen als ik ze telefonisch nodig heb. Én de prijzen waren tot nu toe betaalbaar.

Prima levering.

Keurig en op tijd aangeleverd.

Altijd snel en compleet

Bestel al jaren bij de online drogist. Ze zijn prima. Goede prijzen en altijd snelle een complete levering. Aanrader!

Snelle levering.

Altijd een goede en snelle levering

Snelle levering.

Slecht

Mijn bestelling niet gehad en wel betaald

Goede service en kwaliteit. Snelle levering.

Uitstekend!

Keurig verpakt en ook snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Zeer tevreden over de service en kwaliteit van de levertijd

Fijne service en producten

Algeheel zeer tevreden, maar wel echt minpunten voor de niet herbruikbare veel te grote doos. Als dit duurzamer kan word mijn beoordeling 5 sterren!

Uit stekend adres, zeer vlot en perfect. Dank U wel.

De Online Drogist doet precies wat hij/zij belooft. Dat kan ik helaas niet zeggen van DHL.

Bestel al jaren. Altijd top.

Na jaren nog geen klachten. Altij volgens afspraak.

PRIMA ERVARING (reeds verschillende keren)

Online besteld en betaald en korrekt en op tijd gekregen! Jammer dat in België de drogisterij opgeslorpt werd door de apothekers. Daardoor worden de producten - als ze al kunnen verkregen worden - een klak duurder (voorbeeld: covidsneltest €4,00 in NL, €8.00 in België).

fantastisch bedrijf

Ben al een aantal jaren klant en zeer tevreden als er iets misgaat wordt het correct afgehandeld een topbedrijf die kom je heden ten dage niet veel meer tegen

Snel en groter voordelige uitgebreid assortiment.

Ze zijn snel met leveren. Hebben een groot assortiment met vaak de voordeligste aanbiedingen. Ze zijn tot laat telefonsich bereikbaar, dat was fijn toen de levering verkeerd ging door de bezorgdienst. Klantvriendelijk en meedenkend gingen ze er gelijk achteraan. Het was snel op gelost.

prima!

goede prijzen, kwaliteit produkten, snel geleverd.

Zoals altijd snel en correct geleverd.

Ik ben en blijf tevreden klant, DOD levert altijd snel en correct. Daarbij hebben ze fijne prijzen.

snelle levering, goed assortiment

snelle levertijd en uitgebreid assortiment

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ