Zeer snel

Zeer snelle verzending en niet duur.

Hele fijne winkel

Ze hebben heel veel en alles is supersnel verzonden en bij je thuisbezorgd. Erg blij met De Online Drogist.

Ruim assortiment en snelle levering tegen goede prijzen.

Mooie webshop

Groot assortiment en snelle verzending, alleen jammer dat Post NL 3 maal de levering vertraagde.

My second hand shop

Al wat ik nodig heb - soms dringend - vind ik hier de volgende dag na mijn bestelling en geweldig verpakt : nog nooit iets gebroken aangekomen! Dank je wel !

Vandaag besteld morgen in huis zo makkelijk

Betrouwbaar

Ik ben al jaren vaste klant bij de Online Drogist.

Prima product, opvolging en levering

Goed product, goede prijs en prima levering

.snelle levering

beste service

beste service en goede kwaliteit

Goeie service

De bestelling was in orde en snel geleverd. Eenvoudig maar precies wat je wil van online shoppen

Formidastisch

Tip top snel geleverd

Heelndnel geleverd

Snelle accurate levering

Veel en goede kwaliteitsproducten voor persoonlijke verzorging op voorraad. Vertrouwd adres.

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Handig en voordelig

Zeer handige website en voordelige producten.

Redelijk

Redelijk ervaring alleen jammer dat iets besteld hebt niks meer aan toe kan voegen wat je vergeten bent

Werkt perfect, vinger blijft helemaal droog.

Deze vingercondoom gekocht ivm het dragen van een vingerspalkje aan mijn linker ringvinger. Met een vingercondoom er overheen kun je gewoon zwemmen of met je handen in een sopje water voor wat te poetsen. Ideaal redmiddel tijdens een kleine blessure.

Prima drogist

Ik bestel altijd bij de online drogist. De tabletten zijn 27% goedkoper dan in de winkel. De bestelde artikelen konen heel snel binnen

Goede prijs

Een hele snelle levering en een goede prijs. Netjes verpakt

Snelle bezorging

Besteld en volgende dag al binnen

Altijd keurig en verzorgd ingepakt. En volgens afspraak bezorgd.

Altijd de volgende dag geleverd.

Alles wat ik besteld had, was altijd de volgende dag geleverd.

Zeer Positief

Ik kan alleen maar positief zijn, omdat mijn bestelling correct en snel is afgehandeld en bovendien tegen een schappelijke prijs!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ