Al tijd de juiste producten en zeer snel bezorgd

Zeer tevreden.

Het hele totaal plaatje van bestelling tot de levering is uitstekend.

Het is echt zeer goed.

Niets te klagen.

Tevreden klant

Ruime sortering en goede prijs en snelle levering.

Prima winkel!

Als je bestel word er snel geleverd. En de producten zijn goed. Niks op aan te merken! Ps, mijn email adres blijft privé neem ik aan.

Al vaker besteld maar altijd tevreden. Meestal de volgende dag geleverd en als dat niet lukt word dat netjes gemeld. De producten zijn ook altijd goed en compleet

Prima!!

Mijn beleving met de online drogist is fantastisch. ‘s Avonds besteld en de volgende dag is het keurig geleverd.

Goed!

Snel en goed geleverd!

Super snelle en correcte levering.

de beste prijzen van uitgebreid gamma aan produkten, het snelste geleverd.

Snelle levering van producten aan de scherpste prijzen.

Alles correct, óók de prijzen!

Overzichtelijke webshop, gemakkelijk bestellen, snel in huis!

Snel en een goede prijs

Heeft niks geholpen

De tube was veel te weinig en duur ook

Dank voor de snelle levering van onze bestelling. Ook top dat jullie nog een enorm assortiment kunnen aanbieden.

Alles 100 %.

Vriendelijke behandeling, mooie kortingen en super snelle levering

Zeer correct en duidelijk

Zeer correcte en snelle levering. Producten op de website zijn zeer duidelijk en snel te vinden. TOP!!!!

Snelle levering.

Zoals hierboven beschreven.

Fantastische service

De bestelling is binnen een dag is huis helemaal goed

I recommend!

Fast and reliable! My pharmacy didn't have medication that is recommended by specialist so I have order it and received in two days.

betaalbaar

ik ben tevreden.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering en kwalitatief goede producten voor een schappelijke prijs. Ruim aanbod.

Snelle levering, veel op voorraad

Ik bestel regelmatig producten via dod, het fijne is dat het vaak de volgende dag al is geleverd.

Alles is bij jullie prima geregeld. Of het nu gaat om het gemak van bestellen, het verpakken van de artikelen, de snelle levering, de duidelijke communicatie; het is allemaal prima in orde. Clementine

Fijn bedrijf!

Heb al een paar keer besteld bij jullie en altijd is het pakket er de volgende dag! Prima verzorgd, dus een aanrader!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ