Zeer snelle levering, goede service.

Zeer snel geleverd.

snel en makkelijk

heel makkelijk

Gewenste product snel geleverd

Na vergelijken hier de beste prijs/kwaliteit gevonden en het werd snel geleverd.

…….

Géén negatieve opmerking

Bestelling altijd netjes en correct geleverd

product werkt goed

zeer goede service

Ruim assortiment en goede prijzen

Ruim assortiment en goede prijzen. Snelle levering en duidelijke communicatie! Top!

Gemak van bestellen

Overzichtelijke website, je vind gemakkelijk het product waar je naar opzoek bent en het gemak van bestellen. Alleen jammer dat je niet kunt betalen via Klarna of Riverty vandaar 4 sterren ipv 5

prima geregeld

Vlot besteld en vlot verstuurd.

Makjeljjk bestellen

Snel en netjes geleverd

Zeer goede ervaring Zeer tevreden

zeer goed

mooi verzorgd afgeleverd en op tijd

Snel en simpel

Snel simpel en goede prijs

Best service

Competitive prices, fast shipping, great products! I reccomend It!

Goed snel en betrouwbaar

Fantastische service en geweldig goed assortiment!

Elke bestelling wordt snel afgehandeld en geleverd de volgende dag. Het assortiment is geweldig en ik vind er alle producten die ik zoek. Ze staan voor mij op nummer 1 mét stip!

De drogist die alles heeft...

De Online Drogist heeft een breed assortiment. Snelle levering en kwaliteit.

méér dan 5 sterren ;-)

zéér behulpzaam bij telefonisch contact, post nl had 2 weken vertraging op de levering en online drogist medewerker plaatste een nieuwe bestelling, de dag nadien geleverd en deze heb ik ook mogen houden na ontvangst. Top communicatie, 150% samenwerking met de werknemers en het bedrijf

Alles perfect verlopen

zeer snelle levering

De levering van de door mij bestelde producten was zeer zeer snel en goed.

Snelle levering en goed geprijsd

Zeer snelle levering en de producten waren goedkoper dan bij andere aanbieders, jammer dat dit niet online zo te vergelijken was. Daarnaast omvat de website teveel producten om er naar leuke aanbiedingen te zoeken.

Uitstekende logistiek

Zeer uitgebreide en duidelijke product informatie met goede prijzen via de website. Vervolgens een zeer snelle levering via PostNL.Kan niet beter

Snelle bezorging.

Super goed