Er zijn geen verbeterpunten: kwaliteit product uitstekend en geen overbodige verpakking, wat de meeste bedrijven niet kunnen zeggen.

Goed en snel

Snelle levering g

Snelle levering!

Duidelijk website; vele artt.; snelle en adequate levering.

geweldig

super

Top website met beste prijzen

Heel veel producten vind ik in deze webwinkel, tegen de scherpste prijzen. Verzenden altijd zorgvuldig en vlot. Kom ik hier heel vaak terug.

Vertrouwd groot assortiment en snel geleverd.

Goede prijskwaliteit verhouding.

Snelle levering, goede aanbiedingen, iets goedkoper als in de winkel, makkelijke site. Goed assortiment, al mis ik nog wel een paar producten. Bestel geregeld op de site en ik ben erg tevreden.

Snelle levering en goede prijzen ivm andere aanbieders. Uitgebreid assortiment. En vanaf 20,00 gratis verzending is top

Fijne website en snelle en keurig ingepakte zending.

Gemakkelijk en accuraat.

Online bestellen en de volgende dag in huis. Gemakkelijker kan niet.

Zeer tevreden.

Duidelijke site, veel producten. Makkelijk te bestellen en goed ingepakt voor verzending. Op tijd bezorgd. Dikke pluim.

Uitstekende drogist en snelle levering

En keurig verpakt Aanrader en scherpe prijzen

Klantvriendelijk en snel

Snelle levering en correcte afhandeling

Goede snelle levering

Snel en goed geprijsd

Prima webwinkel

Bestelling werd snel geleverd en communicatie was top

Snel en goed

Snel en correct

Snel en correct

Meer dan prima!

Gemakkelijk bestellen via de website en snelle levering.

Snel en vlot, goed geregeld

Deze drogist raad ik mensen altijd aan. Wat je besteld is snel bezorgd. De prijs is meestal goedkoper dan in andere winkels, maar zeker niet duurder. Gratis bezorging bij redelijk normaal bedrag aan bestellingen. Is er iets niet goed dan wordt dit keurig afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.

Uitstekend!

Snel geleverd en zonder milieubelastend plastic opvulmateriaal in de doos.

Prima en dik in orde

Makkelijk bestellen en de andere dag op tijd aan huis bezorgt

Groot assortiment en zeer snelle levering

Groot assortiment en zeer snelle levering.

Altijd goed

Altijd snelle en goed verzorgde verzending. Een klein menselijk foutje sluipt zelden tussendoor, maar als dit gebeurt wordt het uiterst vriendelijk en goed opgelost. Fijne webwinkel met mooi assortiment, goede prijzen en een hart voor de klanten. Graag tot weerziens en dank voor uw goede zorgen.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ