Tevredenheid

Ik vind het aanbod van producten ruim en meestal in een goede prijs/ kwaliteitverhouding. Ook de levering en de berichtgeving daarover is erg goed. Soms is een bepaald product wat langer niet op voorraad en dat is dan een klein minpuntje. Verder ben ik zeker tevreden

Juiste artikel, juiste prijs juiste leverdatum en juiste plaats. Wat mij betreft perfect.

Goeie service, vlotte bezorging ben zeer tevreden met online drogist

Nooit problemen met mijn bestellingen.

Als ik 1 keer een artikel niet in mijn bestelling was Heb ik gebeld en dag daarna was het artikel geleverd. Zeer goede dienst en prima personeel en levering.

alles tip top

er zijn geen opmerkingen. Alles was tip top in orde.

Snelle verzending en alles in orde

Goede voorraad, groot assortiment

Goede voorraad, groot assortiment, hele snelle levering. Voor een hele redelijke prijs. Prima bedrijf

Top service!

Zeer goede service.

Zeer goede service. De volgende dag je bestelling binnen.

Topservice!

Hele goede service. Snelle levering en als iets niet geleverd is wordt dit meteen opgepakt en nagestuurd. Topservice!

Snelle en vlotte levering

Elk voedingssupplement dat mijn orthomoleculaire diëtiste me aanraad, vooral voor mijn darmen, hebben ze. Én áltijd goed geprijsd.

Fantastische webwinkel

Goede prijs en snelle levering!

Groot assortiment, snelle verzending

Duidelijke website, groot assortiment en snelle verzending. Via de postnl.app krijg je een kortingscode voor 10% korting bij de volgende bestelling.

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Er is een uitgebreid assortiment welke, buiten reclame acties bij drogisterijen, het voordeligst zijn! Tevens is alles snel thuis bezorgt en word je goed op de hoogte gehouden hoe het met je pakket gaat.

Goede artikelen

Duidelijke website, leuke aanbiedingen, snelle service

Snel en goed

Heldere site, snelle levering!

Heldere site, snelle levering!

goed en snel afhandelen daar houden jullie van

altijd netjes verpakt en keurig optijd verzonden

altijd bereikbaar

fijne aanbiedingen altijd op voorraad en zo in huis

Snel, netjes en nooit fouten met de artikelen die ik besteld.

Supersnel geleverd

Het is erg fijn dat de bestelling de volgende dag al wordt geleverd. Grote keuze glutenvrije artikelen. Top.

Topbedrijf

Snel, alles op voorraad, voordelig. Gewoon een topbedrijf!

JJA van Dijk

Goede en correcte afleverig

Doen wat afgesproken is

Tot nu positief daar alles wat ik besteld heb ook keurig volgens afspraak is geleverd

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ