goede producten tegen lage prijzen.

Ik had op zondag Atrosan vandaar. Vogel besteld. De volgende dag al in huis, daar was ik heel blij mee want ik was het vergeten eerder te bestellen.

goede eerste kennismaking

Voor het eerst besteld. Goed assortiment tegen goede prijzen. Snel de volgende dag geleverd. Zal hier zeker vaker bestellen.

zeer accuraat

wat online drogist belooft doet het levering altijd op tijd hebben mooie aanbiedingen betrouwbaar

Alles prima geregeld

Product nog lang bruikbaar, duidelijke informatie, degelijk verpakt, snel bezorgd.

Keuze voor aangeboden bezorgtijd bleek later niet te kunnen, hoewel aangegeven. Daardoor werd het ingewikkelder dan gehoeven. Uiteindelijk geruime tijd mijn tuindeur van slot gelaten. Verder was het goed.

Ging gesmeerd!

De bestelling verliep precies zoals door U aangegeven. Post NL leverde het pakket met de bestelde artikelen keurig op aangegeven tijd af.

Livraison rapide

Livraison rapide, service impeccable.

prima service

snelle levering tegen scherpe prijs

Snelle service goede prijzen

Altijd heel goed ingepakt en producten altijd goed

Nooit problemen gehad, ben heel blij met de online drogist ik zal er altijd bestellen altijd voordelig en prima producten, dank je wel daarvoor

Keurige behandeling!

Mijn ervaring is prima, ik bestel met enige regelmaat en altijd goed.

Supergoede onlineshop!

Zeer goede onlineshop! Supersnelle verzending. Uitstekende klantenservice, het duurde vijf seconden voor ik iemand aan de telefoon kreeg. Lage prijzen. Kortom voor herhaling vatbaar:)

Goed te vinden en prima service

Nadat mijn bestelling geleverd was bleken de ingrediënten anders te zijn dan op mijn vorige product. Door de klantenservice werd er direct contact met de leverancier gezocht en ik had binnen een uur antwoord. Top service!

Goede levering

Altijd op voorraad en volgende dag geleverd

Goed!

Mijn reden voor 5 sterren, voor de Online Drogist is simpel, je kunt met PayPal betalen, en natuurlijk de lage prijzen!

Fijn geholpen

Had een verkeerde bestelling gedaan, gebeld de aardige dame heeft het meteen veranderd waardoor ik de goede artikelen als nog de volgende dag thuis bezorgd kreeg.

is goed

het is prettig om bij De Online Drogist te bestelle, prijzen zijn goed en de afhandeling van de bestelling is prima.

Snelle en correct levering

Bediend op mijn wenken.

Snel en zonder problemen het door mij gewenste product ontvangen.

Altijd uitstekend. Snel, duidelijk en prima service.

Goede prijs! Snelle levering

Goede prijs snelle levering

Prima drogist

De bestelde producten worden altijd op tijd geleverd en mocht er iets niet goed verlopen dan wordt dat naar volle tevredenheid opgelost.

Altijd snel

Hele goede service

Snel en makkelijk besteld. Volgende dag al in huis.

Fijne site, groot assortiment en snelle levering, super tevreden

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ