Prima Drogisterij

Snel en goede leveringen

Ik ben heel tevreden

De service is prima ik beveel de Onlinedrogist aan

Goede winkel

Bestel met regelmaat, grote sortering en mooie aanbiedingen. Goede en snelle bezorging

Goede service, prijs en assortiment prima

Producten worden goed ingepakt en altijd op tijd geleverd.

Snel en netjes

Altijd netjes en snel afgeleverd. Waar Etos en Kruidvat er vaak nog wel 2 dagen over doen, is het bij De Online Drogist vaak gewoon binnen 1 dag.

Goed en vlot

Goed en vlot

Jammer, dat er zoveel andere dingen aan vast zitten!

Wilde voor het eerst, (en helaas) de laatste x iets bestellen, maar achter de bestelling komen nog eens zoveel " gratis" abonnementen en aanbiedingen, daar heb ik totaal géén behoefte aan!! Maar zonder al die extra dingen, kun je, je bestelling niet afronden. Dat is totaal NIET klantvriendelijk!

informatie op steviapoeder 220 gr klopt niet

Ervaring met stevia 1 theelepeltje suiker of 1 theeleltje zoetpoeder is gelijk.Dus 1:1. vr. gr BG veldhuijzen

Keurig verzorgd!

Ik ben blij met de geleverde artikelen, goedkoper en keurig thuisbezorgd! Dank u wel!

Vlotte levering

Altijd goede producten. Goedkoper dan bij andere drogisterijen. Groot assortiment!

Snelle bestelling en aflevering

De Online Drogist ervaar ik als een fijne thuiswinkel waar je snel een bestelling besteld en geleverd kan krijgen. Ook de toegestuurde mails over de bezorging zijn goed.

Snelle verzending

’s Avonds besteld volgende dag in huis, perfect!

Fantastische zaak!

Fantastische, vaak ergens anders moeilijk te vinden producten.

voordelig en probleemloos

voordelig en probleemloos

Snel en probleemloos

Heb een prima ervaring met levertijd en prijs

Idem

Prima site die doet wat het belooft

Vandaag besteld, morgen bezorgd.

Levering op tijd

Gewoon goede webwinkel. Top

groot assortiment en de volgende dag in huis

al 2x besteld wat ik bij het Kruidvat en Etos niet kon vinden. Calmurid crème voor mijn eczeem en oogdruppels bij geïrriteerde ogen voor contactlenzen. Die laatste hadden ze wel bij de plaatselijke drogist maar niet zo voordelig en precies voor het doel. Ik ben blij verrast!

Groot aanbod, goede aanbiedingen, snel in huis

Fijne webshop met een breed aanbod en veel aanbiedingen. Ik heb mijn bestellingen altijd snel in huis, keurig verpakt en ze bieden veel betaalopties.

Perfect! Kan niet beter!!

S’middags besteld en de volgende dag al in huis. Het kan niet beter! Een echte aanrader, ook qua prijzen trouwens.

Volgende dag al in huis

Tip: ik had 2 doosjes paracetamol liquid caps...zaten in een doosje..misschien kleine verpakkingen voortaan in bubbeltjes envelop, dan kan het door de brievenbus en hoef ik niet thuis te zijn voor de pakketdienst.

Prima en snelle levering

Goede website, goed assortiment

Betrouwbare website met veel keus in artikelen tegen altijd lage prijzen. Snelle verzending, dus kom altijd weer hier terug voor mijn inkopen.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ