Laden reviews...
7,391 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reviews are largely positive, with customers praising fast delivery, competitive prices, and a wide product range. Shoppers frequently mention an easy ordering process, clear communication, and reliable shipping. A small number report occasional delivery issues, but overall satisfaction remains high.
Na bestelling snel geleverd
Jan
Moerstraten
Zoals ik hierboven al heb beschreven.
hetty
Zoetermeer
Altijd snelle bezorging en tegen goede prijzen
Dirk
Den Haag
Zie hier boven
Inge
Weesp
Bestel o.a 3 doosjes flumicil. Kan ineens niet in aflever automaat omdat het “medicijnen” zijn en een handtekening nodig is! Geklets want kan dezelfde flumicil kopen bij AH en Hoogvliet zonder handtekening! Dus…….betutteling en valse voorlichting!
Beveelt niet aan
Henk
MAASSLUIS
Beste Klant,
Bedankt voor het plaatsen van uw review .
Wij vragen alleen handtekening voor zendingen boven de € 100,-
Overige bestellingen met medicatie kunnen gewoon in een pakket en brievenautomaat
afgeleverd worden .
Met vriendelijke groet
De Online Drogist
De Online Drogist heeft een enorm assortiment goede artikelen die een redelijke prijs hebben. Ik kom hier al jaren. De artikelen worden snel en goed verpakt verstuurd en een goede communicatie. Erg fijn om hier te webwinkelen!
JGM
utrecht
Goede communicatie en snelle levering en betrouwbaar!
Carien
Asten
Snel correct
Ilona
Aardenburg
Ik zelf ben heel tevreden met hoe mijn bestellingen worden afgehandeld en bezorgd dus voor herhaling vatbaar indien nodig
Bea
Purmerend
Goede snelle levering
Lenneke
Emmeloord
Altijd is het product wat ik bestel op voorraad én vandaag bestellen inderdaad de andere dag bezorgd. Prijs-kwaliteit is heel goed.
Adrie
Zoetermeer
Makkelijk bestellen en volgende dag in huis
Hans
Capelle aan den IJssel
Ik krijg altijd op tijd mijn bestelling en in zeer goede staat. Het is in al die tijd maar 1 keer misgegaan maar dat is meteen weer gecorrigeerd.
Harma
Paterswolde
Snel geleverd en goede spullen.
Ineke
Middelburg
Makkelijk bestellen, betalen en geleverd. Tevreden.
Kees
Maassluis
Levering product was oké, maar het product zelf voldoet niet aan de omschrijving en veroorzaakt in mijn geval juist meer problemen dan dat het verhelpt. Hiervan heb ik melding gedaan via email, en kreeg vrijwel direct een duidelijk antwoord. Hieruit blijkt dat bij de online drogist de klant geen koning is. Voor mij reden om niet weer te bestellen bij deze webshop.
Beveelt niet aan
H.
Leeuwarden
Snelle levering, goede, service, maar soms producten niet op voorraad. De collectie van mogelijke producten zou ook iets beter kunnen.
Hans
Wijchen
heel fijn
Ruud
Goirle
Bij prijsvergelijkingen tussen verschillende sites komt De Online Drogist er bijna altijd met de laatste prijs uit naar voren. Ook geldt het lage franco bedrag als een pré. Dat alles met een zeer betrouwbare levertijd.
Henriette
Mierlo
Heel tevreden over online drogist. Bestelling volgende dag in huis en vaak goede aanbiedingen.
Ishtar
Amsterdam
Snel en goed!
Liesbeth
Haelen
vlotte en snelle levering
Lieseth
Goes
Zou op mijn huisadres worden afgeleverd, bleek bij een punt voor pakketpost te zijn.
Koeno
Zwolle
Uitstekend doen wat belooft
Rina
Geldermalsen
makkelijk te bestellen zoekfunctie op de site prima
Jan
Maastricht