Goede levering

Altijd goed advies.

super

Zoveel goedkoper dan elders - in elk geval dat wat ik al tien jaar koop. Vier en een halve ster ipv vijf, omdat er nog een potje nagezonden moet worden en ik er zenuwachtig van word omdat het om een groot bedrag gaat. Website super, tempo levering van de eerste keer prima. Ik kijk uit naar deel twee. Ga zo door!

prima site

snelle levering en goede producten

Topzaak

Gewoon topzaak..niets aan toe te voegen

Prima in orde

Snel en prima in orde

Online drogist levert snel en betrouwbaar

Ik bestel regelmatig bij onlinedrogist. IN het begin alleen voedingssupplementen, later ook dieetvoeding en biologische producten, Food én non-Food. Het komt zelden voor dat ze een product niet in het assortiment hebben. De bestelling wordt over het algemeen de volgende dag thuisbezorgd. De inhoud is altijd verpakt in een solide doos en goed gezekerd om beschadiging tegen te gaan. Online drogist is een super betrouwbare webshop.

Altijd fijne website met de beste prijzen

Ik kan hier bijna altijd vinden wat ik zoek. Grote diversiteit aan aanbod. De prijzen zijn hier het laagst en de verzending super snel. Heel tevreden.

Gewoongoed, en snelle levering

Gewoon doorgaan !!!!

Uistekend!

Snelle levering, geen gedoe, nette prijzen

Goed en snel

Zeer positief

Goede producten Minimum bestelbedrag is laag. Prijs kwaliteit Zorgvuldig verpakt.

Gewoon goed

Betrouwbaar zoals altijd

Snel en vlot

Altijd alles correct in orde, doe zo verder

Service en kwaliteit kan niet verbeteren

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle service, aantrekkelijke prijzen

Vandaag besteld, overmorgen in huis

Super snelle levering

Altijd ok

Snelle, betrouwbare levering

Keuze uit ruim assortiment, prima producten en snelle en betrouwbare levering.

Alles was in orde en supersnel geleverd!

Top Drogist.

De drogist online heeft veel artikelen van top kwaliteit en zijn ook nog betaalbaar. Ook de bezorging van een bestelling verloopt snel en goed. Indien een vertraging is opgetreden bij de bezorging of de voorraad van een artikel is opgeraakt, laat De drogist online de klant tijdig weten. Derhalve, goede service zoals het hoort. Ik heb al veel bestellingen geplaatst naar tevredenheid en zal dat blijven doen.

Snelle levering, mooie producten, wordt er gewoon blij van

Waarom

Super snelle levering en goed product

Goed product en supersnelle levering . Jullie doen wat jullie beloven !!!!!

uitstekende webwinkel

Ik ben 72, koop nauwelijks online maar geniet ervan klant te zijn van deonline drogist. De website werkt erg goed, het is vrij eenvoudig om een gewenst product te vinden en de prijzen zijn zeer concurrerend. De kwaliteit van de producten is top, het koopproces is ongecompliceerd en het goed verpakte pakket wordt binnen 24 uur bezorgd. Goed gedaan en ten zeerste aanbevolen

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ