Betrouwbaar

Betrouwbare prima levering

Groot assortiment, goede prijzen en uitstekende service.

Al diverse bestellingen tot volle tevredenheid bij de Online Drogist geplaatst. Bij een foutje van mijn kant werd er direct uitstekende service verleend.

Prima service en snelheid

Makkelijk en goed assortiment. Makkelijk navigeerbare websites structuur

Altijd alles voorradig levering op tijd

Ik ben slechtziens dus bel ik vriendelijke vrouw Snelle bezorging Ga zo door

Producten de dag na bestelling al geleverd,

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering van bestelde producten. Niet op voorraad dan bericht gekregen als het product er wel weer is, heel fijn. Ik ben een tevreden klant!

Vandaag besteld, de volgende dag in huis. Correct verpakt en prijsbewust. Volle tevredenheid overheerst bij mijn vrouw en mijzelf. Gewoon klasse!

zeer tevreden

Veel keuze in produkten, eerlijke prijzen en een snelle levering.

Snelle en zorgvuldige verzending

Goede aanbiedingen, snel en correct verzonden

Correct

FANTASTISCH

Ik bestel ondertussen reeds enkele jaren bij de onlindrogist en ben heel tevreden over hun service indien ik niet weet hoe een artikel te gebruiken krijg ik steeds de juiste uitleg . Ook wat betreft de levering van mijn pakketten ben ik heel tevreden want enige tijd was mijn pakket verloren gegaan en kreeg ik een mailtje waarop ze me zonder problemen een nieuw pakket op zonden ik kan je met zekerheid zeggen dat de onlindrogist de besteonline service bied ,daarvoor mijn oprechte dank.

uitstekende service waar ik blij mee ben

Produkten die ik hier in Hongarije niet kan krijgen kan ik fijn bij de online drogist bestellen. Correcte en fijne service, netjes via mail op hoogte gehouden van verzending. Heel blij ermee!

Snel en verzorgd

Idem

Snelle levering, goede kwaliteit

Zal zeker nog bestellen. Kwantiteit, kwaliteit prima en voor schappelijke prijs. Verder doorgeven aan andere mensen

Snel en goed.

De producten zijn netjes en goed geleverd.

Tevreden klant

Grote keus aan artikelen, snelle bezorging en uitstekend verpakt.

Goed georganiseerd bij online drogist.

Goede prijs en snel bezorgd

Snel accuraat en compleet

Prima bedrijf , compleet assortiment. Alleen de verpakking geeft ons bejaarden 85 + wat problemen, de verpakking op zich is fantastisch maar wij moeten grof geweld toepassen om de doos open te krijgen. Messen , waterpomptangen etc, Het is al gebeurd dat we de inhoud lek geprikt hebben en dat kan niet de bedoeling zijn.

Prijsgunstig

Betrouwbaar

Goede winkel maar een beetje opdringerig

Een winkel waar goede artikelen worden geleverd en snel. Het enige dat me soms stoort is het aantal mails dat je krijgt. Kan wel wat minder.

Snel goed en zoveel keus.

Prima website. Veel producten voor een goede prijs!

Super geregeld

Doen wat ze beloven

Super snelle levering , en geen verzendkosten, en niet de duurste

Snelle levering, niet de duurste en geen verzendkosten

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ