Product voldoet aan de beschrijving

Super snelle levering . Netjes verpakt.

Le produit corresponds bien à celui commandé

Je suis diabétique, et je connais bien l'extrait de stévia du laboratoire Avanz. Parcontre, les tarifs que vous pratiquez sont relativement corrects vis à vis de la hausse des couts, et de vos concurrents sur ce marché. Gardez votre compétitivité. J'espère que ET c'est Oui...

Prima prijs en snelle levering

Doet wat ze beloven . Leveren snel en netjes

Perfect!

Bestel regelmatig bij deonlinedrogist.nl. Groot aanbod met veel aanbiedingen en sowieso scherpe prijzen. Snelle levering, zorgvuldig verpakt en vanaf €20 al gratis bezorging. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

Goed en snel worden de producten geleverd.

Geen problemen met het bestellen en de levering, en achteraf betalen.

Zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Alle bestelde artikelen snel en goed verpakt ontvangen.

Snelle verzending en goede aanbiedingen

Aantal keren hier besteld, altijd snel geleverd, goed verpakt en mooie aanbiedingen. Als er bij een grote bekende drogisterij iets in de aanbieding is; 5 halen 3 betalen bijvoorbeeld, dan kan ik het zelfde product vaak ook in de aanbieding bij de online drogist krijgen. Maar dan is de korting per stuk verrekend. Hoef ik er geen 5 te bestellen om de korting te krijgen. Dat is fijn!

ik ben blije met snel en goedkooper

als was erg snel en prijs goedkooper dan ander winkel

Snel bezorgd. Overzichtelijke site. Af en toe een sample voor vaste klanten toegevoegen zou niet misstaan.

Topwebsite

Goede prijzen Snelle levering en altijd netjes verpakt

Prima en betrouwbare webshop

Altijd goede ervaringen gehad. Wel zijn er vaak goed lopende artikelen ( betreft kwaliteit en prijs) uitverkocht, en je hoort niets terug omdat na lange tijd de voorraad nog niet is aangevuld. Dan koop ik ergens anders.

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Snel en correct

Alles werd snel en correct geleverd

Altijd de juiste producten met een goede prijs

Ik ben altijd erg tevreden met de super snelle levering. En een goede prijs

Great!

Thanks for good price and quick service!

Alles goed, behalve de verpakking...

Behulpzaam, snelle klantenservice, verzenden is snel, maar de verpakking is verschrikkelijk... Onmogelijk om makkelijk te openen... Ik bestel best vaak van de online drogist dus het is super vervelend!!

Snelle levering en goed verpakt. Prijzen ook goed.

Goede ervaring

Uitstekende services en snelle afhandeling.

Verscheidenheid aan producten, de voorraad staat op de website keurig aangegeven. Na bestelling de volgende ochtend al geleverd. Tijdens bestelling duidelijke informatie wat de status van verzending is.

Duidelijke website en vlotte levering

Duidelijke website en vlotte levering

ik ben een zeer te vreden klant

Ik bestel regelmatig . En heb alleen maar goede ervaringen.

Nooit ellende

Altijd op voorraad, duidelijke site, makkelijk te bedienen. Snel en correct bezorgd.

Zeer tevreden met de service en de producten.

Redelijk prijs en snel levering

Redelijk prijs en snel levering