Bijna altijd alles op voorraad en snel verzonden

Snelle en correcte afhandeling en levering!

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ik kan alles wat ik nodig heb snel vinden op een overzichtelijke website. Het assortiment is groot en de omschrijvingen uitgebreid. Vaak wordt al binnen een dag geleverd.

snel en correct geleverd, 1 minpuntje ze mogen niet alle merken verkopen en dan moet je toch weer naar iemand anders toe, ook vinden wij het fijn dat je niet persee voor een hoog bedrag moet kopen i.v.m. gratis verzending die dan niet zou worden toegepast. Dus hij heeft veel voordelen en een klein nadeel vanwege niet alles kunnen leveren wat je wilt hebben

Snelle levering altijd top

Vlotte afhandeling en groot assortiment

Zie boven

Heel tevreden

Snelle levering en netjes verpakt . Ruime keuze

Correcte snelle levering! Uitgebreid assortiment! Prima webshop!

Snelle levering, komt afspraak na.

De online drogist is voor mij de goedkoopst voor het product wat ik koop. Vandaag besteld is morgen in huis.

uitstekend

snel gevonden in het ruime assortiment, goede prijs, snel geleverd

Zeer positief.

Alles werd correct afgehandeld en kwam op tijd binnen. Ook kon ik het pakket tot de werkelijke bezorging goed volgen. Niets dan lof hiervoor. Hartelijke groet Rob Marks vanuit Saint Julien le Vendômois.

Snelle afhandeling

Positief

Goede producten, goede prijs

Zeer positief. Snelle levering.

Goed en snel in huis

Mijn ervaring is super vandaag besteld morgen in huis kan niet beter bedankt

uitstekende behandeling en goede kwaliteit

prima ervaring

Uitstekende webwinkel

Snelle levering van het product.

Grote sortering,

Veel keuze, altijd netjes en snelle levering

Snelle bezorging!

Bestelling al de volgende dag ontvangen.

waardeloos

Dit jaar al voor de tweede keer het pakketje van iemand anders ontvangen. De eerste keer mocht ik de spullen houden. De tweede keer wordt mij ook nog verzocht of ik het allemaal even terug wil sturen. Doosje is helemaal kapot, want die zijn niet meer normaal te openen. Kun je eerst ook nog achter een doosje aan. En wat betreft de privacy voor de mensen daar heeft helemaal niemand het over. Er kan nog net een sorry vanaf. De pakketjes worden ingepakt door een robot, vervolgens zegt de telefoniste waar mensen werken worden fouten gemaakt. Begrijpt u het nog? Ik niet!

Colis livré en 24h

Pas de retard de colis, et colis reçu en bon état. Merci deonlinedrogist...

Altijd vrij snel en efficient

Altijd goed geregeld met de bestelling

toppy!!!!

ik wist het al,al meerdere malen besteld en nog steeds heel tevreden met jullie,top,ga zo door. een zeer tevreden klant.

goede service en goede prijs voor kwaliteitsartikelen

DE keuze an producten is ruim. Levering is snel. Service is top.

altijd goed

Bestellen en de volgende dag al in huis. Daar kun je niet voor naar de winkel lopen en zelf sjouwen.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ