altijd telefonisch bereikbaar

De Online Drogist heeft een groot assortiment en gaat in op de wensen van de klant bijv. de Kampherspiritus was verkrijgbaar t/m 120 ml na mijn verzoek is daar een keuze in gemaakt voor de 1000 ml variant zeer tevreden hierover.

Groot assortiment scherpe prijzen

Ik kom je graag. Naast een groot assortiment hebben ze scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Hiernaast is het vanaf €20 gratis verzending.

Scherpe prijzen

Scherpe orijzen

Goed en snel geleverd top

Altijd goed!

Bestel al heel lang bij deze winkel. Altijd keurig verpakt. En altijd binnen 1-2 dagen.

Veel keuze, fijne producten

Veel keuze, fijne producten, goede service, snel geleverd: tevreden!

Aanrader

Kwaliteits producten tegen scherpe prijzen. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

Gemiddeld

Ik gebruik deze site altijd om te bestellen, maar het medicijn dat ik bestelde ontbrak, en ze vertelden me dat het niet langer beschikbaar was, dat ze me een navulling zouden sturen, die ik tot nu toe niet heb ontvangen.

Op tijd geleverd. Netjes verpakt.

Er zat een flesje shampoo te weinig in

Hallo, Ik ontving het op tijd, maar er zat 1 flesje shampoo te weinig in. Ik heb daar geen melding van gemaakt, dat vond ik teveel gedoe en ik was in de decembermaand superdruk op mijn werk. Groet Annemiek

geweldige levering

keurig verpakt en netjes afgeleverd

Snelle verzending en goed verpakt

Goede drogist

Altijd snelle bezorging

Leuk

Alles netjes en optijd geleverd

Goede dienstverlening

Zoals altijd perfect geregeld en op tijd. Supersnelle verzending,ben meer dan tevreden.

Grote varieteit aan producten die snel en efficient geleverd worden

Alle producten zijn redelijk geprijsd en het assortiment bevat producten die je bij de standaard drogist niet kunt krijgen. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen en binnen enkele uren komt de melding dat het pakket is klaargemaakt voor verzending. Echt goede service, voor redelijk geprijsde producten!

super fijn,

Goede prijs , snel geleverd en alles naar wens.

Uitstekende, snelle service

Heel fijne webshop. Al jaren klant en altijd tevreden. Snelle service en altijd fijne producten razendsnel in huis.

Supersnel

Ik heb op tweede kerstdag besteld en was de volgende dag al binnen! Dat vind ik nou service!

Prima ervaring!!

Snel bezorgd

Juiste keuze kunnen maken in de shop en zelfs met de feestdagen de volgende dag bezorgd.

Vertrouwd bedrijf

Prima service, snelle levering

Redelijk

Eerst altijd goede service, daarna was het een tijdje minder. Ik werd toen niet goed geholpen ook online niet. Toen een tijdje ergens anders online boodschappen gedaan. Nu weer terug. Ik hoop wel dat de service in de toekomst verbeterd. Als je ergens een klacht over hebt, en het wordt niet opgelost, dan blijf je achter met een vervelend gevoel. Dit ging over een specifiek product waarover ik ook een mailwisseling heb gehad Uiteindelijk is het mijn idee een beetje half- half opgelost dus niet helemaal. Dat betreffende product was toen niet goed maar de rest van de product die ik bestel altijd wel goed in orde

Snelle bezorging!!

503 Radarweg