Super levering super producten

Je voeld je welkom als klant

Geweldig!!! Een top drogist.

Bestellen en de volgende dag is mijn bestelling al binnen. Ik ben zeer tevreden.

Snelle bezorging

Steeds tevreden

Fijne website en alles snel geleverd.

Fijne en duidelijke website, en snelle levering. Alleen een account aan maken lukt niet.

Altijd snel en correct

Iedere bestelling wordt snel en correct geleverd

super webwinkel!

Heel veel producten, flinke kortingen, snelle levering, helemaal top!

Geweldig anders kan ik niet zeggen dank u

Zo als ik al hier boven schreef heel tevreden netjes verpakt.pakje was er snel ben er blij mee groetjes Corrie Weerensteijn

Gewoon goed en snel.

goed geregeld

snelle en accurate communicatie en levering(en)

Vertrtouwen

Snel geleved

Snelle en acurate levering

Reeds meerdere malen bij "de online Drogist" besteld met alleen maar positieve ervaring.

Super snel geleverd

Besteld en twee dagen later al binnen!

super

goede kwaliteit,snelle levering

TOP

Mooie prijs, snelle levering.

Ongelooflijk !

Deze site is echt top. Ze maken hun belofte waar. Prima service en zeer goede prijs kwaliteit !!! Ik ben een zeer tevreden klant die zeker nog gebruik zal maken van jullie winkel .

Altijd goed

Steeds snelle en juiste bestelling, voor de voordeligste prijs.

Goedkoop geshopt,en snel geleverd,wat wil je nog meer!!

Zie boven!!

Super!!

Ik ben al een paar jaartjes een zeer tevreden klant! De ene dag besteld en de volgende dag in huis! Voor mij een zeer betrouwbare drogist, die ruime keuze heeft in veel producten.

Snel en voordelig

Goedkoopste en snel ontvangen

Enkel positieve ervaringen

Steeds op tijd geleverd. Niet prijzig.

Een blijde en tevreden klant

De online Drogist is een geweldige webwinkel je vind er van alles wat je nodig hebt en tegen een betaalbare prijs. Ik maak al enkele jaren gebruik van deze geweldige service. Mits alles op voorraad heb je het de volgende dag al vaak in huis maar ligt ook aan het postbedrijf.

Zeer ruime keuze

Zeer ruime keuze, producten die ze (bijna) nergens in de winkel verkopen vind ik hier wel.

Prima en snel.

Alles duidelijk en afspraken nagekomen

Ik werd herinnerd dat m’n vitamine C bijna op was!!

Ik werd eraan herinnerd dat m’n vitamine C bijna op was, daarbij kreeg ik meteen mijn soort vit C op het scherm! Ik kon zo, zonder te zoeken, een nieuwe pot bestellen En meeteen daags na het bestellen, werd de bestelling aan m’n deur afgeleverd

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ