Prima winkel.

Ik heb spulletjes keurig verzorgd thuis gekregen. Fijne winkel.

Snel en goed

We bestellen hier regelmatig. Ook heel fijn dat het al vanaf 20 euro franco huis is; we zijn dan toch eerder geneigd om een paar dingetjes te bestellen. De producten zijn altijd zeer goed verpakt. Helemaal niets op aan te merken!

De volgende dag werd mijn bestelling bezorgd Groot prijsverschil met winkels

Geweldige service. Laat bij vele andere te wensen over. Vr. Gr.

Ik heb nog nooit problemen gehad met bestellen op hun website. Wel een paar keer problemen met een leveringen. Je stuurt hun een mailtje en het produkt wat er toen niet bij zat werd zonder problemen nagezonden. De website is zo uitgebreid dat je niet moet zoeken naar een andere leverancier en dat ben ik ook niet van plan. Heb je een vraag over iets je krijg ook antwoord. Ik ben nog altijd klant bij hun en zou hun sterk aanbevelen.

Snel en goedkoop

Het was een snelle service en goedkoop. Zeker goed om nog vaker te gaan bestellen.

Geweldige ervaring

Ik ben geschokt dat de verzending, afhandeling en klantenservice zo goed georganiseerd zijn! Applaus voor het hele personeel!

Tot nu toe nooit problemen gehad.

Soms is het ergens anders iets goedkoper maar toch kies ik voor hier omdat alles soepel verloopt, vind ik het belangrijkste.

snelle levering,

snelle levering, producten goed van prijs en kwaliteit

Altijd correct bezorgd

DOD is altijd prima! Ik maak al jaren gebruik van de producten, die altijd sterk geprijsd zijn. Bovendien is de verpakking recyclebaar karton en papier. Heel fijn vind ik het dat er deze keer minder dik karton is gebruikt. Dit is goed voor het milieu.

Goed en tevreden.

Goed en tevreden.

Snel bezorgd, goed verpakt en monstertje erbij, erg leuk

Zeer goed en korekt

Goede afhandeling

Snelle bezorging en goede producten

vlotte en vlugge afhandeling

heel vlug geleverd naar bestelling prijs van de bestelde producten is voordelig

Snel verzonden en netjes verpakt!

Snel en makkelijk!

Als je weet wat je moet hebben, dan heb je het zo besteld! Ze hebben nu ook een chatfunctie met een medewerker, zo heb ik een pigmentcreme voor moederdag besteld. Helemaal top!

Bestelde artikelen snel geleverd Goede verpakking Ga zo door

Heel goed!

Het pakket is snel en de service is goed. Bedankt!!

Tip producten

Zeer goede producten goede promoties, snel leverbaar

Prima service!!

Makkelijk te bestellen en zeer snelle verzending.

Suprrservice

Snel, goede service

Keurig netjes verpakt, snel bezorgd en ook nog eens goedkoper dan bij een drogist...

Verkeerd bezorgd

bezorgd op een ander adres dan beloofd

Goede verzending.

Is goed geregeld.