Betrouwbaar en snelle levering

Leveren bij drukte doorgaans sneller dan de wat 'beroemdere' namen van drogisten. (mits PostNL ook een beetje op tijd is, maar dat is bij drukte altijd met vertraging). Levering altijd compleet en netjes verpakt.

Tevreden maar

Altijd betaald met afterparty laatste keer met billink Kan niet afgehaald op een afhaal adres. Dat is voor mij een probleem. Omdat ik dat altijd gewend was. Groet Fred.Donjacour.

Gewoon heel correct bedrijf

Wat je besteld krijg je op tijd, zelfs in het buitenland

Prima verzorgd

Goed werk geleverd

Heel positief

Op dag 1 had ik mijn bestelling geplaatst en op dag 2 via post ontvangen. In goede orde. Een betere service kan het niet zijn. Dank u wel.

Komt zijn afspraken na

Tevreden en goed.Alles optijd en juist geleverd.

Toppie

Goede producten, scherp geprijsd, klein bestedingsbedrag voor een gratis verzending. Snelle, zorgvuldige levering

snelle en juiste levering

Goede website en ze doen wat ze afspreken binnen een dag.

Snelle levering en het bestellen gaat heel eenvoudig. Ik beveel deze site zeer aan. Ik ben al een aantal jaren klant.

super

ik bestel altijd glutenvrije broodjes van happy Bakers super lekker en snelle levering. En ook fijn dat er zoveel glutenproducten te koop zijn kan nu alles in 1 x bestellen .

Ruime keuze, snel geleverd

De bestelling wordt goed verpakt, is goed te volgen en wordt door vriendelijke bezorgers bij de deur afgeleverd.

keurig verpakt

Snelle verzending

Netjes verpakt en snelle verzending

Gewoon goed bedrijf...alles snel in huis

Keurig en servicegericht

Typefouten in bezorgadres maakte dat bestelling retour ging. Gebeld met klantenservice. Billink betaal verzoek werd geannuleerd, opnieuw besteld en 2 dagen later binnen.

Goed geregeld

Snelle levering, goed bezorgd

Top bedrijf.

Top bedrijf en snelle levering en goede producten. Ik ben zeer tevreden over jullie. BEDANKT.

In een woord Perfect

Ongelooflijk vlug bezorgd. Netjes ingepakt in kleine doosjes . Ideaal deze online drogist. Van medicijnen tot een closet rol,ze hebben het. Een aanrader!

Doen wat ze beloven.

Ik heb meerdere keren iets besteld en altijd werd de bestelling tijdig en netjes geleverd. Een keer was levering niet meteen mogelijk, maar hier kreeg ik meteen een excuus mail over!

Beste service. Super tevreden

Makkelijk, snel en vlotte levering.

Prima site, snel kunnen vinden wat ik nodig had, vlotte levering met duidelijke communicatie en informatie.

In één woord: prima!!!!!

Zoals steeds komt het bestelde al de volgende dag binnen. Kompleet en keurig verzorgd. Een aanrader dit bedrijf.

Alles op voorraad en super snel geleverd.

Tevreden

Ruime keuze, besteld én het is één of twee dagen, in huis ,netjes verpakt. Ben er zeer tevreden over. (Klasse)!!!

Prima afhandeling en op tijd bezorgd.

Ben tevreden

503 Radarweg