Snelle levering, netjes verpakt

Men levert binnen 24 uur en alle spullen komen in goede stevige verpakking. Ben een tevreden klant

Snelle bezorging, accurate e-mail terugkoppelingen en producten voordeliger dan andere leveranciers en/of winkels.

Met zorg en verstand

Ieder pakketje wat ik de afgelopen jaren ontving is met zorg en verstand ingepakt en verzonden. Zijn makkelijk te bereiken; elke dag vd week, ook telefonisch. Dat kom je niet zo vaak meer tegen, maar dat is wel heel prettig. Vanaf €25 gratis verzonden is ook aantrekkelijk. Fijne shop met een behoorlijk assortiment, pluim erbij!!

Precies het product wat ik zocht

Snel en goed

Goede ervaring, dus vaste klant. Een heel klein minpuntje: ik kan alleen met VISA betalen als ik mijn gegevens laat opslaan. Daar houd ik niet van. Verder geen commentaar. Doorgaans mijn bestelling de volgende dag al binnen. Goed verpakt.

Accuraat

Blijven goed betrokken

Service

Ik vind de service van de online drogist heel erg goed , snelle bezorging en klantenservice heel goed alle dagen bereikbaar

Altijd top en snelle verzending

Goed en snel

goede service en snelle levering

Al geruime tijd klant bij OnlineDrogist.nl. altijd prima snelle en correcte levering! Ik blijf zeker klant!

Alle bestelde artikelen in goede orde ontvangen.

Top bedrijf !!!

Razendsnelle bezorging, deugdelijk verpakt

Goede ervaring

hele fijne betrouwbare drogist

Goede prijzen. Ruim assortiment. Snel geleverd. Ben er blij mee.

Moest een Verjaardagscadeau snel hebben en het was ook snel bezorgd. Goede prijs veel goedkoper dan anderen

Top geleverd lekker snel

Snelle levering en prijs/kwaliteit goed

Uitstekende service

Snel geleverd , goed verpakt en compleet

Goede advies gekregen via de telefoon.

Vlotte bestelling!

Snelle nette levering

Ik probeer aankopen te gaan verzamelen en dan bij jullie bestellen. Dat werkt prima.

Je koopt vaak gewoon ad hoc, een beetje verzamelen kan echt geen kwaad.

Tevreden over het onn line bestellen Levering vlug in huis dus service erg goed

Gewoon uitstekend

Goede prijs-kwaliteit, snelle bezorging

Producten allemaal prima, verpakking heel slecht

De producten waren allemaal prima, maar de verpakking was een gescheurde doos, helemaal open. Dat kan natuurlijk aan de bezorgdienst liggen, maar komt slordig over.

Goedkoop

Geweldig goed koop en snel geleverd

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ