Prima geregeld allemaal

Super snelle service en afhandeling

Goede keuze

Snel in huis als je iets besteld.

Snelle levering goede prijs/kwaliteit

Voor de eerste keer hier besteld. Gaat gemakkelijk en een ruim aanbod. De dag erop was alles al binnen. Goede kwaliteit tegen een nette prijs. Al met al Top!

ik ben te vreden over jullie

ik ben erg tevreden over jullie echt

snel en goed

Altijd snel en goed bezorgd. Producten zijn super en goed geprijsd.

Alles in orde

Perfect geregeld

Ruim assortiment en wordt snel geleverd.

Ruime keuze en snelle levering tegen scherpe prijzen.

snelle levertijd en gunstige prijzen

Fijne drogistsite die goede producten tegen gunstige prijzen aanbied. En een erg uitgebreid assortiment hebben is erg fijn. Top drogist koop er al jaren.

snelle bezorging

Producten altijd tevreden, niet op voorraad wordt bijtijds over gemaild. Al jaren laten bezorgen. Ik ben tevreden.

Snel en makkelijk

Ik ben tevreden altijd. Top winkel, alles makkelijk en snel

Snelle afhandeling, betroywbaar

Supersnel geleverd!

Mijn bestelling was correct afgehandeld en erg snel verzonden. Alles naar wens. Zal zeker vaker bestellen.

Orde Netheid Snelle levering. Toppers.

Makkelijk bestellen, leuke aanbiedingen en heel snel in huis, top

Gewoon Perfect

Goeie prijzen en super snelle verzending

Prima snelle levering

Xx

Op tijd en snel geleverd

Fijne winkel en als je besteld worden ze de volgende dag alweer thuis bezorgd.Heel erg fijn.

Producten goed beschreven, levering naar verwachting.

Prima website en snelle levering.

De Online Drogist heeft een uitgebreid assortiment en mijn artikelen werden tot nu toe keurig verpakt de volgende dag al bezorgd.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Producten zijn makkelijk vindbaar op de website. Voldoende informatie over de producten en een prima levertijd.

alles op tijd geleverd volgens afspraak.

Echte aanrader

De Online Drogist heeft een zeer ruim assortiment, een duidelijke en makkelijk te gebruiken website met goede omschrijvingen van de producten. Alles tegen voordelige prijzen. En ook de belofte van snelle verzending, wordt keer op keer waargemaakt. Niks dan goeds te melden.

Leveren de volgende dag zoals vermeld...

prima service

Ik bestel hier al tijden mijn stevia, altijd snel bezorgd en toen het een keer misging bij de post werd daar geen probleem van gemaakt, er werd meteen een nieuwe zending aangemaakt, zonder kosten. Toen ik later toch mijn pakketje kreeg natuurlijk alsnog de tweede zending betaald

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ