Tot nu toe is alles goed gegaan, dus ik kan online Drogist aanbevelen aan iedereen.

Goede website, supersnelle levering en goede prijs

Op website makkelijk producten gevonden en de prijzen vergeleken. Hierna besteld en de volgende dag in huis ontvangen.

snelle service, goede prijzen

snelle levering, goede prijzen. de lay out van de webpagina en het kleurgebruik spreken mij niet echt aan, maar dat is persoonlijk.

Vandaag besteld, morgen in huis

Ect fijn je kan er op rekenen, daarbij nog voordelig ook

Snelheid van leveren zelfs in Frankrijk

Snelheid is geweldig. Maakt niet uit welke dag ik bestel........bijna altijd dezelfde dag verstuurd :-)

Levering goed en prima op tijd geleverd

Gemakkelijk te bestellen en correct verstuurd en op de afgesproken moment

Goede, snelle levering en scherpe prijzen !

Prima en snelle levering!

Prima aanbod en razendsnelle levering.

Altijd goede en snelle service.

Snelle levering.

Betrouwbare winkel, reeds 3 jaren klant

Top veezorgd

Snel verzonden en ontvangen

zeer goed

zeer goed

Top bedrijf en binnen 24 uur in huis topy.

Beveelt ik iedereen aan

Levering veel te laat

Donderdag besteld, zou vrijdag komen met Post NL. Werd uitgesteld tot zaterdag. Het waren spullen voor de vakantie van mijn dochter die zaterdagavond wegging. Za weer uitgesteld, ma weer uitgesteld, di weer uitgesteld Uiteindelijk wo ontvangen, toen was mijn dochter al dagen weg.

Goede en snelle service!

altijd goede service en snel bezorgd

Fijne overzichtelijke website. Ruime keuze. Goede communicatie. Snelle bezorging.

Zoals ik al zei...

De bestelling wordt altijd netjes verpakt en verstuurd

Ik heb tot nu toe geen problemen gehad en komt de bestelling altijd netjes op tijd

Geen k

Goed verzorgd . Goede communicatie vooraf, alleen de post heeft een nummer vergeten bij het adres en daardoor kon men ons adres niet traceren en morst mijn invalide man zelf naar een depot dat ook nog eens moeilijk te vinden was en 90minuten rijden, dat had niet gehoeven.

Prima service, snelle levering

Gewoon goed

Goed geregeld

Makkelijk zoeken, snelle levering, goede producten

Zoekfunctie is goed, de producten die ik zocht kon ik makkelijk vinden. Klik,klik,klik en klaar. De productomschrijving duidelijk en volledig. De producten die ik kocht (chocolade gezoet met stevia) waren er binnen 1 dag en zijn echt lekker.

Alles in voorraad !

Hoeft niet verder te kijken !

What you see is what you get.

Goede producten, overzichtelijk bestellen, vlotte levering.

Snelle correcte levering tegen goede prijs

Snelle correcte levering tegen goede prijs