Gewoon goed

Snel volgens afspraak

Snelle goede service . Ook de hoogte van bestel bedrag is prima ,zodat er geen verzendkosten betaald hoeven te worden boven €20,00. Ruim assortiment.

Altijd goed en snel geleverd!

Altijd duidelijk en snel geleverd!

Deskundig

Goede deskundige adviezen gekregen in contact met deze firma. Weten waar ze over praten.

Na een foute levering gelijk hersteld

Snelle levering; producten voldoen aan verwachting.

heel blij met deze drogist

Elke bestelling wordt snel geleverd. Prijsverschil met andere winkels, zowel webwinkels als fysieke winkels, is meestal groot. En dan ook nog vanaf €20,00 gratis bezorging.

super

zeer snel super

Prima webshop

De producten worden altijd op tijd geleverd.

Alles op order

Quick delivery.

Snelle levering en producten die niet moeilijk in de winkel te krijgen zijn bij jullie voldoende op voorraad en voor een hele goede prijs

Ik ga graag shoppen bij de Online Drogist

Probleemloos overzichtelijk en ook nog goedkoper...

superb !

great service- fast delivery- good quality of products and selection of them -)..I am very happy to be a client ...

Met een enkele uitzondering is de service prima te noemen. Levert correct en op tijd.

Meerdere keren besteld, altijd naar tevredenheid. Producten zijn scherp geprijsd.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Altijd al geweldig

Zolang ik hier koop, geweldig!

Goedkoop en snel.

Koop hier vaker verschillende producten tegen een goede prijs, niet altijd de goedkoopste maar rekenen vanaf € 20,- GEEN VERZENDKOSTEN. Dat scheelt.

Prima bedrijf

Snelle levering en goede producten

Geen problemen, gewoon snel geleverd.

Via iPad besteld en volgende dag in huis. Super

Goed en snel

Ik ben zeer tevreden ,snelle levering enz.

Zeer goed, snel en prima verzorgd

Ik bestel al jaren bij D.O.D., zeer tot mijn tevredenheid. Het motto vandaag besteld en morgen in huis gaat bij uw bedrijf altijd op. Geweldig!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ