Laden reviews...
8.711 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni sono per lo più positive. I clienti apprezzano la consegna veloce, i prezzi competitivi e una vasta gamma di prodotti. Spesso viene elogiata la facilità d'ordine, la comunicazione chiara e la spedizione affidabile. Alcune recensioni segnalano problemi di consegna, ma nel complesso la soddisfazione è alta.
Een goede inhalator, hij heeft me echt geholpen na mijn bronchitis. Ik raad hem aan!
Olga
Sint-Truiden
Altijd scherpe prijzen en snelle levering!
Yasmine
LEEUWARDEN
Op 3 augustus bestelling gedaan bij de Online Drogist, bezorging met Postnl. Tot op vandaag hebben wij de bestelling nog niet ontvangen. Postnl heeft het pakketje nooit aan de deur aangeboden en in een pakketautomaat achtergelaten (geen pincode ontvanfen). Daarna zou het volgens de app weer thuisbezorgd worden. Een dag later zou het naar het afhaalpunt in de wijk gaan. Nu blijkt het weer in de pakketautomaat te liggen, waarvan wij de pincode ook deze keer niet ontvangen hebben. Postnl maakt er een zooitje van. De Online Drogist heeft haar uiterste best gedaan om de pincode voor ons te achterhalen, maar toen was het pakketje daar al uit. Wij hebben eerder probleemloos bestelling gedaan bij de Online Drogist. De bestelling is bedoeld voor mijn 86 jarige schoonmoeder, die niet in staat is om er zelf achteraan te gaan (wij wonen niet in de buurt).
K.
Spijkenisse
Aardig, behulpzaam bij 'vertalen' van wat ik zoek. Maximaal dienstverlenend èn daarbij ook nog efficiënt. Top!
D.A.
Blaricum
Vaak fijne aanbiedingen, hierdoor scherpe prijzen.
Nomi
Heerhugowaard
Hele fijne site en hele snelle levering.
Sandra
Maassluis
Altijd snel en netjes geleverd
JH
Nijkerk
Ongelooflijk snel de bestelling in huis,en altijd goedkoper dan andere aanbieders. Betrouwbaar,nooit gedoe met betaling. Fijn bedrijf!
Ellen
Bussum
De online drogist heeft altijd scherpe prijzen en de levertijd is uitstekend ze hebben een ruim aanbod en een duidelijke overzichtelijke site.
Joyce
Enschede
Saskia
ALPHEN AAN DEN RIJN
Altijd keurig verzorgd en snelle service
Sandra
Hierden
Altijd goed en snelle levering
Ad
Sommelsdijk
Groot assortiment en supersnelle levering. In de avond besteld, volgende dag in huis. Ongelooflijk!
Leny
Ruurlo
Blij met deze website. Zeer uitgebreid assortiment. Levering altijd correct en snel.
Krista
Tholen
Eerlijke prijs, duidelijke afspraken,snelle service en levering.
Sjef
Hedy
Lelystad
Danilo
Barendrecht
Beide producten met 2 dagen binnen.
MA
WOERDEN
Geweldig ..en super snel
R.
Zeist
Normaal gesproken goede en vlotte levering en service. Is er een keer iets wordt daar serieus en goed mee omgegaan.
Tessa
Utrecht
In de avond besteld. En de volgende ochtend bezorgd...
Alinda
WADDINXVEEN
ik had heel vlug mijn bestelling thuis geleverd
marie-anne
waregem 8790
Heb geen klachten.
Nel
Hoogerheide
top webshop! al diverse ervaringen mee opgedaan nu, snelle en nette verzending en goeie prijzen. Ik ben zeer tevreden!
Dorien
Soest