Laden reviews...
9.130 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni sono per lo più positive. I clienti apprezzano la consegna veloce, i prezzi competitivi e una vasta gamma di prodotti. Spesso viene elogiata la facilità d'ordine, la comunicazione chiara e la spedizione affidabile. Alcune recensioni segnalano problemi di consegna, ma nel complesso la soddisfazione è alta.
Dr. Vogelproducten die ik bestel worden altijd snel geleverd tegen gunstige prijs.
Dico
Drachten
Goede service en kwaliteit. Ruim assortiment. Ben erg blij met deze webshop. Nette prijzen.
M.
Heesch
De producten worden snel en correct afgeleverd! Heel tevreden.
Roel
Ten Boer
Keurig op tijd geleverd
Marrie
Waddinxveen
Snelle kevering en gratis bezorging vanaf 25 euro . Groot aanbod van drogisterij-artikelen.
Fred
Raamsdonksveer
prima ervaring snelle levering alles netjes ingepakt
marijke
Delft
Zeker bij medicatie is snelle levering belangrijk. Perfect: vandaag besteld en binnen 24 uur in huis. Ad Tab tegen vlooien en teken bij honden werkt goed
Harry
Koningsbosch
De Online Drogist biedt zeer kwaliteitsvolle producten aan een zeer goede prijs met regelamtige promoties. Snelle levering en altijd correct.
Lizy
Zoutleeuw
Product zoeken is makkelijk om te doen. Snelle levering en geen “ gedoe”
Herman
Epe
Nvt
Dineke
Hasselt
Alles snel en correkt afgehandeld en bezorgd.
Hendrika
Volendam
De best online drogist van Nederland
Monique
Heythuysen
Handige website. Prijzen zijn goed en snel geleverd.
Rob
SASSENHEIM
Altijd snelle reactie na bestelling
Marlies
Eindhoven
Excellent
Heilke
Rhenen
Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd
Lia
Etten-leur
Mijn bestellingen worden bijna altijd de volgende dag bezorgd en de producten zijn altijd naar wens!
Wieke
Buitenpost
Mijn bestelling voldeed prima. Werd zeer snel geleverd en was voordelig geprijsd.
Henry
ZWOLLE
Fijn als je grote hoeveelheden of meerdere producten nodig hebt. De snelle levering vind ik belangrijk.
Odette
Meerssen
Bestel al vele jaren lang bij jullie!
F.T.
KLOOSTERZANDE
Prettige prijzen.
Hellen
Rosmalen
Mijn bestelling was zeer vlot en keurig verpakt gearriveerd. De prijs lag ook nog onder de gemiddelde prijs. Zelf had ik nog niet eerder van dit bedrijf gehoord, zodoende ben ik op de reviews van “Trustpilot” afgegaan. Een tip die ik overigens aan iedereen zal adviseren. Samengevat, “De Online Drogist” strekt tot mijn aanbeveling.
A.R.
'S-GRAVENHAGE
correct en snel
Gé
Voorschoten
Zir boven, prima
Carla
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL
Wij hebben prima ervaringen met uw bedrijf, en zullen onze bestellingen blijven doen, niet als de beste klant maar wel als een tevreden klant. Cornelis Stam Assen.
Cornelis
Assen