Snel en netjes

Is snel verstuurd netjes verpakt

Uitstekende webshop !

Heel groot assortiment en snelle levering !

Bestelling naar 2 dagen heb je het binnen

Netjes bezorgd. Met een groot bedrag handtekening zetten. Top .Anders zet de postbode het voor de deur.

Bestelling geleverd volgens belofte. Netjes verpakt.

Altijd àlles correct versturen nooit problemen

Bestel heel graag bij De online drogist

Betaalbare prijzen en topservice

Wat een fijne ervaring met deze website. Ze bewijzen dat goede producten helemaal niet duur hoeven te zijn. De betaalbare prijzen maken mij heel blij. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

super snelle levering

Ik heb prima ervaringen met de Online Drogist

prima,niets mis mee

Prima verzorgd

Keurig verpakt bezorging zoals bericht werd op tijd. Kom zeker weer bij u terug.

Wij zijn altijd heel tevreden! Vaak aanbiedingen en keurig netjes altijd op tijd bezorgt! Ga zo door

alles goed

alles goed

Ik zag een ontzettend goede aanbieding. En deze is erg snel geleverd. Ik dus zeer tevreden.

Ik heb nog nirts ontvangen, waarom stelt u mij deze vraag nu???

Nog niets ontvangen!!!!

zeer snel verzonden goed ingepakt en dat voor zeer redelijke prijs

Heerlijk

Heerlijke zeep

Snelle levering en leuke aanbiedingen

Een goede service en fijne producten

Altijd een snelle levering en dat is fijn.

Ik ben zeer tevreden.

Ik bestel geregeld eea en ben zeer tevreden.

Snelle, correcte levering

Veel producten tegen geregeld aantrekkelijke prijzen. Bestelling wordt vlot bezorgd.

Goe producten, snekke verzending en zorgvuldig verpakt.

Al vaak iets besteld, voordelig én snel.

Online Drogist is een fijne keuze. Ik heb in de afgelopen jaren vaak iets besteld, altijd prima gegaan. Ze zijn voordelig. Maar het voornaamste is dat ze eigenlijk alles hebben. Plus gratis verzenden vanaf 25 euro. Heel erg tevreden. Schrijf niet vaak een beoordeling maar na de laatste levering dacht ik, komop, nu echt maar eens doen.

Zeer goed en snel

Zeer goed , goedkoop en snel

telleurstellende service | geld niet terug

Ik heb een bestelling geplaatst bij De Online Drogist en deze binnen de wettelijke herroepingstermijn volledig geretourneerd via PostNL. Ondanks de retourzending heb ik mijn geld niet teruggekregen. Het bedrijf stelt dat het gewicht van het pakket niet overeenkwam met de bestelling, maar heeft hiervoor geen bewijs geleverd. Bovendien ontving ik eerder een e-mail van een medewerker waarin werd bevestigd dat de retourzending was ontvangen en nog verwerkt moest worden. Later werd de ontvangst van de retourzending alsnog betwist. Na meerdere contactmomenten, klachten en verzoeken om opheldering is er nog steeds geen passende oplossing geboden. Mijn ervaring met de afhandeling van retouren en klantenservice is daarom zeer teleurstellend.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire