Betrouwbaar

Bij al mijn bestellingen is de levering altijd zeer snel geleverd. Complimenten hiervoor!

Fijne webwinkel!

Veel artikelen, snelle levering

Super snelle levering en concurrerende prijzen.

En ja ik beveel de Online Drogist van harte aan

Oke

Helemaal prima!!

Goede prijs en komt z’n afspraak van levering na.

Alles goed geregeld qa tijd en bezorging

Ik had s middags een bestelling geplaatst en de andere dag werd het al geleverd.

zie boven

Snelle levering, netjes verpakt

Men levert binnen 24 uur en alle spullen komen in goede stevige verpakking. Ben een tevreden klant

Snelle bezorging, accurate e-mail terugkoppelingen en producten voordeliger dan andere leveranciers en/of winkels.

Met zorg en verstand

Ieder pakketje wat ik de afgelopen jaren ontving is met zorg en verstand ingepakt en verzonden. Zijn makkelijk te bereiken; elke dag vd week, ook telefonisch. Dat kom je niet zo vaak meer tegen, maar dat is wel heel prettig. Vanaf €25 gratis verzonden is ook aantrekkelijk. Fijne shop met een behoorlijk assortiment, pluim erbij!!

Precies het product wat ik zocht

Snel en goed

Goede ervaring, dus vaste klant. Een heel klein minpuntje: ik kan alleen met VISA betalen als ik mijn gegevens laat opslaan. Daar houd ik niet van. Verder geen commentaar. Doorgaans mijn bestelling de volgende dag al binnen. Goed verpakt.

Accuraat

Blijven goed betrokken

Service

Ik vind de service van de online drogist heel erg goed , snelle bezorging en klantenservice heel goed alle dagen bereikbaar

Altijd top en snelle verzending

Goed en snel

goede service en snelle levering

Al geruime tijd klant bij OnlineDrogist.nl. altijd prima snelle en correcte levering! Ik blijf zeker klant!

Alle bestelde artikelen in goede orde ontvangen.

Top bedrijf !!!

Razendsnelle bezorging, deugdelijk verpakt

Goede ervaring

hele fijne betrouwbare drogist

Goede prijzen. Ruim assortiment. Snel geleverd. Ben er blij mee.

Moest een Verjaardagscadeau snel hebben en het was ook snel bezorgd. Goede prijs veel goedkoper dan anderen

Top geleverd lekker snel

Snelle levering en prijs/kwaliteit goed

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire