Makkelijk snel en een prima prijs
Atijd alles wat ik zoek is aanwezig
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Ha un totale di 123.279 recensioni con un punteggio complessivo di 9,3
Review overzicht
Le recensioni sono per lo più positive. I clienti apprezzano la consegna veloce, i prezzi competitivi e una vasta gamma di prodotti. Spesso viene elogiata la facilità d'ordine, la comunicazione chiara e la spedizione affidabile. Alcune recensioni segnalano problemi di consegna, ma nel complesso la soddisfazione è alta.
Atijd alles wat ik zoek is aanwezig
29 September 2026
Monja
Heemstede
Alles wordt keurig / goed verpakt verzonden
marie
Lelystad
Bestel al jaren bij de Online drogist. Echt voordeliger dan elders, de volgende dag bezorgd in een normale verpakking. Wanneer product tijdelijk niet op voorraad is, wordt dat aangegeven, en daarna, wanneer weer aanwezig, snel geleverd.
Elisa
's-gravenhage
makkelijk te bestellen. besteld, volgende dag geleverd
A.
Westendorp
Veel keus, goede prijs.
Margje
ETTEN-LEUR
Snel en goed
Els
Poeldijk
leveren super snel en hebben mooie aanbiedingen.
Ingrid
Emmen
snelle levering in een deugdelijke verpakking
Christiaan
Drachten
Rama
Lisse
Telkens we een bestelling plaatsen wordt deze snel en correct afgehandeld.
Edgard
Almelo
alles was er en snel geleverd al met al prima
jacqueline
Amstelveen
Alles verliep vlot en zoals op de website beschreven. Een dag bestellen volgende dag in huis.
martin
Koedijk
I’ve never had any issues with De Online Drogist. This is already my second order, and everything arrived on time and in perfect condition. They also offer the best price for the product I buy.
Sabrina
Veldhoven
Kon product slecht vinden en als ik wilde betalen werd ik langs meerdere producten geleid. En ik hoefde alleen maar 1 product.
Gryt
Stiens
bestel vaak heb al veel punten gespaard, maar nog nooit gehad. weer een bestelling die morgen pas komt
Marleen
Bergen op zoom
Supersnel. 'S avonds besteld; de volgende ochtend in huis.
Helena
Purmerend
Als bezitter van een kunstgebit wil ik hem goed schoonmaken na het eten, slapen of snoepen. Met een gewone tandenborstel is dat een ramp. Ik krijg het gebit niet goed schoon. Daarvoor gebruikte ik een kromme lange tandenborstel die zijn werl prime deed. Helaas toen die op was ben ik de bekende drogisten afgelopen op zoek naar zulke borstels. HELAAS niet te koop. Wel bij de online drogist! Meteen een aantal extra besteld. In een woord GEWELDIG!
Nico
DEN HOORN ZH
het is prettig, als ik de ene dag iets bestel,bij de online drogist, het de andere dag al in huis te krijgen. Dan kom ik niet zonder te zitten.
JME
Delft
Weet Ik niet
Lucy
Amsterdam
Zeker aante bevelen
R.
Ommeren
Kwaliteitsvolle produkten tegen zeer gunstige prijzen. Vlotte bestelling en supersnelle levering!
Olaf
Deinze
Alles simpel te bestellen
Paul
Noord-scharwoude
Doen wat ze beloven.
P.
Zeist
Best De producten zijn uitstekend en de bestelling elke keer op tijd bezorgd
Ana
Rotterdam
Zeer goede kwaliteit en service
Jantje
Emmen