Laden reviews...
8.854 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni sono per lo più positive. I clienti apprezzano la consegna veloce, i prezzi competitivi e una vasta gamma di prodotti. Spesso viene elogiata la facilità d'ordine, la comunicazione chiara e la spedizione affidabile. Alcune recensioni segnalano problemi di consegna, ma nel complesso la soddisfazione è alta.
Bij De Online Drogist kun je genoeg kiezen voor een goede prijs. Altijd netjes en op tijd bezorgd! Ben er blij mee!
Beatrice
WINTERSWIJK
Dit was mijn eerste aankoop bij "De Online Drogist" en ik heb niets anders dan lovende woorden. De producten worden correct en snel geleverd. Mijn aankoop was ook degelijk verpakt.
Saskia
Antwerpen
Ik gebruik de Online Drogist als ik meerdere artikelen in bulk nodig heb, voor schoonmaak enzo. Dat bevalt prima. Ik kan dan de bestelling aanvullen met vtij verkrijgbare medicatie die handig is om altijd in huis te hebben voordat je ergens last van krijgt.
Helga
Amsterdam
Makkelijk en snel
Annemieke
Son en breugel
Geen commentaar
Fred
Bavel
Alles loopt altijd naar wens
MMH
Heerlen
Es
Krimpenerwaard
Snel op website te vinden en ook supersnel in huis.
Arend
Oosterend nh
Snelle en correcte levering!
P.c.
GOUDA
Duidelijke website, voordelige prijzen, snelle levering, goed verpakt.
Tineke
ZAANDAM
Snelle levering en correcte producten
Sara
Wijdewormer
Post.nl had mijn pakket als bezorgd gemeld, maar ik had het niet ontvangen. De online drogist heeft dit perfect afgehandeld. Nadat ze info hadden gekregen van post.nl, hebben ze bij mij gecheckt of dit klopte. Daarna kon ik kiezen voor geld terug of een nieuw pakket.
Annemarie
Nieuwegein
Wat een snelle service !!!
Nelly
Delft
Altijd snelle levering van de producten die ik graag bestel
Marion
Alphen aan den rijn
De Online Drogist is makkelijk in gebruik en meestal ook goedkoop en er wordt altijd op tijd geleverd.
Roswitha
Kruisland
Super groot aanbod en wat ik het meest geweldig vind als praktijkeigenaar is de snelle levering. Ik kan écht op Online Drogist rekenen!
Kim
Putte
Luc
Sint-Pieters-Woluwe
Heel tevreden met de snelle levering
Tineke
Bodegraven
Bestelling kwam goed verpakt de andere dag al binnen. Zeer tevreden.
Nathalie
Goes
Snelle bezorging goede service
Anna
Spijkenisse
betrouwbaar!
Maria
ROTTERDAM
Goede prijs en snelle levering
S.
WINSUM FR
Juiste bestelling, op tijd en ook goed afgeleverd!!!
Mar
Amstelveen
Heel irritant om na een enkele aankoop steeds weer lastig gevalen te worden met mails. Terwijl ik me toch echt elke keer weer uitschrijf. Bah!
Beveelt niet aan
G.
Wassenaar
Ik ben al jaren klant bij de online drogist. Ben prima tevreden over hun service. Alleen zijn de dozen waarin alles verpakt worden dermate moeilijk uit elkaar te halen dat jullie maar vier sterren krijgen. Twee lagen hard karton over elkaar. Er zijn toch veel meer mensen dan alleen ik die pijn in hun handen hebben. En waar dit gewoon niet bij werkt.
Marisa
Leiden