10 uitstekend

Super snel

Makkelijk bestellen en de volgende dag heb je je spullen al binnen

Zie titel

Keurig afgehandeld.

Keurig afgehandeld

Snel, vlot en ok

Opgelet, tube was beschadigt aangekomen, misschien een doosje of folie omheen ter bescherming bij meerdere producten.

Aanbeveling

Goede aanbiedingen, snelle levering.

Beter en snel bezorgd Super !!!

Snel, correct en redelijke prijzen.

Lekker snel je bestelling in huis

De bestelling werd dezelfde avond nog verpakt en verzendklaar gemaakt. De vlgende dag bezorgd. Super. Of had ik gewoon geluk.

Snelle en correcte levering!

Netjes geleverd!

Bestelling wordt snel en netjes geleverd!

Fijne producten

Beschikbaarheid en betaalbare prijzen

Helemaal goed

Supersnelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding

Supergoed geholpen door Melanie.

Het product voldeed niet aan de verwachtingen, echter ben ik uitstekend geholpen door Melanie. Zij heeft proactief een vervangend product toegezonden. Mijn dank voor deze attente service.

Snel en correct geleverd.

X.

Goedkoop en snel.

Alles wat ik bestel heb ik volgende dag netjes in huis, voordelige prijzen en prima communicatie.

Dankjewel ❤️

Tevreden

Snelle bestelling, snelle afhandeling mbt bezorging

Het gaat altijd goed, zeer tevreden.

Ik kom altijd bij de online drogist terug. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, ongecompliceerde bezorging. Heel prettig.

De online drogist Fantastisch

Teleurgesteld

Mijn bestelling werd door nalatigheid van post Nl te laat bezorgd. De benodigde medicatie kon niet mee op vakantie. Ik adviseer de Online Drogist om hun leveringstijden aan te passen of een andere koeriersdienst te nemen. Ze kunnen de verwachtingen naar de klant niet waar maken. Product werd 2 dagen te laat bezorgd. Ik heb mail contact met de Online Drogist gehad maar zij konden er ook niets aan veranderen. PostNL trekt zich nergens wat van aan.

Prima webshop!

Ruim aanbod!

Goede service en snelle levering,in het hele land nergens te verkrijgen, alleen bij Julie ,overal uitverkocht.

Betrouwbare webwinkel

Breed assortiment, altijd snelle bezorging én fijne service

Snelle levering en keurig verzorgd .

Sterke levering en keurig verzorgd , top !

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire