Laden reviews...
7.781 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni sono per lo più positive. I clienti apprezzano la consegna veloce, i prezzi competitivi e una vasta gamma di prodotti. Spesso viene elogiata la facilità d'ordine, la comunicazione chiara e la spedizione affidabile. Alcune recensioni segnalano problemi di consegna, ma nel complesso la soddisfazione è alta.
Ik bestel brood en supplementen. Het is er bijna altijd binnen een paar dagen en als er iets niet leverbaar is krijg ik een mail.
Anne
Almere
De bestelling werd vlot geleverd en voor een zeer concurrerende prijs!
Marten
Buitenpost
Ik zat thuis te wachten - binnen een half uurtje zou mijn pakket binnen zijn. Ik was speciaal hiervoor thuis gebleven. Helaas gaf op het laatste moment Post nl een wijziging door. Het product zou een dag later geleverd worden. Dwz dat ik weer thuis moest zijn. Ik had het product nodig die dag. Het zat toch in de bus anders had ik het al eerder gehoord. Had post nl geen zin om door ons dorp te rijden. Gelukkig was mijn product prima in orde
G.
Veghel
Producten makkelijk te vinden op de site,prima en snelle levering. Grote keuze aan merken.
Madelon
Dwingeloo
Vervolg van mijn ervaring van de laatste bezorging. Vermoedelijk lag Het probleem hij Post NL. Ik kreeg 2 keer een bericht met gewijzigde bezorgtijden.
Mariët
Borne
Ik gebruik de bactiol easy al een tijd. Prima product en goed geprijsd
L
Landgraaf
Snelle levering, scherpe prijs
Irene
Oosterbeek
Goed assortiment. Keurig verpakt.
Mirjam
Annen
Je vindt hier van alles en snelle levering. De verpakking mag wel wat minder.
Hanneke
Soest
Razendsnelle verzending/levering, ook in het weekend. Het bestelde product was van uitstekende kwaliteit.
Mieke
s-Gravenhage
Geen klachten, top kwaliteit en snelle levering.
Henriëtte
ROERMOND
Groot assortiment, vlotte bezorging, goede prijs-kwaliteitverhouding.
Gerda
Amsterdam
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Geya
Amsterdam
Snelle levering. Soms verkeerde adres. Probleem met bestelling snel opgelost.
Betty
Eelde
Gewoon fijn tot nu toe tenminste.
Gerja
Kesteren
Altijd snelle levering. Nette berichtgeving over bezorging. Goede keus en goede prijs. Extra informatie via mail.
Marjo
Landgraaf
Na de bestelling doen ze wat ze beloofd hebben.
Anton
Enschede
Ik heb iets online besteld en de volgende dag werd het afgeleverd! Perfect!
Edgar
's-Gravenhage
De website is makkelijk in gebruik, duidelijk, overzichtelijk en de levering is, zoals beloofd, snel. Heel fijn.
Carla
Oosterhout nb
Al heel wat jaren goede ervaring .Snelle bezorging enz.
Margreet
Sint maarten
Mijn bestelling kwam snel en correct in huis
Joke
Eibergen
Vandaag besteld morgen in huis Ik kom niet meer in de winkels en de drogist is goedkoper dan andere winkels Geweldig toch ik ben er blij mee
Janny
Zoetermeer
Veel vitamine, proteïne en aminozuren koop ik, maar nodig zijn er ook andere dingen, voor een zeer redelijke prijs. Dat trek mij aan als oud topsporter, want ben 100% afgekeurd en heb in de sport mijn extra vitamine et-cetera nodig, dus is het vrij prijzig de sport zo, zeker met een van de beste vitamine leveranciers vitakruid, ik ben zeer tevreden, en ben nooit ziek als griep of verkoudheid, helaas een geboorte afwijking aan hart, maar na 4 operaties nog steeds actief sporter, dank voor de goede supplementen, mooie prijzen en giede levering
carlo
Tilburg
altijd netjes op tijd
Errusje
Almere
Goede producten voor een schappelijke prijs
Lenie
Breda