Voordelig en vlotte levering!

Ik vind de producten die ik wil bestellen meestal het voordeligst bij deze Online Drogist, bovendien altijd snel geleverd en goed verpakt.

Snel en redelijke prijs

Zie boven

Snelle levering.

De Online Drogist stuurt mij ook een mail als ze denken dat de voorraad bij mij op is. Als ik bestel, is de levering altijd snel en op tijd.

Goede service.

Voor mij de beste online drogist!

Snelle levering, scherpe prijzen, uitstekende service. Zeer aanbevolen!

Heel makkelijk dat je alles wat je nodig hebt op 1 adres kan bestellen.

Betrouwbaar en goed

Ruim voldoende Opmerking: Zou beter zijn als je een korting code toepast dat de verschillen met korting artikelen van te voren beter aangegeven staat dat je dan de evt korting code niet hoeft te gebruiken!

Compleet assortiment en altijd snel geleverd

Er is een uitgebreid aanbod en het is fijn dat het altijd de volgende dag geleverd wordt.

Mijn ervaring met de online drogist zijn goed,de ene dag bestelt de andere dag geleverd .

Goede prijs

Prijzen zijn okey en top service

bestelling netjes afgewerkt

Uitstekend product en snel geleverd

De website is duidelijk over de voorraad, bestellen gaat eenvoudig. Producten worden goed verpakt en snel geleverd.

Goed en snel

Alles gaat snel en goed dus zeker is het een aanrader

Echt geweldig!!!

Kortom: nog steeds fantastisch op vele gebieden! Prijs, service etc. Helemaal goed dus. Heel erg blij met jullie hoor. Waarvoor een zeer welhemeende hartelijk dank uiteraard. En ga zo lekker door oké. Met een zeer vriendelijke groet van een best zeer tevreden klant.

Snel, betrouwbaar en goodkoop

Alle bestellingen die ik doe bij de online drogist worden naar behoren uitgevoerd en afgehandeld. Mijn ervaring is dat dit bedrijf met heel veel producten de goedkoopste i.

Doen wat ze zeggen

Bestelling is snel verzonden

Snel en voordelig

Groot assortiment met genoeg voorraad. Bestellen gaat makkelijk en de bestelling is snel in huis. En niet onbelangrijk...het is ook super voordelig!

Geweldig.

Snelle levering en na ontvangst betalen.

Zeer tevreden snelle levering ruime keuze

Bestel vaak bij online drogist temeer omdat je in je account steeds kunt zien wat je bestelhistorie is etc ! Bevalt me goed !

Snelle levering.

Degelijk verpakt.

Goede website

Doen waar ze goed in zijn! Nette verpakking! Op tijd leveren! Veel zorg om klant tevreden te maken.

Altijd alles keurig verzorgd

De bestelling is altijd goed verzorgd en de volgende dag geleverd

Zoals altijd snelle levering en goede producten

Zoals altijd snelle levering en goede producten Goede prijzen. We hebben hier al vaak besteld en altijd correcte leveringen. Ga zo door

Super snel geleverd

Goede ervaring en niet te duur met een goede service

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire