Geweldig goed en snelle levering.

Correct .

Goede selectie en zeer snelle levering

Ik kom altijd weer bij de Online Drogist uit omdat zij een goede selectie en voorraad hebben en ook een snelle levering. Zo kan ik alles bij één adres bestellen.

De pillen Vitakruid Multi Dag Vrouw 50 nog steeds niet ontvangen + nog steeds niet ontvangen

De pillen Vitakruid Multi Dag Vrouw 50+ 90 stuks nog steeds niet ontvangen

geweldig

goed en snel

Mijn bestelling was super snel binnen

Altijd snelle en correcte levering

Zie boven

Alles perfect gegaan

Prima producten voor een goede prijs

Veel goede producten voor een goede prijs en snel geleverd

ZEER GOED

PRIMA BEDRIJF

Lekker snel

In de avond besteld, volgende dag in huis.

Alles wat ik nodig heb , altijd snel bezorgd!!!

Betrouwbaar

Bij al mijn bestellingen is de levering altijd zeer snel geleverd. Complimenten hiervoor!

Fijne webwinkel!

Veel artikelen, snelle levering

Super snelle levering en concurrerende prijzen.

En ja ik beveel de Online Drogist van harte aan

Oke

Helemaal prima!!

Goede prijs en komt z’n afspraak van levering na.

Alles goed geregeld qa tijd en bezorging

Ik had s middags een bestelling geplaatst en de andere dag werd het al geleverd.

zie boven

Snelle levering, netjes verpakt

Men levert binnen 24 uur en alle spullen komen in goede stevige verpakking. Ben een tevreden klant

Snelle bezorging, accurate e-mail terugkoppelingen en producten voordeliger dan andere leveranciers en/of winkels.

Met zorg en verstand

Ieder pakketje wat ik de afgelopen jaren ontving is met zorg en verstand ingepakt en verzonden. Zijn makkelijk te bereiken; elke dag vd week, ook telefonisch. Dat kom je niet zo vaak meer tegen, maar dat is wel heel prettig. Vanaf €25 gratis verzonden is ook aantrekkelijk. Fijne shop met een behoorlijk assortiment, pluim erbij!!

Precies het product wat ik zocht

Snel en goed

Goede ervaring, dus vaste klant. Een heel klein minpuntje: ik kan alleen met VISA betalen als ik mijn gegevens laat opslaan. Daar houd ik niet van. Verder geen commentaar. Doorgaans mijn bestelling de volgende dag al binnen. Goed verpakt.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire