Mooi gamma aan producten

De online drogist heeft een ruim assortiment aan verschillende producten tegen een scherpe prijs!

Blij!

Blij met de grote keuze aan producten, blij met de snelle levering en vooral blij met de mooie prijzen. Ik ben fan !

Leik de overtoom wel

bestellen en je kan het bijna gebruiken zo snel en goed jammer bezorg kosten

Gekocht en dag laterbezorgd

Ik ben erg tevreden

Makkelijk om online te bestellen. Het wordt zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Ik heb geen ervaring met retourneren omdat ik altijd tevreden ben!

Snel en goed

Mijn ervaring met De Online Drogist is al jaren achtereen zeer goed. Bestellen gaat gemakkelijk via de overzichtelijke website, de producten worden zeer goed verpakt en zeer snel geleverd, de volgende dag al!

Zorgvuldig verpakt. Snelle levering

Goedkoper dan bij de drogist, zeer breedte assortiment, grotere hoeveelheden af te nemen dan elders. Snelle levering en altijd correct en stevig verpakt. Ik bestel hier graag.

Ontzettend snel geleverd, betrouwbare producten

Goede ervaring

Het pakket kwam snel aan. Goede aanbiedingen. Tevreden klant.

Bestelling snel binnen en op voorrraad

Mijn ervaringen tot nu toe zijn allemaal positief. Prijs is redelijk. Bestellen is makkelijk. Snelheid uitstekend. Omschrijving produkt kan beter met ingrediënten.

Al jaren een heel tevreden klant

Al jaren een heel tevreden klant

Heel tevreden

Uistekend

Goede en snelle levering

Ik bestel al mijn voedingssuplementen hier tot volle tevredenheid

Prima winkelervaring!

Alles prima in orde. Fijn assortiment, goede communicatie en snelle levering. Weer voor herhaling vatbaar!

Altijd netjes en op tijd geleverd

Veel artikelen en snel geleverd.

Bijna alle merken in het assortiment. Vaak korting en zeer snel geleverd.

Very good service

Very good service

Voordelig en snelle levering

In een woord fantastisch

Precies wat ik zocht voor een goede prijs.

Goede producten en snelle levering

Ruime sortering en snelle levering

Uitgebreide artikelen

Ik bestel regelmatig artikelen. En bijna altijd zijn die artikelen bij u te verkrijgen, zodat ik niet ergens anders hoef te zoeken. Bovendien meestal de volgende dag al bezorgd. En zoeken in de balk gaat ook heel goed.

Prima kwaliteit ennprijs !

Bedankt

Perfecte levering

Ze maken waar wat ze beloven, vandaag besteld is morgen binnen. En dan de leuke aanbiedingen, een aanrader dus om hier te bestellen!

Goede service snelle verzending en zeer concurrerende prijs goedkoper dan kruitvat

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire