Heel goed!

Bestelling is zo geplaatst en de levering is snel en correct! Ik ben erg tevreden.

Alles prima, voor herhaling vatbaar!

Goede website met uitgebreid assortiment, faire prijzen, snelle verzending met goede verpakking. Kortom: Een prima webwinkel ervaring!

ik heb alleen goede ervaring met de online drogist.

ik kan vinden wat ik zoek uit het uitgebreide assortiment. de bestelling komt op tijd

Tevreden, volgens planning ontvangen.

Bestelling, Afhandeling,Levering........... Geweldig... Binnen de vastgestelde tijd/datum...zeker voor Kerstmis...onder de boom. Dank jullie wel. Logistiek...Chapeau!!!

zeer goede ervaring.

stipte levering.

Helemaal prima

Zoals de andere keren snel en goed geleverd.

Snelle en goede service

Goede levering en snel bezorgd

Ik koop hier omdat het goedkoper zou moeten zijn, maar het is NAMAAK!!!

Het is namaak troep!!!

Dik tevreden

Duidelijk in de communicatie en de bezorging was ondanks de feestdagen toch nog snel.

Uitmuntend

Hele snelle levering

Grote keus en voordelig.

Grote keuze. Vaak (veel) goedkoper dan de algemeen bekende drogisten met fysieke winkels. Binnen een dag geleverd.

Altijd een perfect vlot verloop

Alles gaat altijd zeer snel en correct. Dus het is mijn favoriete online winkel qua afhandeling van een bestelling. Ook de prijzen zitten scherp en de dienst na verkoop ook. Eigenlijk alleen maar goede dingen te melden.

Dkkdlxkdksjyxjgzkuc

Lifo6soxdoflucldluclysoydl

Super snel geleverd

Mooie correcte prijzen supersnel geleverd en alles proper in doos gezet dat er geen schade kan zijn

Erg snel bezorgd

Erg snelle bezorging

Blij mee snelle levering

Goede levering en erg tevreden

Snel en goed

Snel en correct

Fijn dat je ook voor kleine bedragen kunt bestellen. Fijne kerst. Groetjes neftalie Hamilton

Quality

I'm very happy with the quality and how quickly I received my order.

Sneller dan snel kan gewoonweg niet

Weer als vanouds. Als je vóór een bepaalde tijd besteld, heb je het geheid de andere dag in huis. Mits het op voorraad is natuurlijk.

Binnen 1 dag bestelling in huis.

Binnen 1 dag bestelling in huis en dat in de drukke december maand

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire