Dikke prima!

Prima webshop. Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering. Al vaak bestellingen geplaatst en tot nu toe vlekkeloos.

Alles prima via de site besteld

Ik heb mijn pakket nog niet eens binnen

Dus geen ervaring…..

Fijne website en goede service

Wat ik nodig heb is snel gevonden op deze website. En de herinnering per e-mail om weer een nieuwe voorraad aan te schaffen vind ik heel fijn! Levering is snel en goed.

Steeds goed verpakt en veilig.

Heb al veel besteld en thuis laten brengen, nog geen problemen gehad met elke bestelling. Steeds goed verpakt en wordt bezorgt zoals ze zelf zeggen wanneer de bestelling wordt gelevert.

De post is anders gebracht

Ik bestel alles via postNL, DHL, etc. Mijn post wordt altijd geleverd thuis, voor de deur o bij de buren. Ik weet niet waarom het pakketje is gebracht naar een verzameling punt. En nu moet ik zelf gaan ophalen. Ik bestel online juist omdat niet naar de winkel wil gaan. Misschien was een fout van de postbezorger of dat het winkel precies wil dat het pakket aan huis wordt geleverd. Dat weet ik niet.

Makkelijk in gebruik!

Grote en kleine wratjes, 1 x per week behandelen met dit apparaatje tot dat het verdwijnt!

Altijd prima in orde.

De Online Drogist is één van de betere internetbedrijven wat betreft de juiste producten, netjes verpakt en over het algemeen een snelle bezorging. Ik ben een tevreden klant!

Geen klachten tot nu toe

Vlotte levering en goed verpakt.

Mijn bestelde spullen worden altijd op tijd en netjes geleverd. Heel goed verpakt. Ben blij met de Online Drogist, ook omdat het voor mij niet altijd makkelijk is om naar een winkel te gaan die de spullen heeft die ik zoek.

Ik bestel nu al een tijdje en ik heb goede ervaring men is erg service gericht en de prijs/qualiteit van de producten is prima. De verzending is ook zeer snel en als er iets fout is gegaan wordt het snel hersteld, Ik ben er erg tevreden over.

Snelle en goede aflevering

Snelle en goede aflevering

Supper

Een fijn bedrijf wat met je meedenkt als je vragen hebt en met een snelle levering tegen een schappelijke prijs.

Snel correct

Goed en altijd op tijd

Prima site

Goed assortiment goeie prijs snel bezorgd

Een man en man, een woord een woord.

Een man een man een woord een woord

Snel geleverd, wel grote doos voor kleine verpakking

Mijn product werd snel geleverd,alleen vond ik de doos waar het in zat wel heel erg groot voor zo een klein product

Snel geplaatst, supersnel geleverd - en heel responsieve klantendienst in geval van issues. Perfect !

Snelle levering, goede prijs

Produkt werd de volgende dag al geleverd.

Zeer betrouwbare winkel met ruim assortiment tegen concurrerende prijzen!

Koop hier nu al enige tijd (als in meerdere jaren) mijn drogisterij-producten als douchegel, deodorant, scheerschuim en scheermesjes maar bijvoorbeeld ook vitamine-tabletten. Als je de acties in de gaten houdt, ben je meestal nog goedkoper uit dan de beste aanbieding van reguliere winkels in de buurt, inclusief thuisbezorging. Assortiment is ruim en de prijzen zijn mijns inziens sterk concurrerend. Producten worden altijd op tijd en volgens afspraak geleverd, keurig en degelijk ingepakt. Voor mij geen andere drogisterij meer dan De Online Drogist!

Ik heb alleen maar goede ervaringen

Altijd tevreden

Ik ben altijd tevreden over de Online Drogist. De bestelling kan snel geplaatst worden op hun website. Vandaag besteld morgen geleverd. Zeer goede service!

Geweldig!!!

Zelfs bezorging in Frankrijk binnen een paar dagen en keurig verpakt. Nooit problemen gehad!!!!

Super service

Snel bezorgd goede prijs.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire