Uitstekend.

De bezorging klopte. Degene die mij aan de telefoon te woord stond was heel vriendelijk en duidelijk

TOP !!!

perfecte afhandeling....op tijd...vriendelijke medewerkster...prijs/kwaliteit prima ( mag natuurlijk altijd goedkoper ;) wij zijn blij met onze bestelling

snelle levering!

Snel geleverd!

Goede prijs snelle levering

Volgens afspraak geleverd.

Betrouwbaar en gemakkelijk bestellen

Prijs goed kwaliteit goed bestellen eenvoudig en betrouwbaar qua snelle levering

goede en snelle service

duidekijke website, eenvoudige besteldprocedure, goede icm geen leveringskosten (cadeaubonnen hoeven voor mij niet)

Correct

Altijd weer een snelle levering en netjes verpakt met minder plastic,de laatste tijd papier, prima!!!

Snel en netjes bezorgd

Prima.

Nog steeds heel tevreden met de online drogist. De kwaliteit van de producten is altijd top en de levering is zoals gewoonlijk super snel!!

Snelle en correcte bezorging.

Zie hierboven

Goede service en duidelijke omschrijving

Uitstekende service

Het bestelde werd snel en compleet bezorgd binnen de beloofde termijn

Goede prijzen, snelle levering.

Nooit problemen

Makkelijk bestellen

Goede prijs snelle levering

Prima communicatie over bestelling en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Goede communicatie en snelle levering

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Voordelig, snel geleverd en perfect in orde!

Ik heb recent een bestelling geplaatst bij onlinedrogist.nl voor verschillende vitaminen en supplementen en ben erg tevreden over mijn ervaring. De prijzen waren echt ontzettend scherp, wat het extra aantrekkelijk maakte om hier te bestellen. Daarnaast was de levering supersnel en kwamen de producten netjes en goed verpakt aan. Alles wat ik heb ontvangen was precies zoals omschreven op de website, dus geen verrassingen achteraf. Dat geeft vertrouwen en maakt dat ik hier in de toekomst zeker vaker zal bestellen. Al met al een zeer positieve ervaring!

Een zeer snelle bezorging en goede betaalbare producten

Goede artikelen.

Ik heb cosmetica besteld. Maar nog niet gebruikt. Dus daar kan ik niets over zeggen. Verder heb ik bonen besteld en die zijn lekker en goed in gebruik. Ik had daarna een klacht dat er veel te vaak emails werden gestuurd. Ik heb me daarvoor uitgeschreven.

Top!!

Ik bestel bij jullie zeer regelmatig en alles loopt altijd vlotjes en als ik het op tijd bestel is het de volgende dag binnen. Ook krijg ik regelmatig een kortingscode dat vind ik ook fijn

Tevreden

Snelle levering, ruim assortiment, vriendelijke prijzen.

Niets op aan te merken

Snelle en correcte levering

Snelle levering en in goede orde ontvangen!

Makkelijk en snel geregeld.

Prima en bestelling snel in huis.

Alles prima

Goed service en snel verzending!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam