Altijd keurig en verzorgd ingepakt. En volgens afspraak bezorgd.

Altijd de volgende dag geleverd.

Alles wat ik besteld had, was altijd de volgende dag geleverd.

Zeer Positief

Ik kan alleen maar positief zijn, omdat mijn bestelling correct en snel is afgehandeld en bovendien tegen een schappelijke prijs!

Alles goed goede service

En meestal ook een stuk goedkoper en als je voor 12 snachts besteld de volgende in huis En zeer goed verpakt

Very good website

I bought products from De Online Drogist more than 20 times. I like it very much. A great variety of products is available, and at a good price. Always deliver on the second day.

Super service

Snelle verwerking en bezorging van de bestellingen Goede prijs- kwaliteit verhouding Ruim assortiment mooie producten

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Alles vlot en netjes afgehandeld. Een mailtje bij elke stap in het bestek- en afleverproces. Prima.

Goede prijs, snelle levering

Concurrerende prijs vergeleken bij ander webwinkels waar hetzelfde product te koop was, en een vlotte verzending.

Goed assortiment, snelle levering.

Grandioos!

Correct en snel .

Snelle bezorging

Wat er ook besteld word, gaat altijd goed.

Snel en goed

Kan haast niet beter

Zeer tevreden, altijd snel verzonden, goede prijzen, leuke aanbiedingen, heel fijn bedrijf.

correct

voldoet aan verwachting

Uistekende overzichtelijke website en goede snelle levering En als er iets mis is dan wordt het uitstekend verholpen door de klantenservice

Snel

Perfecte snelle levering

Ik heb mijn producten niet ontvangen.

Ik kan deze webshop dus niet aanbevelen.

Mooie aanbiedingen, voldoende info en supersnelle levering, top!

Echt voordelig, en minstens zo belangrijk : goede informatie bij elk product. Snelle levering is ook heel fijn.

Fijne, betrouwbare webwinkel

Nooit problemen met leveringen, altijd snelle levering

100%

alles klopt gewoon!

goede service

Prima site goede producten snel geleverd en mooie prijzen,top !

Een uitstekende dienstverlener

Mijn bestellingen worden steeds meteen per email bevestigd en meestal de dag erna geleverd. Een breed assortiment op diverse gebieden. Werkt prima!

Super voordelig geprijst,en snelle levering.Ben er blij mee.

Altijd in orde

De bestelling is altijd in orde, wordt op tijd geleverd en de prijzen zijn goed.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam