Voor het eerst en zeker niet voor het laatst

Prima webshop met een breed assortiment, een goede prijs/kwaliteitsverhouding, perfecte communicatie en snel geleverd. Kortom van harte aanbevolen.

Producten zijn goed te vinden en worden eigenlijk altijd snel/ op tijd geleverd.

zeer betrouwbaar

de verpakking is zeer goed en er kan niets stuk gaan zoals het verpakt wordt. heel tevreden.

Uiterst tevreden

Alles wordt zeer snel geleverd en altijd correct. Mijn favoriete online drogist. Assortiment is ook zeer uitgebreid.

uitstekend, snel

snelle levering. artikelen breukvrij verpakt

Het voordelige gemak.

De site is gemakkelijk te vinden , de aanbiedingen zijn echt in prijs aangenaam . Wat je besteld heb je snel in huis . Super toch .

Prima. De volgende dag al bezorgd. En niet duur.

Perfecte levering

Fijn dat er een mail werd gestuurd ter herinnering om te bestellen. Hele snelle levering. Top!!!

Snel in huis

Bestelling volgende dag in huis. Netjes verpakt, prima service

Goede service, snelle levering

Ben tevreden met de online drogesterij

Veel artikelen en snelle levering

Artikel gevonden waar ik bij anderen niet kon vinden

Goede producten

Goede producten tegen een goede prijs.

Bevalt me al jaren prima. Snelle levering en betere prijs.

Snelle levering. Wel enorm te grote doos voor 1 klein pakje scheermesjes. Dat kan ook als brievenbus pakketje. Scheelt kosten en milieu.

Vlotte service, breed assortiment

Levering is snel

Bestellen en leveren snel en netjes

Snelle verzending, prima verpakking, goede service

Snelle verzending, prima verpakking, goede service

Duidelijke internetsite, bestelling makkelijk te plaatsen en heel snel bezorgd. Top!

Snel bezorgd

Snelle aflevering en keurig verpakt

Voor het eerst bij de online drogist een bestelling geplaatst en deze was keurig verzorgd.

Breed en diep assortiment zeer snel geleverd.

Nou, de titel zegt denk ik haast genoeg. Bij prijsvergelijking staten ze meestal als goedkoopste maar je moet zeker even oppassen. Soms moet je in de specificaties kijken. De producten omschrijvingen kun je beter weglaten. Dat zijn verkooppraatjes.

hele snelle levering

binnen 14 uur lag m’n pakketje op de deurmat

Betrouwbaar bedrijf

Bestel hier al jaren en bevalt me uitstekend. Snelle levering, correct verpakt, correcte communicatie...heb hen ook bij familie en vrienden aangeraden

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam