Snel en voordelig

Gemakkelijk te bestellen.

Ruim Assortiment

D.O.D heeft een ruim Assortiment, Mijn kritische punten zijn de beperkte bestelaantallen van sommige producten, een vervoerder keuze ontbreekt, de strip om de dozen te openen gaan niet volledig open en qua prijzen niet altijd de goedkoopste. De positieve punten zijn heel vaak binnen werkdagen 24 uur geleverd, vanaf 20 euro gratis leveren, ruim assortiment en de producten zijn van goede kwaliteit.

Een snelle verzending, en de prijzen zijn redelijk.

Goede service, en de prijzen zijn redelijk, fijn adres.

Product goed

Product was goed alleen hebben jullie mijn e-mail verkeerd ingevoerd dus ik kreeg niet de code van het kluisje en heeft er veel tijd in gezeten om deze te verkrijgen bij de post.nl

Oké!!

Besteld, betaald en geleverd. Zoals het hoort. Alleen DHL bezorgde op een verkeerd adres, ik had wat problemen om het pakketje te pakken te krijgen, maar alles is goed gekomen.

Fijne website, duidelijke omschrijving, snelle levering

No nonsens en geen poes pas, wat je zoekt hebben ze en ze leveren super snel. Dat het daarnaast ook nog een mooi geprijsd is, is een bijkomend voordeel.

Prima!!

uitstekende ervaringen

prima in alle opzichten van bestelling tot levering

Gaat prima

Het komt tot heden steeds prima op tijd aan!

good prices and great customer service

good prices huge product selection great customer service easy navigation super fast delivery

Supersnelle levering, alles netjes verpakt, ben heel blij met jullie!

Gebruiksvriendelijke site, snelle verzending & prima prijzen

Via de website gemakkelijk te bestellen en per mail wordt je netjes op de hoogte gehouden. Snelle verzending en prima prijs-/kwaliteit verhouding. Voor het eerst besteld en het betreft een goede ervaring/

Het assortiment is enorm uitgebreid met grote keuze en altijd snelle levering.

Alles in orde

Goede producten en zeer snelle levering

Ik ben blij met de online drogist qua prijs maar ook voor de snelle afwikkeling van de artikelen.

Zoals ik boven heb aangegeven Kortom ik ben een tevreden klant.

Perfecte procucten snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Ik kon mijn product vinden - dus een brede keuze - en snel kunnen bestellen!

correct

volgens afspraak

Betrouwbaar

Doen wat er wordt beloofd

Prima product

Eenvoudig producten bestellen

Tot nu toe goede ervaring met het bestellen en leveren

Snelle levering!

Niet duur, snelle levering en lage bezorgkosten.

Ik bestel vaak bij jullie en ben nog nooit teleurgesteld. Prijs goed en top bezorging

Heel snel bezorgd

Mijn pakket was binnen 24 uur bezorgd en netjes aan de deur

Goed geleverd

Product is op tijd en goed geleverd

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam