Mijn bestellingen altijd keurig op tijd.

Snelle en goede bezorging

Als ik iets bij de onlinedrogist bestel heb ik het de volgende dag in huis. Ruim assortiment waardoor ik niet bij verschillende bedrijven hoef te bestellen. Zeer tevreden!

Prima en goedkoop.

Prima! Wat beloofd is wordt zo uitgevoerd

Mooi op tijd afgeleverd

Keurig op tijd afgeleverd

Nette prijs en snel geleverd

Snel, correct en zeer vriendelijk.

's Namiddags producten besteld. De volgende ochtend al thuis.

Eerlijke prijzen

Voor de producten die ik nodig heb heeft deze aanbieder de meest gunstige prijzen.

Ongelofelijk snel en goed

GOED EN SNEL GELEVERD

VEEL KEUZE ,SNEL IN HUIS.

Perfecte levering

makkelijk bestellen en een snelle levering

Op de website is het makkelijk bestellen en daarna volgt een snelle levering.

Easy to order & quick delivery

Easy to order & quick delivery

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden over de levering

Prima klantvriendelijkheid

Omdat een product niet aan de verwachtingen voldeed, had ik contact opgenomen en ondanks dat de normale retourperiode was verstreken, mocht ik alsnog het product retour sturen. De Online Drogist geeft aan: Klanttevredenheid staat bij ons voorop, zeker wanneer een product niet doet wat het belooft. Ik was al zeer tevreden over De Online Drogist, maar dit overtrof mijn verwachtingen.

groot assortiment,goede beschrijving van de produkten en snelle bezorging,ook telefonisch goed berei

Vooral fijn voor glutenvrije produkten.

Altijd snelen correct

Altijd snelen correct

Ruime keuze

Goede producten en ruim assortiment. Snelle verzending

Levert volgens afspraak

Heb onlangs weer een bestelling gedaan, o.a. van Rabenhorst bietensap. Echter de email voor het melden dat het weer voorradig zou zijn werkt niet. Heb dat bij 2 produkten gedaan maar kwam er door kijken op de website achter dat er wel weer voorraad was maar heb nooit een bericht ontvangen. (verbeterings-TIP) Heb dus meteen een bestelling geplaatst en dat is zoals beloofd prompt geleverd. Blij mee.

Prima keus, snelle dienstverlening.

Duidelijk, snelle levering. Mooie aanbiedingen ook.

Goede levering

Snelle en goede aflevering.

Vlekkeloos

Prima prijs-kwaliteitverhouding. Vlotte en correcte bezorging. Niets dan lof wat mij betreft.

27 feb.besteld,nog steeds niets ontvangen. Wacht op pincode voor pakket automaat. T&T 3SYBAD 0039067

Wachten wachten wachten

jaren lang

Prima!!!

Ruime sortering tegen goede prijs. Vlot bezorgd en tot nu toe altijd foutloos.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam