top

altijd lekker snel bezorgd

Vlotte service

Mijn bestelling werd door post-nl slecht geleverd waardoor ik eigenlijk teleurstellend was. Heb de online-drogisterij hiervan verwittigd. Ik kreeg een begripvolle mail terug. Uiteindelijk ben ik mijn pakket toch gaan ophalen omdat ik vond dat dit niet de schuld van de winkel was!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering.

TOP!

Prima aanbiedingen, snelle service.

Snel en goed.

Is altijd snel binnen en keurig verpakt.

bellen zoals je het hoort

Makkelijke site, alles zo te zoeken en te bestellen, betalen ging Makkelijker. Snel verzonden en goed verpakt. Niks op aan te merken

Snel, correct en één van de goedkoopste

Al het nodige besteld bij hen. Altijd snelle levering en leuke kortingen.

Heel tevreden

Snelle levering en goed verpakt

Mooie prijzen & supersnelle levering

Ik winkel altijd met veel plezier bij jullie. Mooie prijzen voor mijn produkten en de levering is ECHT supersnel in huis. Dikke complimenten

Mijn bestelling was snel binnen

Ik kon daar producten vinden die ik niet in de winkel kan vinden dus ben echt gewoon heel erg blij met deze online winkel en de prijs is goed.

Fijn om te bestellen, veel aanbiedingen en heel belangrijk een super snelle bezorging.

Een fijn online bedrijf die snel verstuurt

Nette correcte snelle levering!

Veel keuze!

Ook van heel ik onbekende merken en homeopatische vitaminen in het assortiment. Top!

Erg klantvriendelijk!

Snelle levering en netjes verpakt.

Betrouwbaar en Snel

Ik heb onlangs vitaminen besteld bij De Online Drogist en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren, met duidelijke productomschrijvingen. Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt en ik had mijn pakketje de volgende dag al in huis, wat ik erg fijn vond.

Snelle levering, goede producten

Gemakkelijke bestelsite, goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering.

vlotte levering

gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Snel accuraat en simpel

Ik bestel, word meteen bevestigd, er is niets onduidelijk en de levering is erg snel.

Positief

Snel en betrouwbaar.

Super snel geleverd

Op maandag gekocht en op dinsdag geleverd zeer snel en vlot

Blij

Ben te vreden betrouwbare en snel

Geweldig bedrijf!

Geweldig bedrijf!!!!