Mooie prijzen snelle levering en bij sommige artikelen geen bezorgkosten

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Geweldig.

Snelle levering, en heel vriendelijk aan de telefoon.

Altijd op tijd

Ze melden na een aantal maanden met de opmerking dat je product bijna op is.

Snelle levering met de juiste producten ontvangen

Ik heb onlangs de Vitakruid B12 Combi 600 besteld bij De Online Drogist en ben erg tevreden over mijn ervaring. De prijs was erg aantrekkelijk vergeleken met andere aanbieders, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Daarnaast was de levering verrassend snel. Mijn bestelling werd netjes en goed verpakt bezorgd, en ik had het product al binnen korte tijd in huis. Al met al een fijne webshop met goede prijzen en een snelle service. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar supplementen zoals deze!

Onmiddellijke reactie van Klantendienst

Post NL (waarmee hier zowat constant problemen zijn) claimde dat mijn pakketje op 08/04/2026 om 21.18u geleverd werd, wat GEENSZINS het geval was. Ik stuurde hierover diezelfde avond nog een e-mail naar de Klantendienst van De Online Drogist en de volgende ochtend was er al meteen een antwoord met de melding dat ze de zaak zouden onderzoeken. Dat ervaarde ik als bijzonder positief en geruststellend. En zie... op 09/04/2026 om 20.20u werd mijn pakje alsnog geleverd.

Snelle verzending goede aanbiedingen

Goed geprijsd en snel verzonden

Goed geprijsd en snel verzonden

Supersnelle levering!

Zeer tevreden over product en levering

Als ik een bestelling plaatst is deze de volgende dag in huis,! Zeer tevreden omdat alles correct is uitgevoerd.

Prima dienstverlening top

Snelle levering top

Makkelijk en supersnel

De website werkt gemakkelijk. De prijzen zijn aantrekkelijk en de levering supersnel. Top blijf zo doorgaan!

Snel en goed

altijd op tijd

op tijd besteld de volgende dag in huis

een grote tevredenheid

In alle opzichten tevreden. Een immens aanbod van producten. En veel informatie hierover.

Prettig!

Vlot, netjes en snel!

Correcte en snelle afhandeling .

Super! Aanrader

Alleen maar goeie ervaringen met deze webshop: snel, betrouwbaar en goede prijzen! Geven ook vaker kortingscodes bij gelegenheden, jammer voor mij zijn ze altijd net verlopen als ik ga bestellen natuurlijk. Maar ik kan de online drogist echt iedereen aanraden

Gewoon Goed

Zeer goede prijskwaliteit en snelle levering

Bestelling super snel in huis !

service zeer goed

Prima Bedrijf

Voor 21:00 uur besteld, is volgende dag in huis. Echter gaat het te snel met inpakken. Ik had laatst een bestelling geplaatst, na 30 minuten kwam ik erachter dat ik wat ben vergeten. Het is helaas niet meer mogelijk om de artikelen toe te voegen. Ik moest opnieuw een bestelling plaatsen. Zo moest ik wel verzendkosten betalen.

Fijne online winkel

Ben erg te tevreden over het aanbod van producten, maar wat nog belangrijker is de service als er iets misgaat (wat maar 1 keer is gebeurd en ik bestel best vaak). Prima opgelost. Snelle levering, goed verpakt. Ook glazen flessen en potten komen heel aan. Fijn zo’n online winkel als je in een buitengebied woont.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam