Was allemaal snel geregeld dag na de bestelling was het al onderweg

Heb ik net gezegd

Zeer vlotte levering. Op een dag een bestelling geplaatst en de dag nadien werd alles netjes geleverd. Top!!

Scherpe prijzen, altijd op tijd geleverd, vriendelijke klantenservice.

Lekker snelle levering

Goede producten voor een goede prijs

Mijn producten die ik al meerdere keren heb besteld zijn top. Ook de prijzen zijn goed.

Lage prijzen, groot assortiment en snelle levering

Ik bestel hier vaak, omdat de prijzen laag zijn, het assortiment groot en de bestelling de volgende dag al in huis is. Nog nooit teleurgesteld geweest in DeOnlineDrogist.

Vandaag besteld, morgen in huis! Die slogan komen ze na. Altijd goed verpakt!

Prima service en goede prijs kwaliteit

Al een paar keer wat besteld alles prima verzorgd, bestellen prima levering ook tot nu toe geen problemen gehad.

Goede ervaring

Duidelijk, gemakkelijk bestellen, snel, Soms aanbiedingen

Helemaal goed!!

Alles heel correct gedaan/gegaan.

Correcr, snel en netjes.

Zoals altijd tevreden.

Snel en correct

Ik beveel nooit een site of winkel aan in de zin van ‘je moet daar eens gaan kijken’, dat wil niet zeggen dat ik er niet iets over zeg als het product dat ik gekocht heb ter sprake komt. Misschien is dat ook een soort van aanbevelen.

alleen maar goede ervaringen

ik bestel al jaren bij de onlinedrogist en heb altijd goede ervaringen gehad. Ze verkopen mijn favoriete merkartikelen en meer. De levering is altijd op tijd en alles is keurig verpakt. Ik ben zeer content met De Online Drogist.

Is prima

Product bevalt uitstekend

zeer tevreden

Gewoon betrouwbaar en snel geleverd.

Heb geen klachten is gewoon goed. Wat wil je nog meer?

Snel en professioneel

Alle bestellingen worden bijzonder snel bezorgd. Grote keuze van kwaliteitsproducten voor aantrekkelijke prijzen en daarbij nog voordelige aanbiedingen.

Altijd correct, en een snelle verzending

Goede website

Steeds snel geleverd en correct ! Stevige verpakking die niet snel stuk zal gaan. Nog geen problemen met de producten. Tevreden.

Breed aanbod, ook glutenvrij en snelle levering

Krijg altijd alles snel geleverd en goed verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding ook

Snel bezorgd

Geweldig snel

Gemakkelijk te bestellen

Ik mag graag bij de online drogist bestellen, de volgende dag heb je alles in huis. Zijn er problemen? Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Top bedrijf

Makkelijke site

Alles is goed te vinden op de site. Beloofde levertijd was helaas later, maar wel netjes ontvangen in de gewenste aflever automaat. Handig om alles bij een adres te bestellen.

Altijd snel en goedkoop

Altijd snel en goedkoop Ben tevreden

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam