Gewoon heel goed!

Net als bij mijn vorige bestellingen kan ik geen andere beoordeling geven dan ‘heel goed’. De website werkt goed, gewilde product snel te vinden, wordt snel verwerkt, goed verpakt en snel bezorgd.

Ze doen wat ze beloven en altijd op tijd

Snel verzonden, goede prijs

Product dat ik nodig had was in de aanbieding, 20% korting dus dat was erg gunstig. Snel verzonden, prima site!

Professioneel

Kwalitatieveben uitstekende producten, juiste prijzen, snel geleverd en veilige betalingsmethode(s).

Dikke prima!!

Super snel en keurig geleverd, Top

Goed verzorgd

Super snel

Heel duidelijk en goed !

Uitstekend!

Goede prijs, de goedkoopste van Google. Snel verzonden en netjes verpakt.

Snelle en nette levering

Zeer accuraat en snel

Prima online winkel, behalve de verpakking

Ik ben altijd heel tevreden over de levering maar ook bij elke levering baal ik van de verpakking. Jullie gebruiken dozen die de indruk wekken dat ze een lipje aan beide kanten hebben om de doos open te scheuren. Echter zit daar niks van plastic onder en dus scheuren de lipjes aan beide kanten en moet je toch alsnog met een mes in de weer.

Echt een aanrader!

Producten vaak een stuk goekoper dan bij anderen, supersnelle levering en vaak leuke kortingen.

Meer dan prettig

Goede website, ruim assortiment, makkelijke bestelprocedure, snelle bezorging, stevige verpakking van bij de inhoud passende grootte. Kortom van keuze tot ontvangst prima.

Snel geleverd.

Gewoon geleverd zoals verwacht

correct

snel en goed verpakt en bestelling klopt

Voordelig

Eenvoudig te bestellen. Snelle levering.

steeds perfecte service en een ruim aanbod

Wij vinden steeds het meest uitgebreide gamma aan goed prijs kwaliteit verhouding, snelle en correcte verzending naar België. Online drogist is onze vaste waarde voor de specifieke producten die wij zoeken .

Karin

Altijd goede producten en betaalbaar. Ik maak regelmatig gebruik van aanbiedingen.

Prima webwinkel!

Een prima webwinkel die doet wat hij moet doen. Bestellingen worden snel en correct afgehandeld en er is een groot assortiment.

heel goede service en een goed assortiment

Ik ben zeer tevreden

Ik heb besteld en keurig op tijd gebracht .

Goede producten scherpe prijs

Altijd optijd en netjes bezorgd Goede prijs Goede service

Altijd snel geleverd

Ik heb alleen maar goede ervaringen op 1 na. Namelijk verpakkingsmateriaal is een ramp om te openen

Snelle levering en uitstekend assortiment

Snelle levering en een uitstekend assortiment

Prima super snelle service

Fijn bedrijf altijd netjes op tijd met de spullen leveren en alles goed verpakt ga zo door

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam