Zeer ositief

ik ben tevreden

verzorgd zoals het moet zijn

Goede snelle levering

Goede en snelle levering van betaalbare producten

Reliable and fast

The store has all our household’s necessities. Their orders are fulfilled quickly and correctly. Thank you De Online Drogist!

Erg goed

Zeer tevreden, snelle levering zonder verzendkosten en goede prijzen.

product is ok, levering niet correct.

levering werd niet afgeleverd op het gevraagde adres , mijn dichtstbijzijnde postautomaat. Het werd afgeleverd op een ander post nl punt waar ik het moest ophalen met de wagen in plaats van te voet. Naar mijn dichtstbijzijnde postautomaat kan ik te voet. Heb een klacht ingediend bij post nl. Groeten A.S.

Super fijne en goede website!!

Als je iets besteld wordt dat héél snel en netjes verpakt bezorgd!! En heel veel keuze!!

Nice prices en snelle levering !

Groot aanbod, fijne prijzen tov andere online stores en snelle levering. Erg prettig.

snel en goedkoopst

al een paar keer besteld, zij zijn altijd heel snel en goedkoop. Nooit reden tot klagen.

Goede producten

Goede producten en vaak ook mooie aanbiedingen

Helemaal tevreden

Voldeed aan verwachting

Betrouwbaar

Ik bestel regelmatig bij dit bedrijf en alles is ook daadwerkelijk aanwezig goed ingepakt en netjes op tijd geen lang wachten voor levering ben heel tevreden

Netjes op de hoogte gehouden en prima levering

Netjes op de hoogte gehouden en prima levering

Ruim assortiment en snel bezorgd.

Fantastische online webshop

Goed assortiment,goede aanbiedingen, fantastische service en snelle levering

Levering per kerende post van het besteldr

Correct, netjes en snel geleverd!

Snelle service.

Prima service.

Men reageerde snel en effectief op een per e-mail gestelde vraag.

Zondag avond besteld. Maandag ochtend in huis!

Snelle levering en uitstekende keus pleisters. Zwachtels en gazen. Heel erg fijn, na fiets ongeval veel schaafwonden. Dus de pleisters etc. snel gebruikt

snelle levering en goede prijs

Producten zijn en vergelijking met andere leveranciers vaak goedkoop en ze bezorgen het heel snel.

Alles ok

is gewoon goed

Prima bedrijf

Goede snelle levering, prima service!

Superservice

Veel keuze, snelle levering, tevreden!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam