prima drogist

ben heel tevreden met de Onlinedrogist, bestel regelmatig wat spullen die ik nodig heb. Bovendien is het vaak goedkoper dan in een echte drogistwinkel. Snelle service ook dus heel tevreden.

goede producten tegen een snelle prijs

Mooie en goede producten tegen een scherpe prijs. Snel geleverd. Top.

Alles naar wensen

Nette website. Snelle levering. Goed ingepakt. Alles naar wensen dus

Goede website, snelle, correcte levering.

Goede website, snelle, correcte levering

Dé plek voor je al drogist artikelen

De website is snel en makkelijk te gebruiken. Het aanbod is ruim en goed geprijsd. Het aanmaken van een bestelling gaat ook super makkelijk en snel. Levering is altijd op tijd en wat ik erg handig vind is het kunnen selecteren van een pakket automaat voor m'n pakjes, zo kan ik op elke moment van de dag mijn pakje ophalen.

Uitstekende service

Zondag besteld, maandagmiddag in huis. Goede stevige verpakking!!

zorgvuldig

snelle bezorging, juiste bestelling ontvangen zorgvuldig ingepakt alleen jammer dat de korting niet geldig was op dit product terwijl dat nergens beschreven stond

Snelle levering en alles in orde

Besteld en snel in huis.

Jammer !

Na 3 jaar trouwe klant te zijn hou ik het voor gezien. Na 3 weken geleden de eerste keer een pakketje teruggestuurd te hebben naar hen zonder Track en Trace (mijn fout geef ik toe) waar het ging om een productprijs van 21€ is dit pakket niet teruggekomen naar hun magazijn en blijkt het verloren te zijn gegaan.Maar bij wie? De postbediende gaf me deze raad om het zonder een T&T te doen omdat de kost van zen T&T pakje bijna evenveel kost als het product zelf !! Mij gaat het niet om die 21€ maar naar hun antwoord. Zolang ze geen track en trace hebben kunnen ze me niet helpen, ze willen er wel alles om doen maar het blijk van wantrouwen lijkt mij groot.Jammer dat zelfs nog geen enkel voorstel deden van een tegoedbon al ging het maar om een geste.

Snel en goed.

De artikelen worden snel geleverd, goed verpakt. De kwaliteit is ook uitstekend.

alles verliep prima

Van A tot Z prima in orde!!

Goede webshop duidelijk makkelijk om te bestellen snel geleverd en gratis bezorgen vanaf €20, is super fijn als je niet zoveel nodig hebt.

Prima producten tegen scherpe prijzen en zeer klantvriendelijk

Snelle levering en als iets fout gaat word ik altijd erg goed geholpen en wordt het probleem vaak snel opgelost

Altijd correct

Fijne web winkel

Goede bezorging fijne website

Doen wat ze beloven , je wordt goed op de hoogte gehouden ja status van je bestelling, goedkopere prijzen ,op dit bedrijf kan je vertrouwen qua bestelling

Goed maar kon beter.

Ik vind de verzendkosten beetje veel, maar das mijn mening. De henna en de shampoo bar ruiken super goed. Nog niet uit geprobeerd, binnenkort wel. Ik had gekozen voor het thuis te leveren en dit was niet gebeurt. Ik moest er achter gaan bij een afhaalpunt die niet bij mij in de buurt was.

Favorite shop for supplements, medication, and other pharmacy stuff

Super happy with the shop, diverse choices and fast service, always reliable.

Super snelle levering!

Besteld, betaald en volgende dat in huis. Echt geweldig.

Top webshop!

Van bestelling tot levering: Alles is top geregeld!

Goede prijs en snelle levering

X

Toppie

Helemaal Toppie.

Goede service fijne producten

heel goed en prettig direct fijn op tijd.

heb goede ervaringen met dit bedrijf komt alles na wat ze zeggen.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam