I ordered 10 packs of soy milk, and received 8.

I ordered 10 packs of soy milk but only received 8. It seemed there was leakage and PostNL probably took out the leaking packs. The packaging was bad, so it makes sense that they leaked. I called the customer service of De Online Drogist, and she told me she will send me 2 packs. 3 weeks have past, and I haven't received anything or heard anything from them.

uitstekende service

ik heb 2 produkten besteld en die zijn goed aangekomen

Netjes en correct

Levert snel

Snelle levering en goed product.

Goede persoonlijke informatie en snelle levering

De online is top.

prijs prima en geen verzendkosten en snelle levering

De wobenzym was in andere webshops toch duurder en bovendien waren er de verzendkosten . Echt prima gegaan mijn eerste bestelling

tevreden

Uitstekend.

Altijd goed

Super service

Fijne en snelle levering en veel.dingen in het assortiment

Goed en snel

Goede en snelle service

Heel groots assortiment, altijd wel alles uit voorraad direct leverbaar, snelle levering, duidelijke site.

Bestellen ging prima

Er was geen mogelijkheid om het pakketje dichtbij af te halen. Ik heb daarover gebeld Met DOD en mevrouw zei dat de afhaalpunten dan overbelast zijn en sluiten. Dat begrijp ik wel maar hoef het niet fijn te vinden.

Gauw binnen was top.dank.

Goed voor de klanten goede producten Goede verpakking van de artikelen

Makkelijk besteld snel geleverd

Goede overzichtelijke site. Al meerdere keren bestellingen gedaan bij de Online Drogist, welke allen snel werden geleverd, soms de volgende dag al.

goed en betrouwbaar

altijd goede bezorging en op tijd, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook prettig dat bij € 20,- gratis bezorging is.

Fijn adres voor drogisterijproducten.

De online drogist is een fijn adres voor artikelen die je bij een drogist kunt kopen. Een voordeel is het enorme assortiment, de beschikbaarheid is ook een pluspunt en de snelle levering. Waar je bij een winkel nogal eens misgrijpt, weet de online drogist het wel te leveren. Ben zeer tevreden.

Helemaal prima

Zeer snelle levering. Goede service!

Snel en overeenkomstig de bestelling

Gemakkelijk & voordelig

Ik kon eenvoudig vinden wat ik zocht. En het vervolgens voor een alleszins redelijke prijs kopen, waarna een en ander netjes op tijd thuis werd bezorgd.

Te gecompliceerd !

1) Inloggen na eerst een code te hebben ontvangen (na wachten!) is volledig overbodig om slechts een factuur te kunnen bekijken. Wat is daar zo geheim aan ? 2) Waarom staat de bankrekening van de factuur niet meteen in de binnengekomen mail ?

Snelle levering, duidelijke communicatie, goede kwaliteit producten

Pillen

Snel bezorgd