10 punten

10 punten

Top webshop

Artikelen keurig netjes op tijd geleverd en heel goed ingepakt. Top!!! Gaan jullie zo door.

Fijne en zinvolle informatie die klopt met de werkelijkheid

Op de site zie je wat de voorraad is een zinvolle omschrijving van het produkt.

Savonds laat bezorgt de volgende dag in huis en dat op een Waddeneiland! Top!

Volgende dag bezorgd

Had de volgende dag al mijn bestelling in huis. Compleet, goed verpakt en goede kwaliteit spullen

geweldig

geweldig

Top service en snelle levering

Ik ben al een paar jaar trouwe klant van jullie en altijd tevreden. Dat komt door o.a. de goede service, het brede assortiment en de snelle levering. Daarnaast zijn de prijzen aantrekkelijker dan bij de drogist in de buurt.

Prima Webschop

Voor de eerste keer hier wat besteld. Werd goed geïnformeerd over mijn bestelling. Bestelling werd snel en netjes geleverd. Kom zeker nog eens terug.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Ik ben zeer tevreden!

Snelle en goede service tot nu toe, goede prijzen en breed assortiment!

Goed verzorgd en snelle levering!

Levering

Snelle levering zonder poespas.

Duidelijke website en snelle verzending

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Prettige en duidelijke website

Altijd goed bij DOD

Nog nooit problemen gehad.

Gewoon goed

Veel producten, goede keuze, af en toe leuke aanbiedingen, snelle levering, alleen jammer dat ik niet al mijn gewenste producten, van een paar eco merken, kan vinden.

Topper !

Kwaliteit-producten, snelle levering !

Snelle bezorging

Snelle bezorging,top.

Alles goed maar had Nibro strijkhulp besteld voor 3.99 p fles en als je dan in de winkel 1.29 p fles betaalt dan vvind ik dat buiten proporties. Gewoon schandalig dat dat zoveel scheelt

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Prettige site, bestellen gaat snel en makkelijk, levering altijd snel. DHL laat echter nooit een tijdstip van bezorgen weten, wat soms onhandig is.

Altijd snel, netjes en verzorgd verpakt, vriendelijke service.

Snelle levering, goed verpakt

Snel en goed

Snel bezorgd, heel goed verpakt

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam